76

Су 34

преди 6 години

До Eni4erТи ли ще я превземеш?

75

Су 34

преди 6 години

До ВъййййКогато говориш за турско здравеопазване трябва да си спомниш случая с Наум Шаламанов, който беше уморен за два месеца в турска болница. Първо беше великият екип от турски специалисти, като умря Шаламанов всички се покриха.Това за турските университети можеш да го изтриеш, както и останалите брътвежи за турската икономика, която е с 24 % инфлация за 2017 г.

74

Анонимен

преди 6 години

Кюрдите в Турция може и да са 100 милиона но 95% от тях обичат Турция.ПКК е Марксиско -Ленинска терористична организация ,където кюрдски деца на сила са принудени да воюват от разни чужди агенти,и се финансират с трафик на дрога и рекет над мирните кюрди.Половината министри са с кюрдски корени....

73

Въйййй

преди 6 години

За 10 години икономиката и направи дабъл.Няма външни дългове .Средна заплата 2500 лв .Пенсиониране на 52 години .Безплатно здравеопазване на световни ниво.Университети в топ 300-а в Света-10 тина,(Софийския е след първите 1000)....

72

Eni4er

преди 6 години

До Анонименв Африн кюрдите плющят турцитеВярно!! До сега 1070 плющящи кюрди се преселиха във вечните ловни поля

71

Анонимен

преди 6 години

Турция е най-независимата страна в света - нищо не зависи от нея. "Мюсилмански братя" реално управляват Турция, а Едоган е само тяхна трибунка. За икономиката да не говорим - Катар спрели да налива пари, Турция се срива много по-зле отколкото ние през 1997. Армия - в Африн кюрдите плющят турците, като шкембе у дувар. Смешници работа

70

Eni4er

преди 6 години

До ДНЕССВОБОДНА И НЕЗАВИСИМА БЪЛГАРИЯСВОБОДНА За сегаНЕЗАВИСИМА Никога не е била

69

ДНЕС

преди 6 години

КАКВИ СА ТЕЗИ ПРИЗИВИ ОТ ИСЛЯМИСТИ ,ЧЕ И ЗАПЛАХИ--ЗАЩО НЕ ГИ ЕЛИМИНИРАШ ...ДО КОГА ЩЕ СИ ТОЛЕРАНТЕН С НАЦИСТИ И ИСЛЯМИСТИ....ЗА СВОБОДНА И НЕЗАВИСИМА БЪЛГАРИЯ.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

68

Eni4er

преди 6 години

До АнонименА какво ни интересува това нас НОРМАЛНИТЕ ХОРА?Прав си!!! Раята да си гледа овцете и да не се чеше там дето не го сърби

67

Powerful Kurdistan

преди 6 години

Ромеите се изселват на запад. Те са си номади. Кюрдите си стоят в изконните родни територии! Вън турските окупатори от кюрдския Анадол!

66

Анонимен

преди 6 години

Кюрдите са 20 милиона само в турция. Ердоган ако си мисли, че ще изколи 20 милиона човека, много се лъже. Независим Кюрдистан е въпрос на време. Границите на турция скоро ще започнат да се свиват.

65

пехотинец

преди 6 години

Защо ли този варварски акт прилича на практиките в една друга зомбирана страна малко по на север? Защото двата кървави режима в Русия и Турция нямат никаква разлика един от друг. Тези две бандитски територии са били винаги заедно в пъклените си каузи! Тези прокажени страни трябва да бъдат изолирани от свободния свят, но ако продължават с киберподривната си дейност и антихуманност- да бъдат ядрено елиминирани!

64

Анонимен

преди 6 години

"Аз съм не просто за федерализация на Израел, но и за връщане на неговите територии на палестинците. Същото важи и за Турция и гърците, българите, арменците, кюрдите, арабите и др."За да искаш да върнеш нещо трябва да си го вземеш... Пред компа няма да стане... Заповядай, ама гледай да не останеш и без останалата част! Та Кюрдистанчо... Мечтите ти се разпадат лека полека... :-) :-) :-)

63

Анонимен

преди 6 години

Откакто Ердоган е на власт в Турция, България вече граничи с Ислямска държава. Ердоган по нищо не се различава от главорезите на Ислямска държава.

62

Powerful Kurdistan

преди 6 години

Аз съм не просто за федерализация на Израел, но и за връщане на неговите територии на палестинците. Същото важи и за Турция и гърците, българите, арменците, кюрдите, арабите и др.

61

Анонимен

преди 6 години

Турция и Ислямска държава са едно.

60

Анонимен

преди 6 години

ФЕДЕРАЛИЗАЦИЯ НА ИЗРАЕЛ!!!- ВЕДНАГА!!!

59

Powerful Kurdistan

преди 6 години

ФЕДЕРАЛИЗАЦИЯ НА ТУРЦИЯ!!!ВЕДНАГА!!!

58

Анонимен

преди 6 години

Турция не е Западна Европа! Не може ли Турция да следва свой път на развитие? Турция е мюсюлманска страна и си има свои ценности. Това си има плюсове и минуси. По същия начин либерализма си има прюсове и минуси. Патриархатът в Турция позволява висока раждаемост и младо население. От друга страна либерализма е по-свободолюбив строй, но превръща жените в наркоманки и ***, които не искат деца, а освен това са неспособни да отгледат и възпитат дете. Ценностите са важни, а либерализма е против

57

нещо си в грешка

преди 6 години

До 999Щом смяташ,че Иран и Мала Азия са едно и също нещо няма лошо!Родината на ариите е Персия,или казано простичко-Иранското плато!Но това са досадни подробности!А за българите си прав,те са татари,даже и малко ***!Аз даже смятам,че има и нещо японско в тях!Между другото,теб кога те потурчиха!?