42

комунизъм=фашизъм

преди 6 години

Комунизмът и фашизмът са двете страни на една и съща монета.

41

Комунизмът-тежка бол

преди 6 години

Вие комунистите сте - като екзема Псориазис - никой не знае(и вие самите) защо се появявате - същите сте на цвят, и у нас - почти неизличими!Червени пааразити впити в снагата на България - нямате изтръгване!Все пак на запад са открили сравнително успешен лек срещу червената чуума.За да се спасим ще го използваме и тук. Нарича се пълна лустрация.

40

пенсионер

преди 6 години

До Анонимен-38Нещо не мога да те разбера.Та нали заради този закон''шумкарите''са преследвани и наказвани със смърт.За какви фашисти бълнуваш?Това което е извършено по време на така наречения''народен съд''не е наказание,а чиста проба ОТМЪЩЕНИЕ!

39

мдаа

преди 6 години

Какво може да се очаква от потомците на крадци ,убийци и московски шпиони.

38

Анонимен

преди 6 години

За военно престъпление, подривна дейност или шпионаж според закона за защита на нацията наказанието е смърт. Така че фашистите сами си вкарват автогол. Който вади нож от нож ...

37

Анонимен

преди 6 години

Делян Добрев защо не напусна Н С бе глупендири такива. Щели подписи до събират.

36

Анонимен

преди 6 години

И ако нявга се забравя и почна да те клеветя, не ме заплювай! Аз тогаване съм заслужил чест такавадори на храчката честта!Толкова за честта на комуниста!

35

Анонимен

преди 6 години

Оставка червени ***!

34

мнение

преди 6 години

БСП набра скорост заради победата на Румен Радев, както и заради разочарованието на хората от ГЕРБ и за първи път от много време имаше шанса да бъди припозната като алтернатива на управляващите - с хора като Валери Жаблянов в нейните редици обаче това със сигурност няма да стане и за Столетницата ще гласува отново само твърдото ядро.

33

Анонимен

преди 6 години

Правят се на твърди партизани за пред дядо и баба и без това други не гласуват за тях и няма какво да губят

32

Анонимен

преди 6 години

Толкова са нагли, че започнаха да си вярват че винаги и за всичко само те са прави!

31

Анонимен

преди 6 години

От *** мас и от комунист власт се вземат само с нож!

30

Анонимен

преди 6 години

В БКП, какво и да се случи Оставки не се подават!!!!

29

До 20

преди 6 години

За сведение на 20, Третия райх е наясно с урана, но фашистките учени правят опити за създаване на гориво за танковете, тъй като нямат нефт. Затова са в Румъния, но след Сталинград не успяват да стигнат Бакинския нефт. това е смисъла на Сталинград.Петте от съвета за сигурност срамежливо пропущат този факт в своите изказвания.

28

Анонимен

преди 6 години

Ама как ще има! Те другарите са прави,даже и когато грешат!

27

Анонимен

преди 6 години

Куришка и настъпаната Жаба повече няма да видят никога власт. Направо двамцата да се готвят за емиграция в съветска Русия тука нямат повече място.

26

жертваха го

преди 6 години

Народа беше съсредоточен върху Деси. Явно за БСП президента е къде по-ценен от един депутат. Хода беше успешен. 1-0 за Нинова.

25

teo

преди 6 години

До Анонимен ЖАЛКО, ЧЕ СЕГА НЯМА НАРОДЕН СЪД!!! ЩЕШЕ ДА ИЗЧИСТИ БЪЛГАРИЯ ОТ ТАКИВА КАТО ***, ЖАБЛЯНОВ, СЕРГЕЙЧО И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ИЗДЪНКИ!!! БЪЛГАРИНО ????

24

Жокер

преди 6 години

Тоя Жаблянов ако беше от ГЕРБ, Бокото досега да го беше "продал" 5 пъти! хаха!

23

teo

преди 6 години

*** и Жаблянов попаднаха в пипалата на НАРОДНИЯ СЪД, след като не си подадоха оставките, но НАРОДНИЯ СЪД ги помилва, като деца на КОМУНИСТИ!!! Това е типично и логично за комунистите, тъй като НАРОДНИЯ СЪД е тяхно творение и ще бъде срам на срамотите, комунист да бъде съден от НАРОДНИЯ СЪД!!! КОМУНИСТ, това е ФАШИСТ В МИРНО ВРЕМЕ!!! Българино ????