32

АНТИ

преди 6 години

до 24Ние и така се самоизяждаме в условията на днешната свободия.

31

Киро Хикса

преди 6 години

Интересно, глобалистките елити щом искат да забранят свободната търговия с оръжия след стрелбата със Флорида, защо ли пък не поискаха забраната на свободното изповядане на Исляма след убитите в името на Аллаха деца на концерта на Ариана Гранде в Манчестър...или след автоджихада в Ница, който остави 92 трупа и маса осакатени...или пък след някой от другите зилион и шешстотин хиляди ислямски терористични атаки в името на идола Аллах? Или ли пък може би трябва да се забранят автомобилите...?

30

Анонимен

преди 6 години

До 27 в русия има 23 ограничения нож да си купиш ..,, збъдната мечта

29

Анонимен

преди 6 години

Колхозниците се закъхарили кокко деца били убити в американските училища. А колко ватника си отиват годишно от пиене в русия, а ? Тая статистика имате ли я или да ви я копирам и пействам ?

28

Анонимен

преди 6 години

Живея в Пловдива скоро си купих един пистолет хеклер и кох марк 23 отнеми към месец да го ригистрирам процедурата не никак сложна пък ие много хитро измислена с ограничаването до 50 патрона съседами руснак направо зяпна при тях такова нещо дори и 3 години да се мъчиш няма да стане да не говорим че такъв клас пистолети трябвада си от офицер от спец наз на горе

27

Анонимен

преди 6 години

Ще забранят оръжията добре. Но после лудите ще влизат с ножове по училищата и ще ръгат наред. Сорос ще стартира кампания "Забранете ножовете". И тях ще забранят. После гайчните ключове, тръбите за вода, бирените бутилки, и накрая след като забранят тухлите, ще заживеем в колиби ! Чак тогава ще има мир на земята !

26

Додо

преди 6 години

Елкe, бях абсолютно сигурен, че тази "публикация" е тяое творение, още прочитайки заглавието, от което лъха бесен, психопатски левичарско-глобалистко-джихадистки наратив!

25

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 25,или да отнемеш на рускиня матрьошките и килима от стената !

24

Анонимен

преди 6 години

Реално Америка е непревземаема. Всеки втори американец притежава оръжие. Америка има 340 милиона население. Свободата да притежаваш оръжие има и ползи. Ако обаче в БГ всеки може да притежава оръжие ще се ***. И в Русия същото.

23

Василев

преди 6 години

Това, че ще се изтрепат сто деца в американското училище, с нищо не може да попречи да се въртят стотици милиарди долари от продажбата на оръжие!Това е икономика!Само от вредните газове на автомобилите загиват десетки хиляди американци, от алкохола и дрогата също, и какво да направят, да си затворят поминъка и цели отрасли!Истината е жестока, за да имат най-хубавите условия за образование, отнякъде трябва да дойдат средствата, ще дойдат от рекета на великата американска ВЪОРЪЖЕНА армия!ЦРУ!!

22

до vh

преди 6 години

А защо не се замислиш че детето ти ако има оръжие това може да спаси живота му? Защо българите винаги гледате отрицателната страна? Защо не кажете колко човешки животи са спасени благодарение на това че хората са въоръжени!

21

Анонимен

преди 6 години

Да, нещо трябва да се направи, но ми е много интересно как ще забранят оръжията при положение, че милиони американци притежават оръжие? Ще ходят от къща на къща и ще им ги отнемат ли? Мисията невъзможна.

20

Анонимен

преди 6 години

Американеца не си дава свободата , дори това да му струва хиляди убити от ненормалници годишно. Защото свободата е най-голямото богатсво което човек има.

19

Анонимен

преди 6 години

Ако американците сдадат оръжията, очаквайте пълни концлагери, безплатно къртене на камъни, строителни войски, 50 цента на час максимална заплата и 16 часов работен ден. Китай ще им се вижда като Рай. По-добре да си ги държат.

18

Анонимен

преди 6 години

Страна където и децата имат няколко пушки нищо чудно че претрепа над 100 руски колхозно вагнерски богатира без да загуби и един боец На този фон се родвам че в България е 50 пъти по лесно да си купиш законо оръжие отколкото в русия ..., само робите нямат право на оръжие

17

Анонимен

преди 6 години

Архитектите на Новия световен ред знаят къде да ударят обществото - в децата. Сега всички ще се надигнат срещу оръжията. Но това е голяма глупост. В Бг оръжията са забранени, но въпреки това всеки може да се сдобие с пистолет и да убие, както виждаме. Значи не оръжията убиват, а хората. Кой има нужда от това 150 млн американци да са невъоръжени ? Политиците, за да командват по лесно. Нов световен ред означава две класи: роби и господари, а робите нямат право на оръжие и на съпротива.

16

Анонимен

преди 6 години

Българи, искам да цeлувате краката и ръцете на американците защото ако ви изоставят пак отивате при рaшките! Пак режим на тока! Пак с москвича на работа! Пак редене по 2 дена за банани! Разбрахте ли ме дoбре, ceляци?

15

Анонимен

преди 6 години

Имат избор да си купят и те оръжие или да измират от пиене на шампоан като руските

14

Майор

преди 6 години

Българската Армия се активизира . Морал , Ред , Дисциплина . Скоро ще върнем народа в руното на естествения ред . Мутри ли ?

13

Анонимен

преди 6 години

Българите пък тръгнали да обсъждат американците :D:D:D все едно бълxaта да тръгне да дава акъл на лъва.