85

Шефа

преди 6 години

Каква стана тя Макроне?НАТО използували химическо оръжие!И какво ще Ви прави сега ООН?Нищо, даже нищо и половина!Мизерни люде сте , притворни и мръсни!

84

к

преди 6 години

Борянче,Сорос ще дърпа уши, ще ти се гръмне заплатката ...САЩ, вече офицялно заявиха, че това е "доста невероятно" .... не може НАТО-вска държава да изпозва химическо оръжие !

83

Анонимен

преди 6 години

Бъдещето във военните технологии ще се крепи върху отделния войник, системите за РЕБ, ракетите и артилерията. Все по малко самолети и танкове ще се използват защото са скъпи и лесна мишена

82

PoWer-1

преди 6 години

До Solar PowerС твоя дрон може само да отнесеш няколко тупалки м/у очите.

81

Оппа

преди 6 години

Жива пропаганда!Нали гледаме чужди тв канали:))))

80

Solar Power

преди 6 години

За бъдещите войни. Аз момента имам дрон който мога да го програмирам да отиде на 20км и да пусне пакет. Аз съм аматьор ! Сега раздвижи сивото вещество и си представи какво могат да правят цели държави. Да бъдещата голяма война ще е с дронове и други технологични роботи. Това дали имаш 1 милион или 10 милиона армия ... просто ще дадеш повече жертви. Няма мечти тук. Това е бъдещето. И ползвам роботи от над 20 години и виждам какво се случва.

79

Анонимен

преди 6 години

щом американците казват че не е верно ..значи не е верно!!! виж ако беше Русия щеше да е верно ..американска демокрация и истина

78

Solar Power

преди 6 години

До Членска карта 7Ама те не искат да я спрат мен ! Ти си в заблуда ,че някой иска да спре войната. Ххахаха !Печеливш бизнес ще го затваряш. Кой е толкова луд. Жалко за хората там :(Милиони хора в Америка и Русия, че дори и Турция разчтат на това да се продава оръжие, патрони и прочие. Цели индустрии. Все едно сега всички да спрат да карат с бензин ?!Няма как да стане. Тази война я виждам още години години наред, докато не се намери друго удобно място.

77

Хроники от Ада

преди 6 години

Садам и Кадафи сърбали чай с наргиле на гости при турския шейтан и попитали домакина:-Ваше нищожество,кога ще ни доведете нашият брат Ердоган за да си направиме тройка?-Ердоган,любимци мои има още малко работа на земята,за да обърка нещата,да съсипе Турция и да пострадат добрите хора,И добавил:-Това е любимият ми син!Него съм изпратил на Земята.

76

turk

преди 6 години

hahah porednata evtina propaganda 6 ma imali zatrudneno dishane i obriviii muhaha smqh v zalata evreiski leshoqdi 6to ne pi6ite za gozpodarite vi kakvo pravqt s palestincite :))))) i kato spomenavate za kurdi v smeshnite si statii nedeite da spomenavate che sa teroristi ot pkk i pyd i idil

75

Ор

преди 6 години

Прекалили са с каптагона,

74

Анонимен

преди 6 години

Българинът е като *** - яде всичко, и вярва във всичко! Не знам колко аналитично мислене може да се очаква от племе, което все още вярва че "след като османлиите са завладели балканите са потурчили всички българи, а тези, дето не искали да бъдат потурчени, били заклани!"То толкоз му е акъла на това дживотну!

73

Анонимен

преди 6 години

ОТ ТАЯ СИРИЯ НИЩО НЕ ОСТАНА :DСИРИЯ Я ИЗПОЛЗВАТ ЗА ТЕСТОВА ПЛОЩАДКА НА ВСЯКАКВИ ОРЪЖИЯ :DНЕ Е СМЕШНО :(

72

Анонимен

преди 6 години

На тази инценировка дори "кюрдските лекари" (уинк уинк!) не вярват, но гай *** като шаран веднага скача на стръвта, още във въздуха! :-))И само един колега зададе легитимния въпрос - и от какъв зор турската армия да ползва химическо оръжие? Досега са натръшкали над 1600 леша на терорягите срещу общо 50 техни загуби! И един въпрос - какво разбира българина от държава и нейното управление, та умува по военните и държавни дела на Турция?

71

Анонимен

преди 6 години

И защо им е да използват хим.оръжия?

70

Еничар

преди 6 години

След Сирия Ердоан дано се сети, че и по балканите чакаме да бъдем освободени от българското робство!

69

Анонимен

преди 6 години

Събрали няколко статисти и направили филмче терористите. Кой ли им вярва...

68

Анонимен

преди 6 години

Турция има шанс сама да се спаси. Ама трябва малко акъл и чалъм.

67

Анонимен

преди 6 години

Прав е Змей. Няма кой да търпи такава откачалка. Ще се мре от рак или от неревен бодигард.

66

Япет

преди 6 години

Турция незабавно да спре аглресията към чужда нездависима държава. Тя няма никакви праве в Сирия. Сега ЕС ще обяснят подробно на Ердоган,че е агресор и че ще му резнат от екстрите за търговия с ЕС. Самозабравил се анадалски ***. И платени туркофилчета тук за смрад.Айде бетай при Садам и Кадафи.