106

руски палячовци

преди 6 години

Нещата съвсем се промениха. През 2009 година вaтниците спираха газа за Европа в най-студените дни за да покажат колко са велики и незаобиколими. Днес са омекнали и са се спаружили като печен праз и се радват какви невиждани рекорди направили през студените дни въпреки че днес ЕС им е наложил санкции и се е.бава както може с тях те не смеят и да помислят за затваряне на крановете. Това глада е по-голяма сила и от руското величие.

105

мдааааа

преди 6 години

До Анонимен 111То затова ли тръмп ходи да плачка на демократите да подкрепят предното гласуване

104

Анонимен

преди 6 години

Важното е че ще имаме екологично чист шистов газ. А тя зимата свършва...

103

767686878

преди 6 години

До Анонимен 109 нищо не ти се разбира нито пък знам какво е "киртак" ако искаш отговор , на разбираем език пиши - моля без обиди също защото какво знаем ????използванеето на обиди при дискусия = на нисък ......

102

Анонимен

преди 6 години

Като световен хегемон Сащ нямат лимит в печатането. Догодина тавана пак ще се вдигне. На русия им е лимитирано печатането до 150 влакови композиции рубли на година, за тоалетна хартия, която скоро може и да не им е нужна.

101

7776768

преди 6 години

До Анонимен 106 Предполагам знаеш , че не може да се печата до безкрай , аааа САЩ отдавна са си надхвърлили лимита за векове напред.Ако бяха обикновена държавица ,щяха да са изпреварили Гърция и отдаааавна да са си разпродали държавата А и също знаеш , че в техните среди също има доста противници на "печатането"Затова пращайте - не се знае как ще бъде следващото гласуване ........

100

Анонимен

преди 6 години

Каква санкция на ООН бе киртак ? За какви санции бълнуваш?

99

мдааа

преди 6 години

До Анонимен 104'Те законите са направени да се нарушават."------------Справка Косово , и стотиците знайни и незнайни преврати извършвани от САЩ след 1945 -та по целия свят водене на война без санкция от ООН , несъобразяване с никакви норми на международното право - все номера , прилагани от САЩ

98

Анонимен

преди 6 години

У.шанки,по-чевръсто с коментарите че заспивам !

97

Анонимен

преди 6 години

До мдаааДо Анонимен 100А всички американофили да пратят кой колкото пари има на САЩ , че скороо пак ще трябва да вдигат " тавана на дълга " - >в протиен случай , с две думи ->следва фалит------Вдигането на "тавана" е печатане на нови пари. Те като си напечатат ние защо да пращаме ?

96

Анонимен

преди 6 години

Бера им кахъра на ***, когато почнем да добиваме собствена газ. Тогава дори и пускането на парното на макс от страна на русолизците няма да помогне.

95

Анонимен

преди 6 години

Щом през босфора минават американски разрушители, ще мине и американската газ. Те законите са направени да се нарушават. Справка-Крим

94

мдааа

преди 6 години

До Анонимен 100А всички американофили да пратят кой колкото пари има на САЩ , че скороо пак ще трябва да вдигат " тавана на дълга " - >в протиен случай , с две думи ->следва фалит

93

87

преди 6 години

До четете бе хора 85 хубаво ,ноооо дали ще има норвежка газ ???

92

Анонимен

преди 6 години

До До 57 ПредложениеКакъв сгъстен газ бе другарю. Става въпрос за втечнен газ съхраняван при атмосферно налягане т.е. няма никакви бомби. А дали ще бъде пуснат през Босфора или не това е съвсем друг въпрос.

91

Анонимен

преди 6 години

Всички русофили да засилят парното на макс ако е нужно да отворят и прозорците.Да поискат от ТЕЦ парното да работи целогодишно. Това е начина да се спаси Русия от задаващият се фалит, което пък значи фалит и банкрут на русофилщината в България.

90

До №57 Предложение

преди 6 години

Защо не са те дали в детска градина за бавноразвиващи се? Все щяха да развият у теб някое мисловно качество. Добре, от мен да мине, ще ти обясня с достъпни думи. Танкерсъс сгъстен шистов газ от Америка НИКОГА няма да стигне до БургаС. Турците не пускат през Босфора, около който живеят 14 млн души, плаващи бомби. Законите им са такива, турска им работа! А те ще имат тръби от Русия, хитреците!Уж били бити в 12 войни от Русия, уж я мразят, ама пусти алъш-вериш! И АЕЦ Ак Кую им прави Росатомстрой!

89

т.пи немци

преди 6 години

Ба то и арабските емриства само газ и нефт изнасят пият чай веят рокли пушат наргиле и ши.ат бели европейки да не са будали кат немците(всущност поляците) да сглобяват камиони и коли и да живеят кат убитаци за 2000 евро на месец ония у Катар 2000 евро им е само нощувката у Бурж ал Араб!

88

до еврогея 92

преди 6 години

Ми що купувате скъпа руска газ, бе пpъдльо, като можете да се отоплявате на електричество?

87

Еврогей

преди 6 години

Ние eвpoгейовете сме разширени отзаде и си пръцкаме ту пръдюс нейчъръл гез за грийн енерджи!