144

Анонимен

преди 6 години

поредната гербераска манипулацияимаме закони които са достатъчни да се борим не само срещу насилието върху жени ами и срещу мошениците дето обират народаама мошениците командват и резултата е на лицемазното банкянче постоянно пада все по-ниско в очите на нормалните хора/изключваме гербоджендерската клика/ с пускането на подобни пасквилчета

143

тнт

преди 6 години

Насилниците няма да четат никоя конвенция. Те и не могат да четат. Ако някой иска да спаси отвлечена жена и да осъди похитителите може да го направи АКО ИСКА. Законите ги има.

142

Анонимен

преди 6 години

До Мишопо твойто логика аз мога да плувам, следователно съм риба.

141

Анонимен

преди 6 години

Бойко и НПО-та сериозно изостават с обещанията към ЕС и глобалната олигархия за ратификация...за това ще се налага да раздават безплатни билети за "Лили рибката" в супермаркетите за покупка над 20 лева...само от рекл. по бТВ,племенницата ми каза че филма е много страшен...тоест дори като опит за внушения е доста несъстоятелен...НПО-ТА да си искат парите обратно.Кога ОП ще поискат оставката на зам министър. на образ. Деница Сачева...служител на НПО.

140

Анонимен

преди 6 години

Тази жена я насилват втори път с лобирането за ИК тя или не се усеща или й харесва.

139

Мишо

преди 6 години

Аз пък съм за насилието срещу жени и деца и следователно съм против ИК. Те па на!

138

Анонимен

преди 6 години

да гласуваш по-малко да ит вреди...отврат ит казвам.

137

Анонимен

преди 6 години

До scottОБЕДИНЯВАТ СРЕЩУ ТЕБ И ТЕ УБИВАТ НА МЕСТО И НА ЧАСЪ! Ей тва ти е целото "задължително" гласуване. Замаш страна и се надяваш на победа, или умираш от скука, безразличие, различност.....Посуе, у модерната модификацион на демокрационът е имало секви експерименти. имотен ценз, един човек неколко гласа по тежест и т.н. От гласа на масите никой, ама никой не се интересува.....Днешното "задължително" гласуване у БГ-то е най-извратеното нещо! Се едно, да мразиш некой и вместо да го убиеш, да

136

възмУтен

преди 6 години

Аз пък не вярвам на подобни "лостове" за въздействие на общественото мнение. От достойнство не вярвам. Една жена, няколко мъже, преди 20 и кусур години, б..ти ефтините манипулации. Усещате ли как се сремят да отклонят дебата от същината. Били сме неандарталци, а? Че аз и чистя, и готвя, и чинии мия, и с деца се занимавам, и пари нося повече!А жената още не е ремонтирала колата и цепила дърЧе у дома направо си е матриархат! Който политик, партия и т.н. пробута ИК, ПРОСТО ДА МЕ ЗАБРАВИ КАТО БРОЙКА

135

scott

преди 6 години

До Я, па ЯшЕ ВЕ ЗАМОЛЪ ДА НЕ ДЕМОНСТРИРАТЕ КОЛКО НЕ СТЕ НАЯСНО.Ако примем, че първата демокрасион е била у древна Гърция: гласувало се е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО,ДА! ОБАЧЕ: гласували са ссамо 1-2% свободни граждани, елит, управници, военни командири. робите - ***! Та, тез, гласуващите са били ЗАДЪЛЖЕНИ, щото и тогава противоборството е било между 2-3 силни лагера, личности, позиции във властта. И! АКО НЕ ГЛАСУВАШ, ПРАВИШ СЕ НА БЕЗРАЗЛИЧЕН, ИНТЕРЕСЕН, НЕЩО ПО-ТАКА, ТЕЗ ЗА КОИТО ТРЕБВА ДА СЕ ВОТИРА СЕ

134

Анонимен

преди 6 години

Тази жена няма никакво достойнство след като подкрепя джендърите.

133

Анонимен

преди 6 години

Насилници стават предимно хора, лишени семейни грижи-бащини и майчини.ИК се противопоставя точно на семейните ценности и възпитание, представайки това като "решение на проблема"

132

Анонимен

преди 6 години

Тази жена защо не напише писмо да се спазва закона, това е напълно достатъчно. В закона и конституцията ни си има наказателни точки и параграфи срещу насилието. Ако полицията и държавата не си вършат работата това си е друг проблем. Може ли тя да обясни какво точно е дефицита в законите ни за да се допълнят ако нещо липсва?

131

валери

преди 6 години

ПЛАТЕНА безсрамница !

130

Анонимен

преди 6 години

Ратифицирането *** ИК нема да подобри по никакъв начин борбата с насилието срещу жени и деца! Не е и това целта! Целта е едни "хора" да се обявяват винаги за жертви, когато им е необходимо. И сега имаме законодателство пазещо жените и децата от насилие. Това, че нямаме органи налагащи това законодателство не се решава с конвенция!

129

Анонимен

преди 6 години

До AaAНяма такава.Медия и пропаганда са синоними. Филмите на Холивуд също.Всеки мислещ самостоятелно човек е враг, винаги е било така, но напоследък са се озлобили, май бързат за някъде или нещо...

128

Анонимен

преди 6 години

До AaAДано някой отговори! И аз бих искал да знам такава медия!

127

AaA

преди 6 години

Хора ,кажете ми една българска медия ,която мога спокойно да преглеждам ежедневно, в която ще липсват нагласени, манипулативни и скалъпени новини, повлияни и платени отчужди и извратени пропаганди. Медия, в която хората са все още българи и нормални хора и не са продали душата си. Медия , в която професионално и адекватно ще се правят политически анализи на случващото се и ще се избягват всякакъв род платени пропаганди.Коя е тази медия ? Аз знам коя не е!...Дали пак ще ми изтрият коментара?:)

126

@

преди 6 години

Православната и Католическа църкви в България публикуваха декларации и обясниха защо този документ е ОПАСЕН и абсолютно неприемлив за българското общество. Същото направи и Мюфтийството.Направих си труда да прочета тези 32 страници лично на английски.Документа де факто въвежда понятието 'социален пол', отрича физическата и божествена определеност по рождение като 'мъж'/'жена'.Ако този документ бъде ратифициран, последствията ще катастрофални.Каката да чете преди да пише писма.

125

Я, па Я

преди 6 години

До до 132Това е много точно. За това задължителното гласуване е измислено и въведено заедно с демокрацията. Защото освен права има и задължения. Доброволното гласуване води до олигархия и до това което ти си обяснил много точно. За това политиците скачат най много и като един срещу задължителния вот и мажоритарната система. Целта е да гласуват по малко хора и с контролирания вот да си крепят системата, далаверите и богатството. Това е диктатура на малцинството-фашизъм и всички партии участват.