15

Анонимен

преди 6 години

До ФАКТ 11Всеки мисли само за себе си.Не виждам проблем.А като мразиш>>> УМИРАШ!

14

До 11

преди 6 години

Когато сам започнеш да изкарваш достатъчно пари за да си го позволиш тогава решавай как да си ги харчиш и не давай съвети другите как да го правят нито да ги съдиш

13

Анонимен

преди 6 години

Какво очаквате от реформираното МВР от Борисов и Цветанов.Пазят само техните хора, а за обикновените граждани са само статистическа служба!

12

11

преди 6 години

Радвам се когато хората могат да си позволят екскурзия или нещо повече. Но да инвестираш в нещо много скъпо и лесно преносимо.... Не разбирам тези хора. И обикновенно тези които познавам, дори нямат добри обноски.

11

11

преди 6 години

Пичове не се засягайте. Всички знаем,че с заплата от 2000лв няма как да си вземете скъпа кола. Аз тото не играя. Скъпите вещи не са ценност при мен. Не мразя богати , не ме разбирайте погрешно, но просто в нашата страна всеки които кара скъпа кола,не са му чисти нещата. Не е корекртно ти да караш кола за над 90 хил лева , докато работниците ти едвам преживяват с 1000лв. Краде се всякакви коли, не само скъпи. Всичко се краде,дали ще е кола за над 20 000 или телефон за 200лв. Не важидам на кой

10

Фен на БСП

преди 6 години

Моя Москвич не могат да го откраднат.Сложил съм му два катинара на вратата.

9

Х

преди 6 години

Защото хора с такова мислене като него не биха успели и два лева да спечелят сами.

8

Анонимен

преди 6 години

До До 11Защо го биждаш човека, че е ***. Според твоята логика всички богаташи у нас са "наследници" или "печеливши" от лотарията? Така ли?Един разумен човек първо не би играл на лотария, защото е ясно, че там са мътни работите, ако евентуално пък спечели не би си харчил парите за скъпо движимо имущество. Нещо ти куцат и логика и мисъл.Това, че се краде не е спирало от 30 години.

7

ФАКТ

преди 6 години

Богатите трябва да се мразят!... защото мислят само за себе си!

6

до 6

преди 6 години

Много гнусно мислене, ще ме извиняваш! Аз карам нов автомобил за около 80к, плащам си го с честно изкарани пари от заплатата ми, за която работодателят ми не е укрил и 1 стотинка данъци, карам изключително толерантно! А за теб съм убеден, че взимаш ниска заплата, но укриваш огромна част от нея, защото се осигуряваш на минимална, и се биеш в гърдите как си метнал лошата държава. Промени си мисленето и гледай успелите, защото в противен случай цял живот ще си беден и неуспял злoбар.

5

Анонимен

преди 6 години

Излиза, че ако си изгубите оригиналния ключ на колата ще ви бъде по-евтино да си я отваряте и палите с тази джаджа :)

4

11

преди 6 години

Не виждам къде е проблема. Крадат от богатите нали така !? Аз пари нямам за скъпа кола и грам не ми дреме,че ще задигнат на някой ес класата или а8-цата който и без това не спира на червено и не дава предимство на пешеходците... Такива джаджи трабва даже да подаряват!

3

Колко обемен?

преди 6 години

В смисъл - със Sony Vaio не става, обаче с Acer Predator с 19" монитор е сигурна работата?

2

Защитник на БГ

преди 6 години

До Анонимен: Ти като си толкова умен и си пърцуниш пред компютъра вкъщи или в смотаната си службица, що не вземеш да станеш един мил орган и да ни отървеш от тая *** крадлива?! И като си бъркаш първо в ***, а после в носа за да се сетиш какво си ял преди малко, какво направи за тази държава?! Срам и позор - прав си, но не знам дали не се отнася за теб.

1

Анонимен

преди 6 години

Цитат от статията:"обемен лаптоп"Нямам думи. А относно акумулаторите на код - имаше ги още преди 30 години и заради тях измислиха ролинг кодовете. Явно толкова са "ролинг"... За ИСТИНСКИТЕ аларми и блокировки в момента има "обемен лаптоп" базирани кракващи усройства ;)))