44

Истината

преди 6 години

Поредната малоумщина, но какво друго да се очаква от ГЕРБ?! Никъде по света огромните наказания не са спряли нарушителите и това е световно известен факт. Само в България по съветите на КАТ непрекъснато се вдигат размерите на наказанията, които отдавна са станали несъразмерно високи и нарушенията се увеличават, което е нормално да се очаква. Съвсем друго нещо трябва да се направи, както правят по света. Трябва всеки шофьор да е убеден, че ако направи нарушение, то неизбежно ще бъде наказан.

43

Анонимен

преди 6 години

Айде пак ще друсат шофьорската касичка! ГеЙрб - видими резултати! Ама ще дочакаме да дойдат изборите и тогава ще им го върнем с лихвите и за Извратената конвенция, и за лекарствата за онкоболни, и за останалите им простотии! Президентските избори ще им се сторят успешни на фона на новите!

42

да, ама не!

преди 6 години

Понеже патриотите не са съгласни да бъдат маша в ръцете на герб, както преди бяха Деформаторския блок...сега се налага шайката сама да инициира непопулярни мерки, или пък самия репресивен орган на държавата - саКАТ! И герберите си мислят че като инициативите не идват от тях, ще им мине номера, и хората няма да им вдигнат още повече мерника, ама не са познали! Да не забравят изключително активните в дрането на шофьорите - Деформаторите къде са сега и че гледат парламента само отвън

41

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 43 Да прав си МВР е страна и много и се иска да има повече права, а многото права и малко задължения става полицейска държава

40

Анонимен

преди 6 години

Трябва да се забрани със закон на МВР да прави преложения за закони!! Тези са страна в изпълнението на закона, не е нормално те да го инициират! Скоро може да поискат и за 3 нарушения да растрелват на място!

39

Терсенето

преди 6 години

Американски турист във Москва. Взема такси. Кръстовище, червен светофар, таксиджията преминава със *** газ. Що така пита туриста? Щото съм джигит отговаря бакшиша. Следващо кръстовище, зелено. Мръснишки спирачки. Що така? Пита туриста. Може да преминава друг джигит отговаря бакшиша.

38

ехо

преди 6 години

Спираш и яденето и това е ! Другият път ,ще си помислиш дали да оставаш без книжка !

37

AXE

преди 6 години

Бившите комунисти от ГРЕБ искат да възродят милиционерщината и репресиите, чрез закон, в България. Не трябва да им позволяваме!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

36

?

преди 6 години

До Анонимен 34До като не си избиете от главата думата милиционери, до като в тази държава не спрат да ви управляват милиционери /Борисов, Цветанов.../ Това, което става, ще продължава да е така.

35

bzzzzz

преди 6 години

Правила има , контрол никакъв. Колко пъти слагаха камери на Цариградско шосе и ги махаха....

34

правила

преди 6 години

"Много е една година, това значи хората да останат без хляб, без работа", казва той пред bTV.Ами нали затова имате професионални книжки, бе приятел. Спазваш правилата и няма за какво да се притесняваш, че ще останеш без работа. Лошо нещо са правилата, а???

33

Анонимен

преди 6 години

Трябва да се определят нарушенията за да няма недоразумения! За превишена скорост. За неправилно и опасно изпреварване. Неспазване на дистанция. Шофиране в насрещното. Преминаване на червен сигнал на светофара. Това са нарушенията които са предпоставка за катастрофи. Идеята не е лоша но да не се улеят! Че като им знам мъзъците не само ще се улеят ами и ще се подмокрят.

32

Анонимен

преди 6 години

Огромния проблем е че тези дето измислят законите точно за тях не важат и тях КАТ никога не ги спира..глобява и не им взема книжките!За милиционерите и безбройните парамилиционерски служби и службички е същото!

31

ъъъъъъъ?

преди 6 години

или употреба на алкохол...ъъъъъъ това не е ли само по себе си достатъчно?

30

Анонимен

преди 6 години

а на пешеходец, който пресече пътното платно където му падне, каква е санкцията? една година без право да ходи по асфалтиран път?

29

Анонимен

преди 6 години

А, зависи от нарушенията. Защото едно е да си минал на червено или да си карал пил, друго е да си паркирал неправилно или да си забравил да включиш фаровете. Някои нарушения са опасни, други не са. Ако карам внимателно и без включени фарове не застрашавам останалите.

28

Анонимен

преди 6 години

Кои са тия "джитити"? Имам чувството, че вече няма начин да имате статия без поне една грешка? Заплатите ли са ви намалили, или това вече е критерий?

27

Анонимен

преди 6 години

23, не пише ,,три тежки...''' а ,,три провинения'' - без колан, с мобифон на главата, фаровете и за 3 секунди те спешават и махаш крачолите!Съвсем тенденциозно!

26

до ззз

преди 6 години

я с ръчичка на сърчицето си кажи - за 10г. нямаш 3 нарушения, или 3 пъти не са те хванали?...с тази м.алоумна на места организация на движението, и светец да си може да се случи нарушение!!!ИМЕННО ЗА ТОВА ТЕЗИ Г.ЛУПОСТИ НЕ БИВА ДА СЕ ДОПУСКАТ В ЗАКОНА!!!

25

Rucifer

преди 6 години

Кой ***, приравнява превишената скорост с употреба на алкохол ?