160

опълченец

преди 6 години

Сидеров ходил ли е в казарма, и клел ли се е пред българското знаме за вярност към Родината?

159

Dildo for Putin

преди 6 години

Руския шпионин и български предател Сидеров няма ли малко срам та да не скверни паметта на Апостола за политически цели?

158

Анонимен

преди 6 години

Вярвайте в стиховете на Ботев и Вазов. Четете "Епопея на забравените". Това е истината. И ще бъдете достойни хора.

157

Избягал от бг

преди 6 години

Значи било е турско робство тепане е имало щом Левски е преценил значи е трябвало

156

Анонимен

преди 6 години

до169 бьлгарин! Какво значи аман на бьлгарски?

155

Американ

преди 6 години

До Анонимен(165)"субсидий" - това по нов правопис ли е или npocтo си ***?

154

българин

преди 6 години

сидеров, не прави парламентарни комисии, имаме институт по история при бан.Аман откомисии в този парламент от 240 души, вместо от 80, аман от вечното индексиране на заплатите ви,аман от най-голямата партийна субсидия по време на избори, аман от полупълната зала в парламента, аман от сватба на депутат за 50 хиляди лева, аман отвечните депутати ,искаме до два мандата депутати, аман и от теб че ни излъга.

153

Анонимен

преди 6 години

До АнкетаУбил ли е Левски дете и може ли да бъде канонизиран за Светец след тази си постъпка?Да+Не -......Това са два въпроса,а не един.Въпроса ти е подвеждащ и заблуждаващ.

152

Анонимен

преди 6 години

Волене, стига си се занимавал с глупости (да ме извинява Васил Левски, но това е безсмислено), а свиквай референдум за излизане от ЕС. Опа, забравих че сега си в евроатлантическа коалиция.

151

Анонимен

преди 6 години

Абе болен що се прави, че не знае, че Левски е убиец и рекетьор?

150

Анонимен

преди 6 години

Да не забравят депутатите да одобрят щедър бюджет за това разследване! И за Евро субсидий да подадат! Ето така се печели от идули и кумири (и се създават нарочно по определен шаблон) особено около един истински герой който за съжаление, след като се е пожертвал, е било напразно!

149

СатаНАТО

преди 6 години

Левски никога не се е борил да става светец и само *** могат да искат да го канонизират.

148

овремена

преди 6 години

дедо тати да си гледа бебето и каката и парите от русия и да не се занимава с история щот не е историк а журналист от прехода и тогава е бил демократ а сега националис който до скоро беше обграден от гологлави маргинални деца с качулки и викаше *** на бойко а накрая той стана заедно с китаеца валер симеонов дето щеха да го бият на слънчака ам имаше охрана и само го псуваха

147

Анонимен

преди 6 години

Всички българи сме ръгали турци. Кой с к'вото може.

146

Ангел

преди 6 години

Сидеров по добре да замълчи ! Всички ние вярваме че Левски е убивал Турци и ако случайно се докажете че не е проливал ислямистка кръв това ще повлияе негативно на представата ни за Апостола на свободата!

145

от Википедия

преди 6 години

"Ръгнах го с камата си на смърт, та дано сбъркаше народът посоката на гласа, който беше напълнил улицата. Не умря изведнъж, започна да вика повече, което не можеше да се скрие вече. Ръгнах го още веднъж, за да не се мъчи и да не може да каже какви са били [нападателите]."

144

Анонимен

преди 6 години

Сидеров,а защо не направиш анкета за геноцида над българите през османското робство?И днес.И за какво се е борил Левски?

143

Покръстването

преди 6 години

А за Покръстването тоест Християнизирането при Борис I от Византия ще има ли Анкетна комисия , сега насила християнизирън ли е Сидеров или по собствено желание

142

Анонимен

преди 6 години

Пратете Писмото за Идентификация в Европол , че току виж някое Менте-Писмо да не излезе , колко неща има за доизесняване де да беше само тва Писмо

141

колко сте нередовни

преди 6 години

Нали Левски всичко това пише в писмото си до Любен Каравелов , точно и ясно обеснява как е намушкал човек с камата си , сега Левски що не го изкарате за лъжец