232

Анонимен

преди 6 години

Къде са телата на убитите руски наемници от "Вагнер" в Сирия?На тоя въпрос могат да отговорят сирийските лешояди, чакали и подивели кучета.

231

Анонимен

преди 6 години

Всъщност третата световна война е започнала и това е първият случай с толкова загинали руснаци. Сега една по една, почти всички страни ще бъдат въвлечени. Турция не разбирам на коя страна ще е, защото уж е против Асад, а пък с ЕС и САЩ също се конфронтират? Предстоят смутни времена. Това оръжие, което се произвежда, трябва да се ползва.

230

Vvvv

преди 6 години

Що да не би да знаете къде са труповете от Гуантанамо.

229

господ гледа

преди 6 години

кой го е еня за платени килъри

228

руски канибал

преди 6 години

как къде са телата....ами по руските месарски магазини. В Русия санкции и гладамор..ха.ха

227

ПЕНКО

преди 6 години

ЧАСТНИ ВОЕННИ КОМПАНИИ ИМА В ОБЩЕСТВАТА НА ГОСПОДАРИ ,СЛУГИ И РОБИ -КЪДЕТО "ЧАСТНАТА СОБСТВЕНОСТ" СЕ ПРЕВЪЗНАСЯ КАТО "ГОСПОД" !!! НЕ МИСЛЯ ,ЧЕ ЕВЕНТУАЛНОТО БЪДЕЩЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО ЩЕ БЪДЕ ОРГАНИЗИРАНО НА ОСНОВАТА НА ГОСПОДАРИ ,СЛУГИ И РОБИ !!! СПОРЕД МЕН ,ЧОВЕЦИТЕ СА КОЛЕКТИВНИ СЪЩЕСТВА И ИСКАТ /ПРЕДИ ДА УМРАТ/ ДА СЕ ПРЕДСТАВЯТ ПРЕД ДРУГИТЕ КАТО ДАЛИ , А НЕ КАТО ВЗЕЛИ И ДА СА ОБИЧАНИ ОТ ДРУГИТЕ И ДА ГИ ЗАПОМНЯТ !!! ГЕНЕТИЧЕСКОТА ПРОДЪЛЖЕТИЕ ВИНАГИ Е 50% -ПЪРВО !!!

226

Анонимен

преди 6 години

11:51 238 Kато преброим колко на брой са пасквилите на дойче веле /ми то радио свободна европа им затвориха кранчето/ седмично, ни става ясно, че някой е на грантова хранилка. #КОЙ

225

Анонимен

преди 6 години

А защо ни будалкат с "специален център в Ростов на Дон"?Ами защото във всяка лъжа тряба да има малко истина, за да може да я преглътнат лъганите.В Ростов на Дон има голям център за съдебна медицина (обработка на всякакви трупове от Южна Русия), където винаги е имало и ще има стотици трупове. Много удобно за да ги изкарат всичките за убити в сирия наемници.

224

Вова П

преди 6 години

"а они утонули"

223

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

До Анонимен234ако руските медии говорят за 600, а жириновски за 300 по националната телевизия, не знам що се пробваш с фатмашките си партенки. клиповете на жириновски даже ги има и в тубата.

222

Наброс Набросич

преди 6 години

ихтамнетовете са там, където им е мястото

221

Анонимен

преди 6 години

Хайде... отново ни пробутват поредната партенка от американската пропаганда.Точно по график. Браво!Къде са телата на убитите руски наемници от "Вагнер" в Сирия?Правозащитници: Труповете са в специален център в Ростов на Дон... e поредната дебела лъжа. От Вагнер съобщиха, че са загинали 15 човека и около 30 са ранени. Платените американски агенти, за благозвучие наречени правозащитници обявиха за 2000, при положение, че целия личен състав на Вагнер са 1500 човека, заедно с готвачите и склада.

