106

Анонимен

преди 6 години

Спомнете си какво е казала Ванга за края на света и ще разберете кой го иска!

105

Galipoly1915..

преди 6 години

IRAN E GOLEMIYA PATRON V REGIONA....BEZSPORNO!

104

Анонимен

преди 6 години

Нарастващите антисемитски настроения в Европа са предупреждение за Израел.

103

пинко

преди 6 години

САМОЗАЩИТА ЧРЕЗ АГРЕСИЯ Е НАЙ НОВОТО ИЗОБРЕТЕНИЕ НА НАТО ! ОБАЧЕ,НЕ СЪМ СИГУРЕН ,ЧЕ ИЗРАЕЛ Е ЧЛЕН НА НАТО ИЛИ НАТО Е ЧЛЕН НА" ИЗРАНАТОЕЛ" ! ЗАЩО ,ТОЗИ КОЙТО ИСКА ДА "СТРЕЛЯ " В СИРИЯ СЕ ОБАЖДА НА ПУТИН , А НЕ СЕ ОБАЖДА НА "САМОЛЕТОНОСАЧА " ПИНКЪЛН ??? И ...НЕ СЕ ЧУДЕТЕ ,ЧЕ ПО СВЕТА ИМА АНТИСЕМИТИЗЪМ ---ОСОБЕННО В САЩ !!!

102

Анонимен

преди 6 години

А удара по израелския Ф-16 за кого е предупреждение?!

101

стоев

преди 6 години

Абе защо когато Русия бомбандирва винаги има убити цивилни и задължително деца а тука само военни.Абе ние като ядем марули да не мислите че пасем трева?

100

анонимен

преди 6 години

сащ подстрекават израел и гледаите сега как ще запалят света

99

Ивчо

преди 6 години

направо интересно, съветска ретро ракета с радиолампи свали високотехнологичен модернизиран с какви ли не процесори Ф16

98

до92

преди 6 години

Гурбетчия....с това шизоидно мислене явно много те боли някъде.Ти мн добре се сещсш защо си обявяват ударите предварително на Русия, щото ще има 5 влезли 5 приземени. Тоз израелския Ф16 сирийците с някоя руска антика са го барнали изотзадзе.

97

Анонимен

преди 6 години

За де се изпълни следващото библейско прорчество, Израел трябва да буде разрушен, и храма на Соломон построен. Очаквайте тези стъпки в бъдеще. Работата на сектантите върву в пълна сила и само неопитното око не ще забележи, че се намираме в последните дни. Светът е пред ядрено разрушение.

96

Израел е полуруски

преди 6 години

До АнонименТи май нищо не разбра. Преди 16 години учителка на Путин по немски език - руска еврейка е имигрирала в Израел Жената е била на квартира в Тел Авив. Тогава Путин като разбрал изпратил свои хора да и купят апартамент. Апартамента в Тел Авив е бил на името на учителката. Преди да почине е написаал завещание и го е върнала на Путин. Ако не си чул да чуеш - Първата страна, която е гласувала в ООН за създаване на израелска държава е била СССР. Тогава са създадени първите кибуци колхози

95

:):)

преди 6 години

a защо така, между капките за сваления самолет, голям рев и възторг беше предната седмица за руския Су 25. Тук сякаш не е свален а е спукал задна гума :)

94

Факт

преди 6 години

До ГУРБЕТЧИЯТАИсляма и Юдеизма са еднакво вредни!Да ги оставим да се унищожат взаимно!Само че засега на евреите се удава да насъскат мю*слитата срещу Християните(белите).Явно повечето хора не знаят какво представляват евреите...

93

Анонимен

преди 6 години

Що сега не се пробват *** на Египет. Да ги видиме колко са мощни. Нали навремето ги били наритали сигурно и сега ще могат?

92

Майтапчия

преди 6 години

Еврейчето се хвалеше,а самолетчето го нямаше...(и единия пилот даде фира в болницата)Да продължават в същия дух израелците!

91

Анонимен

преди 6 години

ВЪВ СИРИЯ МОЖЕ ДА СЕ ЗАСНЕМЕ ПРОДЪЛЖЕНИЕТО НА: БОЙНО ПОЛЕ ЗЕМЯ!

90

Анонимен

преди 6 години

ЕЖАТ СЕ ЩОТО ИМ Е МАРИОНЕТКАТА ТРЪПХАХО!

89

Бецез

преди 6 години

Във Сирия стана да си е б е майката само ние дето не сме ги бомбардирали

88

Анонимен

преди 6 години

А някой е пропуснал, че на два пъти пробваха защитата на руската база. И двата неуспешни.С 400 не се използва за щяло и не щяло. Има къде по евтини и мобилни комплекси, които да осигурят достатъчна заплаха срещу редовна употреба на авиация. Но по всичко личи, че Сирия в скоро време, ще обявява свои зони, забранени за полети. Е тогава ще видим С400 на какво е способен.

87

Анонимен

преди 6 години

Иран имат ядрено оръжие,но нямат носител!След година ще имат!