51

Анонимен

преди 6 години

Минете през Столипиново и Факултето.

50

Анонимен

преди 6 години

Не знам статията откъде е преписана, но много дразни прекомерната употреба на спомагателния глагол "е"- излишно е да претрупвате глаголи, причастия и пр. на едно място. И постоянното "я е".-тинейджърката Е посещавала- тинейджърката посещавала;-след което я Е насилил- след което я насилил;-той я Е поканил- той я поканил и др.

49

Анонимен

преди 6 години

Е тоя нали разправяше по медиите,че ще умира инсулт ще получавал инфаркт и така нататък.И кво излезе?Само обещават и не изпълняват.

48

Николай Стрелча

преди 6 години

3 години по-късно състоянието на града е в ужасвящо състояние,че даже и това,което беше направено от Иван Евстатиев е подложено на разруха.Добре скроен план,за да разкарат от пътя си един човек,който направи толково много неща и 3 години по-късно всеки човек вижда разликата от неговото управление и сегащното....Но така е като се засегнат икономическите интереси на дадени хора веднага се случва "изнасилване" и "протести" от 40 души,на които Евстатиев отказа да разпродаде града..Успех в Страсбург!

47

Анонимен

преди 6 години

А бе дали се е съгласила няма никакво значение, тя е малолетна и той е нямал никаква работа с нея. Ако на нея и е бил малко акъла, той е бил по-възрастен и носи отговорност. Ако и беше направил дете, кой щеше да го гледа ?

46

Жител на Стрелча

преди 6 години

Искам да попитам хората,пишещи в този форум не разбраха ли за толкова години,че медиите са най-мощния политически инструмент.Почти нищо написано в тази статия не е вярно.Въпросното момиче Ирена 1 месец след "изнасилването" участваше в тържестваща по повод празника на розата и какво ли още ни.И докато медиите казваха,че била много депресираня-тя беше по градските кафета.Абсолютно политическа метла срещу бившия кмет на града,който за 4 години направи толкова неща,за да заслужи подобни простотии.

45

Анонимен

преди 6 години

Много гнусен тип.

44

Анонимен

преди 6 години

Не го оправдавам по никакъв начин мръсника и нека излежи присъдата си,но да питам аз,това 16годишно момиче какво търси в хотелска стая с "дядо си"?Дали пък преди това тя не е забелязала че той ема някакви задни помисли?Все пак на 16 не е съвсем дете.

43

Анонимен

преди 6 години

Щял да съди държавата в Страсбур мухъла.Да бъде доволен,че още има с какво да шорка,нереза му с нерез изперкъл.

42

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 42Не само простосмъртните биват съдени!Справка - снимката и статията по-горе.

41

Анонимен

преди 6 години

Алооооо какво стана с подсъдимите членове на партията министъра Ивайло Московски(да почива в мир синът му) ще бъде ли съден или само простосмъртните ще ги съдят?

40

Анонимен

преди 6 години

По кой закон възрастта на мъжа е определяща за изнасилване! Ако бе на 35 години нямаше да има изнасилване, дори да е бил малко по нахален.Дискриминация за възрастъния човек!

39

б.генчев

преди 6 години

Малката е понатъркала котето-нищо страшно не е станало.

38

ЗАКОН и ЧОВЕК

преди 6 години

1.Момиче на 16 години е ДЕТЕ .2.Мъж на 60 години е СТАР ЧОВЕК3.Имало е С..СТова е Изнасилване на ДЕТЕ . Няма такъв Закон който да оправдава с..а между двамата - нарича се с име Педофилия - това е .

37

Анонимен

преди 6 години

На рецидивистите за изнасилване дават по една година. Политически напън.

36

Анонимен

преди 6 години

Не е от правилната партия иначе щеше да е невинен като трънския кмет със замотаните дела.

35

Анонимен

преди 6 години

Тази е почерпила опит от холивудските си каки.

34

Анонимен

преди 6 години

"в затвора попаднал на хора и станал човек", но за един БСП-ар и русофил, едва ли е възможно да стане човек

33

Анонимен

преди 6 години

А защо не го съдят по истанбулската конвенция ,неможе така момичето да даде баджак а да не получи нищо !Срамота .

32

Анонимен

преди 6 години

Изгоря човека заради едно киф///ле и меркантилните му родители. Когато им правил услуги, бил добър. Паднал от кметското място, загубил власт и пари, легнало малкото с него и, олелееее, изнасилиха ме??? Дошло само, пило водка, приискало му се секс, правили и най-вероятно не му е дал пари и ....изнасилване. Не защитавам чичката, но младо момиче няма работа по хотели и офиси с префтасали чички. Отново битката за Селска чест.