220

ГУРБЕТЧИЯТА

преди 6 години

Близките на войниците от частната армия "Вагнер" се чувстват напълно безпомощни. Те не могат да се обърнат към Министерството на отбраната, защото наемниците формално не са редовни военнослужещи, а наемничеството е забраненоУЖ НАЕМНИЧЕСТВОТО БИЛО ЗАБРАНЕНО , А В ДОЛНИЯ ТЕКСТ ПИШЕ ,ЧЕ НАЕМНИЦИТЕ СА ЗАМИНАЛИ В СИРИЯ ЗАЩОТО БИЛИ ПОДКРЕПЕНИ ОТ РУСИЯ Той подчертава изрично, че 99 процента от наемниците са участвали в акцията в Сирия, само защото е ставало дума за операция, подкрепяна от Русия.

219

Анонимен

преди 6 години

Естествено че *** плаща на руските наемници, да не би САЩ да им плаща... Това са си руски ихтамнети в отпуска. Заблудили са се и случайно попаднали в Сирия, заедно с тежките си оръжия и бойна техника.

218

Анонимен

преди 6 години

Тея банди са опасни за Путин като се върнат в Русия.Ето затова им се случва всичко това! Кой иска разни безконтролни въоръжени престъпници да бъдат държава в държавата?Никой! Видяхте какво стана с оня партизанин в родния Сакар!

217

ГУРБЕТЧИЯТА

преди 6 години

Той е най-големият от този род в Русия. Там могат да се правят и ДНК проби. Големите хангари с хладилни камери за стотици трупове са били построени по време на втората война в Чечения.ЗА ДА ПОСТРОЯТ ТЕЗИ ХАНГАРИ ПРЕДСТАВЕТЕ СИ КОЛКО МНОГО ЖЕРТВИ СА ДАВАЛИ СИБИРСКИТЕ " ТАРИКАТИ " В ЧЕЧЕНИЯ ?!

216

Като преброим

преди 6 години

колко на брой са пасквилите на дойче веле /ми то радио свободна европа им затвориха кранчето/ седмично, ни става ясно, че някой е на грантова хранилка.#КОЙ

215

ГУРБЕТЧИЯТА

преди 6 години

РУСКАТА ДЪРЖАВА И ТЕЗИ ТАКА НАРЕЧЕНИ ЧАСТНИ АРМИИ СА В ТЯСНО СЪТРУДНИЧЕСТВО ,КОЛКОТО И РУСИЯ ДА ОТРИЧА ТОВА ,ТОВА Е САМАТА ИСТИНА !ТА ВЪПРОСЪТ МИ Е ЗАЩО РУСИЯ НЕ СИ ВДИГНА " МОДЕРНИТЕ " САМОЛЕТИ В АКЦИЯ И ДА НАКАЖЕ ВОЕННИТЕ НА САЩ ?! СТРАХ ЛОЗЕ ПАЗИ ! СРЕЩУ САЩ НИКОЙ НЕ Е В СЪСТОЯНИЕ ДА ВОЮВА ! АМЕРИКАНЕЦА НЕ СЕ СТРАХУВА ОТ ИЗМИСЛЕНИ РУСКИ МЕЧКИ И РАЗНИ СИБИРСКИ ТАРИКАТИ !

214

Анонимен

преди 6 години

Телата са в Гута и там радио Лондон ги представя като убити от руските бомби цивилни ***!

213

ГУРБЕТЧИЯТА

преди 6 години

Десетки руски наемници от частната армия "Вагнер" са загинали през февруари в Сирия. Семействата им, много от които са бедни, са принудени да мълчат, за да не загубят и паричните обезщетения, които са им били обещани,ЧЕ В РУСКАТА *** КОЙ ЛИ НЕ Е БЕДЕН ОСВЕН НОМЕНКЛАТУРАТА ?!ЗАТОВА ОТИВАТ ДА СЕ БИЯТ В СИРИЯ И В УКРАЙНА , ЗА ДА ИМА ПОНЕ МАЛКО ДЕНГГИ / ПАРИ / ЗА ХЛЯБ ! В YOUTUBE СЪМ КАЧИЛ КЛИП , ВИЖТЕ КАК МИЗЕРУВАТ СЕМЕЙСТВАТА НА РУСКИТЕ ОФИЦЕРИ -КЪДЕ И КАК ЖИВЕЯТ ОФИЦЕРИТЕ ВЪВ ВЕЛИКА РУСИЯ