25

бг смешки 2

преди 6 години

българският бизнес не ще да плаща заплати ! така нема да стане никогаж....ама пусто бай Ганиосвки манталитет .....

24

Анонимен

преди 6 години

... за 1000 лева!!!

23

анонимен

преди 6 години

те овчари вече не могат да си намерят, *** тръгнали за специалисти с език да си мечтаят, алоооо боржуаа заплатите къде са

22

със стаж и години

преди 6 години

ако се върна в страната, какво ще правя, не знам! В момента взимам някъде към 13000 лв български пари и заплатата ми се води ниска за опита и годините ми. Как да му обясня на "Бизнесът в БГ", че е абсолютно сбъркан?! Как да направя компромис със семейството и живота си, че да работя отново за този "Бизнес"? Ми те ще ми се изсмеят, ако си поискам 10 бона, а би трябвало аз да се смея, че ще ми предложат по-малко. На база отдадено здраве, години и натрупани знания, аз по-малко не струвам в момента.

21

Терсенето

преди 6 години

Говоря немски и английски. Със работодаля ще се разберем, на всеки от тия два езика. За заплатата ще почнем първо. Имам средно образование във механотехикум. После и висше във ВИАС. Дълго ще издирвате свестни хора мутри. Не се пиша за свестен човек.

20

96713

преди 6 години

Да отидат на Терминал 2. Там с всеки полет отлитат такива кадри. Българският раотодател е свикнал да предявява петенции. Изискването за добър български е неизпълнимо - от средното училище излизат неграмотни - те не разчират текстовете, които четат.

19

Анонимен

преди 6 години

510 лв. От тях 100 лв.глоби катоизвадим по приумица на шефчето. Два три уж изчезнали *** в троен размер. Неизпулнена норма . Клиент не платил. За мерцедеса на шефа гуми. За лимибовницата му .а сега за почивката му на някаква лагуна. Ала бали.И Гюро има даже да дава накрая на месеца

18

Анонимен

преди 6 години

"Търсим висшист с добра диплома, с 5 г. стаж по специалността, до 30 годишен при първоначална заплата 510 лв. с възможност за развитие, работа в млад амнициозен колектив, с комукативни способности..."С трици маймуни...

17

Анонимен

преди 6 години

Търсят балъци да са им роби.Вдигнете заплатите и работници ще има. Но така за 255 евро няма как да стане.

16

Анонимен

преди 6 години

Работници с език търсят добър бизнес с нормални заплати.

15

nekoj

преди 6 години

"Чуждоезикови или компютърни умения заявяват около 1/5 от работодателите" - накратко търсят се черноработници с минимална заплата!

14

Анонимен

преди 6 години

Хубава статия ама за заплащане нито ред,няма смисъл от статистика

13

много ясно

преди 6 години

Търсят да експлоатират безжалостно работника, щото във фирмите са уредени приятели, роднини, а наетия слуга ще изкарва на всички заплатите.

12

Анонимен

преди 6 години

600 лв., ама 60лв.от тях в купони. За голяма верига.Поне ракия с купонки да можеПинтии

11

Анонимен

преди 6 години

Търся рецепционист за хотел в София 2/2 дни по 12часа-заплата 650 лв нето.

10

Анонимен

преди 6 години

"Най-желани от работодателите са инженерните и ИТ-кадрите"A най-предлагани заплати за тях са от по 600 лева чисто, с осигуровки на минимална заплата.

9

Русенец

преди 6 години

Да назначават чужденци, завършили Русенския университет. Вярно, те по правило не говорят български, но поне един чужд език владеят, обикновено турски. :))))

8

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 6 години

На Сънито взимат и полуграмотни.

7

диоген

преди 6 години

Бг работника обаче си търси чорбаджя му да е поне малко грамотен ,коректен и да си плаща по човешки за свършената работа.Абе с две думи да не е *** от.

6

+++

преди 6 години

Колегите ми, които пишат, че владеят Български език - ние им казваме ЧУЖДЕНЦИ!!!