88

д-р Ох Боли

преди 6 години

Никой нормален лекар, ни би си и помислил, че едно 18 год. момиче има рак на стомаха! Аз също не бих мислил за такова нещо, но щях да я изпратя на съотв. специалист. Не си мислете, че ние лекарите сме магьосници и само като ви видим "познаваме" всичко де що е във вас. Грешката на ОПЛ, е че не е изпратила момичето на гастроентеролог. Оттук-нататък какви и са били шансовете, много зависи от това имала ли е метастази или не. Но като цяло това е един от най-неблагоприятните карциноми.

87

до 69

преди 6 години

Чул си нещо, но не си разбрал специалисте! Да, има препарати удължаващи живота на някои онкоболни пациенти, но не и за карцином на стомаха! Такива още не са открити, нито на запад, нито на изток!

86

Анонимен

преди 6 години

Много рядко ходя при Джи Пи то.Веднъж имах оплаквания , попитах я. Отговора е ,откъде да знам.Няколко пъти така и я смених. Отидох при нова, същата работа. Вече само ,ако се наложи за направление , за друго не стават .

85

До 80

преди 6 години

Какво като има и добри лекари. И те са виновни за това състояние на нещата. какво дремет и не разкарат ***, които петнат професията и цялото съсловие. Мълчат и дремат, защото и те могат да уморат някого и разчитат на същите *** да са зад гърбът им!

84

Nik

преди 6 години

Тези некадърници в бели престилки до един да ги разкарат. Взимат си изпитите с приписване, пари или по другият начин. Абсолютна липса на култура, възпитание, знания и професионализъм. Прости и *** *** с огромно самочувствие и младите и старите! Да "внасят" от чужбина лекари, както сервитьори и готвачи през лятото. Ще ги бойкотираве тези мерзавци, да ги видим къде ще реват за пари нещастниците

83

HH

преди 6 години

За затвор са законодателите който са утвърдили закона за здравната каса и най вече тези които са го написали. Нищо в него не функционира както трябва. !!!!

82

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 82Чернобил...

81

Анонимен

преди 6 години

Истината е, че лекарите ще ти обърнат внимание, само ако им дадеш някаква сума под масата. Иначе изобщо не им дреме, нали ги виждам като ходя по прегледи. Преглежда те блеейки в тавана и хайде - да влиза следващия. И това при условие, че си здравно осигурен. Не знам. Всичко се разпадна в тази държава.

80

Анонимен

преди 6 години

Горкото,милото момиче- откъде този лош късмет,откъде тази зловеща болест у нея,която е толкова млада?...

79

Анонимен

преди 6 години

Това ако е нормален човек сам ще се откаже от лекарската професия завинаги, а тази дори обжалва глоба 300 лева ?!?

78

Анонимен

преди 6 години

Има и добри лекари в България, няма как да се правят такива генерални изводи. Но наистина на тази жена трябва да й бъде отнет лиценза завинаги. А обяснението на болницата е изключително тъпo - тези случаи били изключително редки и когато се откриели било твърде късно.. ако е бил открит първия път може би щеше да е живо момичето.

77

Анонимен

преди 6 години

"Докторката" е за разстрел.Вместо това - глобили я 300 лв, сякаш е убила прасето на съседа си...Тя пък обжалва?!?Може би иска и награда за "Успеха" си?След като се изясни, че МУ продават дипломи на чужденци, дали някой се сети да ги провери дали не продават и на Българи?Това е "здравеопазване", това е "правосъдие", това е България в Европа през 2018.Така трябваше да направвят рекламния клип за председателството, а не тези глупости, които повтарят всеки ден от официалния клип.

76

Анонимен

преди 6 години

99% от завършващите медицина са абсолютни имб-ецили назначени с протекциите връзките на мама и тати без да имат елементарнио познания дори в базисната анатомия на куче -не на човек.Какво очаквате от такива калинки назначавани с връзки по роднинска и наследствена линия .Сладки позиции за да точат здравнаткаса и пътеки,както техните недъгави родители доценти и професорчета по медицина цял живот правят.Що мислите е това дереже в системата.Пълни имб.ецили лекуват живота ви няма стойност за тях.

75

Анонимен

преди 6 години

Ами, като във ВМА, дъщерите на разни по-стари работещи вече там доктори (зли некaдърници), започват да работят с протекциите на "тати" и после пишат "автореферат" за получаване на докторска степен. А авторефератът е супер кратък, представлява нищожен научен труд, който почти всеки от вас може да напише. После лиглата като започне да осакатява хора, тати я пази, а колегите на тати не дават да се каже лоша дума за нея, за да не си развалят приказката с баща и по коридорите. Жалка работа.

74

Никога деца в БГ

преди 6 години

като знам колежките и колегите ми ""ЛЕКАРИ" как са влезли в университета и как си изкарват изпитите ме е страх да отида в БГ Болница и затова напуснах да работя навън.Като ви кажат светило в медицината с опит и стаж в БГ разбирайте пълен некадърник мушмурок иили престъпничка ,които нямат познания за 2 стоотинки и които единствената атестация да са на работа е липсата на лекари /сестри .фелшери в България.

73

бг

преди 6 години

Радиоактивния стронций от Чернобилската катастрофа има период на полуразпад 250 години.Тези молекули са в обръщение чрез зеленчуци и животински продукти и попадат у хората ,така че случаите на стомашен рак у млади хора не ще са толкова рядко ,колкото е мислила докторката. За да не се коментира най-хуманната радиация -съветската вече не водят статистика на раковите заболявания ,за да се прецени честотата.

72

the Ghost

преди 6 години

Мир на праха на младата душа. А за лекарката - съд и затвор - до края на живота й !За жалост все повече се затвърждава сентенцията:Като се знам какъв съм инженер ме е страх на доктор да отида

71

Анонимен

преди 6 години

На тази лекарка трябва да й се отнеме и лиценз и всички права да практикува дори и ветеринарна медицина. Подсъдно е и от морална гледна точка и от всякаква. Мен за един запек ми скъсаха г* от изследвания и ми вкарваха тръби откъдето се сетите и 2014 г. и после 2017 г. (просто такава е пътеката). А тая лекарка даже не си е мръднала пръста. Това е подсъдно нехайство. Не 300 а 300000 трябва да й вземат.

70

Анонимен

преди 6 години

За съжаление у нас останаха предимно такива "лекари", ако беше в някои страни да е с отнет лиценз/диплома за практикуване вече.

69

реален случай

преди 6 години

Постъпва 15 годишно момиче в детско отделение с болка в корема и повръщане.През нощта му вливат системи и обезболяващи.На следващият ден се консултира с хирург който установява,че е със спукан апендисит и перитонит.