171

Факт!

преди 6 години

До ЕйчЗапада се е развил на съвсем друго ниво.А то е икономическо стокови борси купуване предлагане правене на бизнес и развитие а не средновековно дрънкане на оръжия и кланета!Хората са разбрали отдавна че това е непродуктивно не че и запада няма балистични ракети и то по-добри от руските!Видяхме ги руснаците свалят им самолетите трепят ги кат мухи из пясъците атентати на самолети им правятпосланици им убиват те на една Турция не смеят да скочат както остава на Сащ и тн.

170

Ейч

преди 6 години

До Факт!А бе нямат, ама държат страха на запада.

169

Не разбирам

преди 6 години

Нищо не разбирам. Абе нали Путин отпразнува блестяща победа в Сирия , нали там руснаците закараха там нямащи аналог ракети които даже и комар засичали. Нали космическите сили пазят мирното небе над Сирия ??? Моля обяснете.

168

Анонимен

преди 6 години

В отговор на заглавието:Колкото повече /главорези/-толкова по-добре!

167

Факт!

преди 6 години

А бе истината е че руснаците нямат никакви технологии и са неконкурентни на Запада!Тва е!

166

ДО БОБИ ТРОЛА

преди 6 години

Стига си въртя мантрите тука бе ,рубладжийски ***.

165

Боби

преди 6 години

До Анонимен 177Ето ви малко данни да се УПЛАШИТЕ СЪВСЕМ(аз съм претръпнал вече от тия статистики)Родени 2018-01 - 4968Починали деца до 1 месец 2018-01 - 22Починали 2018-01 - 10258

164

Боби

преди 6 години

До Анонимен 177Ами ще ти кажа официалната статистика ЕСГРАОН8391967 живи български граждани(тоест с паспорти и нямащи валиден смъртен акт)за 14.02.2018г на 554 човека са издадени смъртни актове

163

Боби

преди 6 години

До Анонимен 178УмникоЕди кога си примерно две години преди олимпиадата се провеждат СЕРТИФИКАЦИИТова са примерно 100 места плюс 100 места от предишната олимпиада по разпределения на медалитеда кажем че Русия има 10 от олимпиадата и 10 от сертификации - 20Обявяват че вземат медалите на олимпиадата в Сочи и Русия остава с примерно 8 места по-малко които се преразпределят заради преразпределение на медалитеСъда признава това за незаконно въпросните 8 места не са върнатиАтлетите не са допус

162

До Зелените ДИвани

преди 6 години

"Еще не вечер, еще не вечер."и е далече края на годината...

161

Анонимен

преди 6 години

Колко извоювани квоти след решението на съда се оказва че МОК незаконно е преразпределил към други федерации? .Ето тука грешиш троби. Думичката "незаконно" си я вмъкнал погрешно. Самият МОК решава какви и колко и на кого да даде квоти.

160

Анонимен

преди 6 години

А колко от нас изчезват всеки ден от България ??

159

Боби

преди 6 години

До 172 До трола БобиЦитирай ми моля според теб какво грешно съм написал и се обоснови ЗАЩО според теб Аз греша.

158

Боби

преди 6 години

До SpaceX 171 Само знам за новината че е намерен склад в района на Абу-Кемал на ИД където са се произвеждали и боеприпаси зареден с взривни вещества израелско производство и снимки от Сирийското министерство на отбраната.

157

Анонимен

преди 6 години

Шахматистът в Кремъл е в цугцванг.

156

До трола Боби

преди 6 години

И какво, като провериш, и какво като ти говори, а гласове чуваш ли? Блъщолевиш някакви неща, но всъщност нямаш никакъв еталон за истината, освен вътрешните си гласове! А те понякога могат да те вкарат в специализирано заведение.

155

SpaceX

преди 6 години

168 Е за сега и Германия и САЩ и Канада са много пред Русия , която губи по всички фронтове губи в Космоса губи в Сирия губи в Корея . Впрочем май днес пак е станало нещо в Сирия . Някакъв склад е избухнал и още 15 ИХТАМНЕТ -овци са дали фира.

154

Анонимен

преди 6 години

146 И като се събуди двата пръста в контакта нали

153

Боби

преди 6 години

До Анонимен 164Не заплашвам! ПИТАМ ОТ КЪДЕ ТИ Е ИНФОРМАЦИЯТА?Същността на троленето е да доставиш някаква информация която може дори на пръв поглед да изглежда като истина за да постигнеш някакви свои цели.А Ако информацията изглежда нереална?Като получа линк за някаква информация първото нещо е да проверя какво пише на края на страницата - сайта е собственост на, разрешение еди кое си, медийна група еди коя си - ако нищо не ми говори има ГууугълАко няма подобно нещо?

152

Боби

преди 6 години

До SpaceXА ОТНОСНО ЕС - когато на фанелката на спортиста пише ЕС а не Германия или България сравнявай целокупния резултат с този на Рашките или Канадците или САЩ ако щеш