299

Stoedin

преди 6 години

Щом иска - да идва. Само да не спират движението заради него. Не е добре дошъл.

298

Членска карта №7

преди 6 години

До Само да посмееНямаш топки за покритие на големите си приказки....

297

Членска карта №7

преди 6 години

до 310Това, за кюрдска държава е твърде проблематично.... Въпрос на пазарлък между Трамп и Ердоган.... САЩ нямат полезен изход от проблема, кюрдите още по-малко!!!

296

патриот

преди 6 години

На 3-и март ще дойде цялото КПSS ,ЧК и КГБ...ще празнуват 3.март 1918г..ха.ха.ха А Путин е много сигурен че ще е новия Президент на Русия......може пък *** до тогава. И в България не са добре дошли окупатори и терористи.

295

Анонимен

преди 6 години

Така нареждат на батерията Бойко новите му началници и даващи му мъничко жо скорост Ина че го духат от властта. Покани Путин че уж желаеш. Подобряване на отношенията. Докато тези умрели продажни ченгета Путин не ликвидира от Парламента и властта щбългария ще потъва

294

Карай

преди 6 години

Хахаха, боже колко мъка има в тая българия. Чета некви писания и се чудя откъде толкова умни хора...и това го пишат,когато Германия си прави потока с Русия, а Франция продава какво ли не на руснаците -за доста парички. При положение, че ако искаме все пак да произвеждаме нещо,единственият пазар е Русия. Имам чувството, че само гадни и покварени *** от мъжки и женски род останаха в тая страна, горко на нормалните добре че съм далече , но трябва да мисля как за нищо на света да не се връщам

293

Анонимен

преди 6 години

И след още 140 години, още няма да сме се отървали от манталитета си на Задунайски мужици със Стокхолмски комплекс към Империята на злото.

292

Анонимен

преди 6 години

Кюрдите скоро ще си имат държава май, за сметка на чудовището Турция!

291

Анонимен

преди 6 години

Путин е велик президент на велика Русия!!!

290

Трак

преди 6 години

Пашата идва при най верния си ***.Дали ще каже поне една дума на български или той само македонският език признава.Няма друга държава която да ни е ограбвала толкова много , че и до днес да го прави , като Прусия.Само Лукойл ни краде с два-три милиарда на година , но всички си мълчат.

289

Хи хи

преди 6 години

Ще дойде ама го чакат развалените яйца и торбите пълни с лаййна Голям смях ще падне :)

288

Анонимен

преди 6 години

До съгласенКанили сме ги и сигурно ще има делегации за 3 март. Украинци не са ни освобождавали, а руснаци от Малороссия - тогава не е имало Украйна. Финландското княжество е било част от Руската империя, а всички загинали в бой са фински шведи, 23-*** на брой. Путин ще дойде по-късно заради изборите, на които трябва да стане Президент. И дано той да стане, че има други, които нямат неговите нерви и отпиздят пиндосов по всем статьям!

287

Анонимен

преди 6 години

До Само да посмееЩе посмее и ще се посмее! От такива *** ли ще се изплаши! А ти даже няма да посмееш да излезеш, вервай ми! Друго си е да натискаш клавиши, друго - да те тъпчат по паважа!Да е жив и здрав любимецът на българския народ - В. В. Путин!

286

Вовка Офшорното

преди 6 години

Го чака ХагаЕдва ли ще посмее да дойте в ЕС

285

Само да посмее

преди 6 години

Чака го Пикаещия ШпалирЩе покажем на ситния монгол колко обичаме фалшификаторите на историята ни

284

Добро пожаловать

преди 6 години

Добро пожаловать, дорогой товарищ!!!Болгария Вас любить и ждëт!!!

283

Анонимен

преди 6 години

Че кой го е канил пък този

282

Да му мислят

преди 6 години

Като дойде Путин , Нинова и Радев трябва да дадат отчет. Нищо не са направили въпреки безрезервното спонсориране. България се приближава все повече към демократична Европа и се отдалечава още повече от терористична Русия. Путин ще им скъса ушите.

281

съгласен

преди 6 години

Прочетох мнение, че ако каним Путин , то следва да поканим и президентите на другите държави- Украйна-войниците са били основно от там; Финландия, Румъния и защо каним само Путин? Не е справедливо и някак си е сервилно...

280

Анонимен

преди 6 години

Още 10 да не идва ще е най-добре