192

Анонимен

преди 6 години

променило се е нещо - с около 30 лв заплатата ми е по голяма , мизерията също расте , корупцията която отричат всички управляващи също, хората които напускат страната и те и много други неща , но това е вървим нагоре

191

Питам ви

преди 6 години

БСП ли искате да ви управлява?

190

Анонимен

преди 6 години

Ако народът е избрал ГЕРБ , то защо им е тази КОАЛИЦИЯ . Когато от 2000 делегата - 400 гласували против Сталин , той всички до един ги е пречукал . Всеки лев куршум , ако е евро - с изместен център на тежеста .

189

Анонимен

преди 6 години

На народ от кратуняци най- му ходи една тиква начело да го управлява.

188

Анонимен

преди 6 години

Големи промени за Тиквара само. Научихме за замъка в LA за 350 000 долара, вижте го в google, ще ахнете. Колата на детенцето му за 3 милиона долара, Бугати Чирон. Последната изгъзица е яхта Мерцедес за 1.7 милиона долара. Да не говорим за около 30 милиярда по офшорни фирми. Лаком г//з е и заради ограбването НС КТБ търси среща с Тръмп, да спасява Цацата и Шиши. Естествено и себе си. Толкова нагъл, т-п, страхлив, алчен, подъл, продажен, злобен, крадлив, ненавиждащ българите управник сме нямали.

187

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБ - ГрабимЕвропаРушимБългария!

186

Анонимен

преди 6 години

Промени се. Боко стана ***.

185

Анонимен

преди 6 години

За платените и манипулирани "избори" ли говорите, че народът избирал Гроб?Ха ха ха ха ха ха ха ха ха Цвък харесва това!

184

Анонимен

преди 6 години

Народа за трети път избира Бойко!Никое правителство не е било избирано дори и за втори мандат.Народа вижда че България се движи добре!

183

ОСман

преди 6 години

ОХОО ОО, промени се и още как хахаха..

182

Анонимен

преди 6 години

Промениха се много неща и едното от тях е ,осъзнаването ми , че и аз мога да бъда премиер,с такъв заспал народ и да си живуркам на воля :)))))

181

Анонимен

преди 6 години

До СержантСанирането е от държавния бюджет.

180

Сержант

преди 6 години

Важно е санирането и усвояването на пари от Европа да върви. Е там се краде най-много.

179

есперкт

преди 6 години

Издигнахме се на първо място по корупция в ЕС. Това малко ли е? Все ще се намери нщкой недоволен. Няма угодия. Човекът толкова се постара поне в нещо да сме първи.

178

Мзаа

преди 6 години

По времето на царя взимах 3-депутатски заплати и пестях. В момента взимам половин депутатска и не мога да пестя. Цените като съотношение се повишиха в пъти.Няма достъп до здравеопазване. Разликата между бедни и богати е огромна.При такива обстоятелства са станали английската, френската и руската революции.Затова Маркс е забранен, защото се показва грозното лице на капитализма и несправедливото разпределение на благата. Всъщност като цивилизационно развитие сме на ниво робовладелски строй.

177

Andreshko

преди 6 години

България може лесно да се оправи и то рано или късно ще стане благодарение на руското изобретение,което се казва АК за съжаление. Нещата по мирен път няма как да се оправят. Някои *** заграбиха доста пари и си купуват партии и вече 30 години се въртим в кръг.

176

АНЧО

преди 6 години

ДА ПРОМЕНИ СЕ ТИКВАТА СТАНА ГОЛЕМА ОЯДЕНА ТИКВА

175

Анонимен

преди 6 години

Румен Радев - последна говежда надежда на червената разкъсана прежда

174

Анонимен

преди 6 години

Да построим пирамида по велика от на хеопс в чест на вожда.Акп може по европроект. По програма оперативна заетост.Или енергийма ефективност. Или айде конкуреннтноспособност. Роби има за по510лв. Айде хаерлия да е . Има кой да реже лентата.

173

Анонимен

преди 6 години

За безредиците организирани от бсп през 2013 година ли говорите? хахаха е там всичко се знае, сигурно дори поименно се знае кой и какво направи за да свали Бойко и после пак не успяха другарите, защото социализма е тупик