7

нато лъжци

преди 6 години

Какъв лъжец,каква коалиция е освободила Сирия от ИД?долен лъжец,ако не беше Русия и Иран да помогнат на Сирия и разгромът ИД,сега Сирия щеше да се казва ИД,

6

Додо

преди 6 години

Йенс Столтенберг: ИД е заплаха и без територия!===========Хайде стига! Няма такова нещо! Изповядващите Исляма служители на Ислямска Държава са мирни хора, мюсюлмани, които никога не могат да бъдат заплаха за никого, религията им е религията на мира и любовта, а Столтенберг, пишейки такива неща, само доказва, че е расист и ислямофоб!

5

Анонимен

преди 6 години

На снимката Йенс Столтенберг ясно и точно демонстрира какво представлява НАТО-вдигнати ръце, и добре че не показават надолу защото е със смъкнати *** пред ФАЩ.

4

Анонимен

преди 6 години

Йенс-гейс. Да се бяхте сетили,когато САЩ ги създадоха. Сега вече е късно

3

Анонимен

преди 6 години

но ИД остава заплаха, дори и без територия...........ами то и двама да останат от тях са си достатъчно сбъркани и зомбиран да си правят зулумите. спрете да ги пускате в европа.

2

Българин

преди 6 години

Украйна - в НАТО !*** за ихтамнетите на Вагнер!

1

Анонимен

преди 6 години

Уаааауууууууу.............."коалицията освободила"!!!! Аллооооуууу.............това го разправяй на твоите говедца оттатък голямата локва! Тия неграмотници нито знаят въобще къде е това Сирия нито пък знаят какво е! Сигурно си мислят, че е название на накакъв "биг мак"!!!! А на НАС да разправяш КОЙ СЕ БОРИ с терористчетата, дето ги въртяха едни холивудски филмчета как режат глави НЕМА НУЖДА!!! Вие САМО ГИ ПОДКРЕПЯТЕ! И чакахте да падне Дамаск! Добре че братушките ви сбъркаха картите!