107

Анонимен

преди 6 години

Моля, поставете ударение на "душил" поне в заглавието, за да се разбира истинкият смисъл на думата. Къде се поставя ударение може да научите и в Гугъл...

106

Анонимен

преди 6 години

Видимо е, че в България закона и без т.н. *** р ас ка конвенция работи и тя е напълно ненужна. Важно е обаче тормозените да сигнализират и да не се връщат при мало умника.

105

Анонимен

преди 6 години

Това навсякъде в цивилизования свят се смята за опит за убийство. Лежи се в затвор!Говорила съм с жени с по 7 деца, които само за намек на насилие (лек шамар) се развеждат. Засрамете се! И закони няма, и съд. Жилището било негово и дай сега ще душим. Детето ще крещи "Татко недей убива мама".Мислите ли че е нормално?

104

Анонимен

преди 6 години

Със закони тия работи не се оправят, ако си животно е за цял живот. Възпитание, образование и поне някакъв морал. Иначе тоя се е подписал в съда Че повече няма да правя така.

103

t

преди 6 години

Такива трябва да си получават заслуженото, но не Конвенция е нужна за това.

102

mt

преди 6 години

Интересно, че изказванията масово защитават побойника. Тук никой не споменава детето и как това насилие върху майка му ще се отрази върху него. В моето семейство има подобен случай, чичо ми редовно биеше леля ми пред детето. И сега познайте, 20 г. по-късно, леля ми вече не е на този свят, побойника си живурка, а син им (срам ме е да го нарека братовчет) е станал същия като баща си, бие жена си пред детото им. Жалко наистина, защото нито закони, нито конвенции, нито третия пол ще защити децата ни

101

Анонимен

преди 6 години

Ако си мъж и българин, то значи , че си насилник над жени и деца. И не спорете, понеже го казват европейците и разните му там неправителствени организации.Так, че ако ви посочат за насилник значи сте такъв.Идете си сложете камъка на шията и скочете в язовира, понеже няма смисъл да се борите и доказвате , че не сте.Такъв сте, щом сте мъж и българин.За справка конвенцията и неправителствените организации в частност БХК.

100

?!?

преди 6 години

Безспорно неприятно! Ама и оправдано. Защо? Защото ако трябва да останеш с тая гадна куррва, курварр да живееш заради децата. Това си е един вид пасивно насилие което тормози повече и от един бой. А за това конвенция няма, нищо че тоя психически тормоз е по распостранен в семейството.

99

Драган

преди 6 години

Тая като го е знаела, че е такъв, защо е с него ? Или кой знае какви номера му е въртяла ! Няма как да знаем, за да изказваме мнения !

98

Анонимен

преди 6 години

КОЙ обеща на брюксел, че ще ратифицирВАме ИК. ?Сега шекели ли ще връща или кво не знам.

97

Анонимен

преди 6 години

Нека се борим срещу НАСИЛИЕТО, но да го напраавим до край и качествено. Защото има и НАСИЛИЕ ВЪРХУ ДЕЦА, има НАСИЛИЕ МЕЖДУ МЪЖЕ. А какво да кажем за ВЕРБАЛНОТО НАСИЛИЕ, след като на 100% от българите ни се случва псуваме, обиждаме и да критикуваме по грозен начин някого. А какво ще кажем за ИКОНОМИЧЕСКОТО НАСИЛИЕ, за ПОЛИТИЧЕСКОТО НАСИЛИЕ? Или пак ще разглеждаме проблема само на парче, както често правим? Така няма стане работата.

96

Анонимен

преди 6 години

Покани ме един колега в тях да пийнем! Салатка, ракийка, детето на 1 годинка в кошчето, жена му и тя на масата. По едно време угасна тока, той тръгна да носи някакъв акумулатор имал пригоден и лампички.Тя вика - Ние хайде през това време да се обараме! Аз - Шамари не щеш ли!? Така трябва да бъде! Мъжете трябва да сме с морал, защото жените акъл в главите нямат! Сетне може и да ме счита за гей, но приятелството е по важно! Факт!

95

анонимен

преди 6 години

Ама и Вие сте едни разбирачи. В статията ясно е посочено ПОДОЗИРАНА изневяра. То мъжът като е ревнив и извънземни ще му се привидят.

94

Горан

преди 6 години

Не оправдавам и жените, ама ако одобрим насилието, маса жени трябва да се затрият, нали се сещате? Като ти е невярна, ми зарежи я! Ама, не я бий!

93

Анонимен

преди 6 години

Бе всеки да се оправя както ще! Ако иска да бъде цивилизован, жена му да прави каквото си поиска, ако не иска, да я оставя и да ходи свободен!

92

Горан

преди 6 години

На такива хубавци, полицията само заради разкарването трябва да им вкара в главата няколко палки.

91

един там

преди 6 години

А кой знае дали е искала само за малко да излезе или просто е искала да отиде при любовника си? Говорим за физическо насилие, а психическото, което е много по-страшно защо никой не говори. Защо не се приказва за психическият тормоз над мъжете! Търпим, търпим и накрая ни избиват бушоните. Бил съм свидетел, как една обижда приятеля си и го нарича как ли не пред компанията. Бил слаб в леглото, а бившият и любовник се справял по-добре. Нямал бил пари и нищо не и купувал и т.н.Ко праим а?

90

мунчо

преди 6 години

значи ще спрем да бием жените си, като подпишем ИКЕ то излиза, че в мента всички жени са бити, понеже няма конвенция. Защо прикривате този факт?

89

До Анонимен 119

преди 6 години

Изключително ограничено изказване. Нещата в БГ семейство са на това положение заради мислене като твоето. При някои хора еволюцията е спряла със самото им раждане. Жалко

88

Анонимен

преди 6 години

Нещо много важно остана неизказано и незабелязано, ние в момента сме обединени като едно цяло, като едно съзнание. Уважаеми сънародници, нека ТОВА ЧУВСТВО, КОЕТО ВИ КАРА да сте на страната на истина и правдата не ви напуска. Защото това е нашата сила, този документ и всеки следващ, няма да се приемат, ако не ни раздялат и противопоставят. запонете го. Нека се обединим като народ, нека не бъдем тълпа, която може да бъде влачена и погубвана.Благодаря ви. Дължим го на децата си.