48

Анонимен

преди 6 години

Две противоположнсти се срещнали, единия брани със зъби и нокти национлните интереси на страната си.Другия безродник, продажник и предател.Тиквооооооо виж какво прави колегата ти Орбан, бъди поне малко мъж и имай достойнство, а не само да заставаш в наведена поза .

47

Виктор Орбан

преди 6 години

"Борисов е забил брадвата в голямо дърво. Дано да успее!"Ето това е казал Орбан.

46

Професор

преди 6 години

Цветанов на Бойко е министъри любимец в неговия регистър,на вожда наш тъй велике най-добрият ученик.Министър той е на МеВеРе-тотова е неговото вето,успех огромен той постигнаи рейтинга си бързо вдигна.На Бойко е дясната опора,работи той без умора,влака карат те дваминаи с процента вече го надмина.Работата си той харесва,макар че тя никак не е лесна,Престъпността до край да съкруши,която държавата ни тя руши.Нека Бог сили му дава,с престъпниците лесно да се справяи борбата си напред да продължаваи с успех все да побеждава.

45

do 46

преди 6 години

По първи ще сте вие..алчници..

44

Професор

преди 6 години

Бойко наш не се бави и се не вай, това от мен помни! На България правдата в ръце вземи и скоро ще победи!. От външните сили ти ни пази, ще ни вкарат само те във войни. Народът ще страда, ще гине, ще мре...

43

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 30Ми гениалната, високообразована свръхинтелигентна моментна преСедателка на НС, може пък и подсъзнателно да се срамува да дойде на честването на другия велик българин, защото преди няколкооп дни окачестви великия Христо Ботев като "безумен"... Каквото и да искаш да кажеш, трябва да умееш, как да го кажеш, женоооо...

42

Анонимен

преди 6 години

"" Майор Грудев-Сливен "" ... това вече го пробвахте 44-та година, виждаш резултатите. Измисли нещо ново, другарю.

41

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Същински Левски... - но в по-голям мащаб...

40

Василев

преди 6 години

И защо ромите да не направят партия, след като българите са некадърни,корумпирани и продажни!!!Какво им пречи и какво ги спира, с малко помощ отвън и се получават нещата!!!А който ги създаде и който ги финансира, той ги организира и той ще им дърпа конците!!!А сега *** ли е Чичо Сорос???Не , не е ***, вие сте прости и вие ще изгорите!!!Агент Марвин Фийлдс!ЦРУ!!!

39

Анонимен

преди 6 години

До Василев 38Четете бисерите на другаря агент на КГБ.ДС , който толкова е изкукуригал, че просто е тъжно с какви хора живеем .

38

българина

преди 6 години

Орбан каза на бб всъщност, браво моето момче куче, добре пазиш Унгария, държите ги тука, храните ги поите ги, развъждате ги, ци ани, мюсюлмани и африканци, приели сте квотно разпределение, за което Меркел ви плати! живи и здрави все така до последния българин!

37

Майор Грудев-Сливен

преди 6 години

Истината е една.Нови предсрочни избори,БСП взима властта,другарката Нинова става министър претседател,а Румен радев си остава президент.Веднага след това разбира се България напуска нато и Еврогейския съюз и отново става република на СССР(сега Русия)Правим отново народен съд,отваряме лагерите и вкарваме вътре всички герберски калинки малинки и им взимаме откраднатото и го даваме на бедните.Урааааааа.

36

Професор

преди 6 години

Благодарение на тези големи държавници Европа е защитена от бежанския поток. Разбира се най много тежест има на плещите на Генерал Борисов.

35

Анонимен

преди 6 години

До Василев 35Боже господи другаря агент на ЦРУ разбира от всичко. Явно е карал партийната школа аонсу при бай Тошо. Абе стига си се правил на шебек с твоите тъпни.

34

Анонимен

преди 6 години

аааа,мама Меркел има друго виждане,чичко Сорос също, а за нашето мнение никой не пита,не разбрахте ли?

33

Бургазлия

преди 6 години

БЪЛГАРИЯ ДА СЕ ПРИСЪЕДИНИ КЪМ ВИШЕГРАДСКАТА ЧЕТВОРКА !!! NOW !!!

32

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен ДесиКога излезе от психиатрията бе, ***?

31

Анонимен

преди 6 години

"Цяла Европа хвали Борисов."А защо тогава го цакат за Шенген, за еврозоната, всеки мониторингов доклад е с унищожителни критики за държавата при неговото управление, а западните медии ни наричат "корумпирана държава"?

30

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 6Е, човекът има извинителнва бележка за отсъствието - непростимо към националната памет - срещата с унгарския премиер Виктор Орбан. Въпреки че, ако беше поканил уважаемия Орбан да присъства, това щеше да е великолепно, защото унгарците са дали много за Освобождаването ни. А кърджалийката, която също отсъства, се муси заради "нотариата" и пренебрегна най-великия българин... "Браво", Черноянчева, "браво".

29

Анонимен

преди 6 години

До Василев 21Другарю голям си ***. Ти да не си с психично разтройство. Заминавай на Позитано20 , там е сборището на такива като тебе .Агент на КГБ генерал Деси.