26

до 25

преди 6 години

Ама явно на теб сегашните ти харесват, щом си доволен от тези в парламента. Себеподобния избира себеподобни. Жал ми е за такива.

25

!!!

преди 6 години

Дай, България ама България не даде и ви изхвърли на б'оклука

24

да

преди 6 години

стига го играхте еколози - слаби актьори сте..като стане дума за изсичането на горите от ромите и канадския добив на злато в Родопите мълчите като п'утки

23

Анонимен

преди 6 години

Патриоти, друг път. Ама като има балами да гласуват за тях... То беше ясно още преди изборите, разчита се на неграмотно население, което да бъде омайвано с общи приказки и надъхвания срещу големите. Интелигентните хора в България са малко. Преброиха се колко са за "Да, България". Затова в парламента са такива, понеже хората това си искат, нямат разбиране за повече.

22

Анонимен

преди 6 години

Много са ми интересни нашите "патриоти" Основната им работа откакто се докопаха до властта е да съсипят българската природа и да ни подарят на някакви бандити малкото останала българска земя.

21

Анонимен

преди 6 години

И долу ръцете от дърветата, мръсни прасета.

20

до 12

преди 6 години

само не разбрахме кой си ти, че да кажеш на Банско какво му стига и какво не

19

Анонимен

преди 6 години

По-големи заплати, после по-високи цени, и въртене в този кръг до безкрайност. Само че за разлика от сега, накрая няма да имаме планини. Струва ли си?

18

да

преди 6 години

зелените сега трябва да връщат парите на чуждите лобита :))))

17

kamelia.bossilkova

преди 6 години

Катастрофите са резултат от много фактори,път,умения,кола,обстоятелства.Направете магистрали,направете проверовъчни изпити на всеки оричиник катастрофа по невнимание и нека да видим.

16

до 2

преди 6 години

метла не знаеш от коя страна се държи, а с Калашник се филмираш :))))

15

Дъртак на 50

преди 6 години

До АнонименАми като не ти харесва как гласуват дъртаците,що не си дигнеш зад*ника и идеш да гласуваш.Аз лично първо питам моите млади имат ли претенции за кого да гласувам,а те ми отговарят,че не ги интересуват тия неща.И си гласувам за мой кеф-почти всеки път различно.Е, имам си и принципи-за БСП,ДПС и ГЕРБ-НИКОГА!

14

...

преди 6 години

Всичко е ясно! Просто Цеко Минев победи! Борисов веднъж му подари едни 600 декара! Като каза, че ако го накажел това значело да спре туризма в Банско! Сега С НАШИ ПАРИ ще му построи втори лифт! После с НАШИ пари ще го подържа и тази подръжка ще е доста над цената на самия строеж! И накрая сега ще озакони това, че Цеко Минев да може да си КРАДЕ ГОРИ ПЛАНИНИ и каквото му душа иска! Да ни е честито правителството на ГЕРБ! Пейте робини!

13

Анонимен

преди 6 години

Следващата седмица на протест, да искаме оставките на министрите корумпета. Първи ще е Нено Димов, министъра който е на рушвет директно към Цеко Минев

12

мутра

преди 6 години

Да застроим Пирин! Едно дърво да не остане! Келепира преди всичко!

11

А бе

преди 6 години

"Ще се строи,но гората ще се пази"Това ми звучи като:"Изнасилване,но внимателно"Туризмът естествено трябва да се развива,но не като към презастроени курорти се принаждат писти и съоръжения.На Банско още един лифт му стига.По-добре би било да има повече,но по-малки курорти,които не разрушават толкова природата!Концентрацията на такива обекти просто я убива!

10

Анонимен

преди 6 години

До 10 Ти се погрижи за държавното БДЖ ...Което всяка година е на минус 300 милиона. После обсъждай частици. Глупендеррр акъла ти, като на врабче .

9

Анонимен

преди 6 години

Преди 89 та всички са алкохолици . И сега дъртите след 45 масово класят ракия всяка вечер . Единствената им цел в живота е да сложат казана с ракия и кисело зеле. И тая *** ходи да гласува и се изказва по икономически въпроси свързани с бъдещето на цялата държава.

8

Анонимен

преди 6 години

До анонимен4Айде козяшкия цекоминовец пое поредната халюцогенна субстанция и затропка по клавишите за грант за следващата доза.

7

Анонимен

преди 6 години

Смело напред очакваме най-накрая и ски зона Витоша да се модернизира....