79

Държава на Тиквата

преди 6 години

Щом като най-дълго управлявалия политик на прехода е полуграмотен кофпомпаджия с трудов стаж на мутра от СИК, какво искате тогава от парламента.Или да напомним за Цецо физкултурника, завършил училище за бавноразвиващи се.

78

Naco

преди 6 години

Е,КАК да я бъде тази "държава"?! НАРОДЕ????

77

Анонимен

преди 6 години

Ujas kakvo nivo. Na bg deputat golemite vischisti

76

Анонимен

преди 6 години

Бил Гейтс е среднист, марк Зукербърг е среднист.

75

Чиляк

преди 6 години

До Край 71:Спокойно,аз познавам друг такъва,дето не може да напише една фактура,обаче личен приятел на вече бившият скандален ректор на ВУЗ-а?!По-отношение на среднистите-съветници в НС.Те може да са такива,но да имат твърде "богат" житейски опит,особенно в рушветите,аферките,далаверките,кражбите?!Това обяснява всичко останало,включително и защо сме на това дередже!?Другото,народът го е казал,не съм го измислил аз:"Кажи ми кои са ти приятелите /съветниците/ за да ти кажа какъв си ти!".

74

Анонимен

преди 6 години

Депутатите плащат на частни фирми да им напишат законите. Защо не предложат депутатите парламентът да се приватизира или отдаде на концесия за 20 години? Те препоръчват концесиите. Ще остане държавно, но концесионерът ще оптимизира дейността, ще съкрати разходите. Депутатите може да подпишат договор с концесионера и от него да получават заплати.

73

Анонимен

преди 6 години

Хаха.. Леле, майко!... Явно качеството на висшето образование е толкова ниско, че вече няма значение дали си ходил в университет, или не.

72

Анонимен

преди 6 години

всички начело с ... от банкя в каушатам им е мястотот

71

прост

преди 6 години

Ако не са достатъчно прости как ще ги разбират съветваните "И аз съм *** и вие сте прости, затова се разбираме". Това е модата и Мъск е учил два дена в университет преди да реши да става милиардер. Бил Гейтс и Зукърбърг май са го докарали ди втори курс. Не че това има много общо с простите роднини на депутатите, назначени да вземат някой лев...

70

Анонимен

преди 6 години

До Край"Българските дипломи са без значение ..."---В казармата имахме един старшина (сержант по звание) който ни обясняваше:"Може да имаш диплома колко(то) портала, тук командва сержант Парасков!"Какво сравнение само диплома с размерите на портала на поделението - и пак не вАжи.Сега пак е така, само дето "тук командва сер ... пардон "генерал" Борисов!" :)

69

Шопо

преди 6 години

До Голем смехА... От ,,новите ,, среднисти ще да са ! Като им гледам законите...

68

Анонимен

преди 6 години

За това сме на този хал.

67

Анонимен

преди 6 години

Помощниците със средно образование на депутати от БСП са 10, от ОП 5, от ГЕРБ 4, от ДПС един. Нормално, БСП води. Там са "най-морални".

66

Анонимен

преди 6 години

Искам референдум за президентска република.

65

Киро кардана

преди 6 години

А тези със средно образование ще си наемат консултанти под изпълнители с основно образование и всичко е точно...

64

Некъф

преди 6 години

Пак назначени калинки. Нормално за ГЕРБ

63

Голем смех

преди 6 години

Да бяхте уточнили тези среднисти с дипломи от пред 1989 г. ли са, че то среднист при бай Тошо е почти равно на висшист при бат Бойко.

62

Анонимен

преди 6 години

Излиза,че най-неграмотни са от БСП/10 помощника/,а най-грамотни от ДПС/1 помощник/.Искам президентска република!

61

681

преди 6 години

Ний сме мсе събрале в нар събрание и в герб се вишисти се среднисти и един началник с основно образование!

60

Край

преди 6 години

Българските дипломи са без значение - познавам магистър по икономика от Свищов дето не може да смята проценти с калкулатор. След 90та година българите си раздадохме дипломи за да имаме оправдание да не работим.