189

Анонимен

преди 6 години

Като тръгнаха да бягат турците Турция им затвори границата. Благодарение на това сега 300 000 турци си имат европейски паспорти, а 60 милиона турци нямат. Пак късмет.

188

Анонимен

преди 6 години

Бяха най добрите за мазилка в строителството. Е, и?

187

Анонимен

преди 6 години

Прав си. От Освобождението на България турците си имат и депутати и джамии и всичко. А сега се васраха и от крадене. Трябва да целуват ръката на майка България. Просто сме по-добри хора от тях - не ги колим, изнасилваме и бием, а им осигуряваме европейски живот.

186

Анонимен

преди 6 години

През 1809 г. Българите вдигат въстание срещу отоманците(османците) край град Ниш. Българите са жестоко изклани, а пашата в пристъп на бяс построява кула от главите им.

185

Анонимен

преди 6 години

Турците да ни седнат на к....ците!

184

Анонимен

преди 6 години

Най-добре турците си живяха при бай Тошо. Имаха си бройки за вишисти за лекари, инженери и т н. Влизахя без изпит. Работеха се в ТКЗС тата и никой с нищо не им пречеше. Ще имат да плачат за бай Тошо, ама няма връщане. Сега се иска от тях да се гърбет в Германия и Турция.

183

ИСЛЯМ = ТЕРОРИЗЪМ

преди 6 години

До Анонимен 207А вие пюскюлите нямате и глави, за мозък да не говорим.

182

хех

преди 6 години

До хехе1/3 имах в предвид

181

хехе

преди 6 години

Помнете Ванга!!!Туркие ке се разпадне !2/3 от територията на турция е населена с кюрди !!!

180

Анонимен

преди 6 години

Българите имат мозък! А ти не си позволявай да обиждаш!

179

Анонимен

преди 6 години

Диагнозата е вярна и много точна! :)

178

Анонимен

преди 6 години

Из Проучване на Жером Адолф Бланки за Нишкото въстание от 1841 г."Колкото по-навътре прониквахме в скритите в горските дебри села, толкова по-ясно се виждаше дълбокото отчаяние, което бе обхванало жителите им. Обитавани от чисто християнско население, тези села бяха станали обект на яростта,дебнеха българите на хайки, подобно на ловци, преследващи плячката си. Срещнахме много изгорени къщи, изтръгнати овощни дръвчета, скитащи се деца, уплашени жени навсякъде ужас и опустошение. Сред мъ

177

Анонимен

преди 6 години

Голямата грешка на османските турци е че не са направили същото на балканските *** това, което направиха християнските ингилизи и испанци в завладените от тях земи!Турците завладяха земи с 400,000 население и след 500 г. оставиха след себе си 3 милионно население от ***.Ингилизите и испанците завладяха северна Америка със 100 милионно туземно население и след 500 г. по тези земи останаха само една шепа ***! Та затова на тях никой им не кишне на главите!

176

Анонимен

преди 6 години

Най-великото изобретение на турците е лечението на запек чрез анална пенетрация. Султанът е имал помощници и редовно си е лекувал запека така. Това е приноса на османската империя в световната и европейска наука.

175

Анонимен

преди 6 години

Клали, палили, изнасилвали, отвличали жени и деца. Като добавим данъците и безплатния труд, тормоза и унижението... Не само робство, но и истински геноцид спрямо българи и арменци, сърби, черногорци, македонци и албанци и други етноси. Защо турците се опитват постоянно да лъжат и манипулират историята???

174

Анонимен

преди 6 години

До АнонименНе манипулирай историята!Имало е маса възстания и хайдушко движение.Напротив,османците са клали не един или два пъти християнските народи от Балканите и това го има черно на бяло в много документи и литература!Освен това са обирали децата,за да ги правят фанатизирани еничери,а хубавите жени са отмъквали.Има страшни описания на кланетата и варварските жестокости,не едно или две.

173

Анонимен

преди 6 години

Винаги са били агресивни и проличава липсата им на култура от всеки пост.... Представете си какво е било пет века....

172

Анонимен

преди 6 години

Турците да си правят мюсюлмански анадолско - арабско - африкански - азиатски съюз. Турция не е европейска държава. Турция е азиатска, мюсюлманска страна и като такава няма място в Европа. Правете си там мюсюлмански съюз с Ислямска държава, кой ви спира, в Европа турците не са желани.

171

Анонимен

преди 6 години

Нямат нищо общо с Европа и европейците! Нека турците да се обърнат към събратята си мюсюлмани.

170

Анонимен

преди 6 години

До Кажете истинатаАко не беше, можеше да не съществува, можеше да бъде велика!!!. Guess out of three!