37

Германофоб

преди 6 години

След ВСВ, Германия трябваше да бъде деиндустриализирана и надробена на държавици като от преди 1871г. Откакто се обедини този Франкенщайн, Европа добро не е видяла! Две световни войни, холокост, 60 милиона убити, Ленин - германски агент (тоест, имат ОСНОВНА вина за комунизма), а сега отново ламтят да контролират цяла Европа и я мачкат икономически. Не стига това, ами самовластно налагат на цяла Европа да приемаме кьораво и сакато без да питат останалите европейци. Варвари и комплексари!

36

Анонимен

преди 6 години

Германия тръгна по нов път. Германците са вдъхновени от САЩ и искат да станат мултикултурна страна от много раси и народи! Германците изпитват огромен срам от нацисткото си минало, до ден днешен ги обиждат на нацисти зад граница. Всяка година 200 000 мигранти ще приема Германия за да стане мултикултурна и за да бори демографската си криза. Това вече е решено. И да мрънкате и да не мрънкате, това е. Самите германци го искат защото мразят миналото си.

35

Европейка

преди 6 години

Младите от ГСДП може да искат два мандата в опозиция,но дъртите от ръководството не могат да чакат толкова.След 10 години някои може да са много стари и това да е последен шанс да облажат от властта.

34

Анонимен

преди 6 години

Пробутвате ни я за мъченица??! Айде, няма нужда!

33

Дядо130

преди 6 години

Последно хвърляне на заровете

32

Анонимен

преди 6 години

Последен валс.....обещай ми ........

31

БОЖО

преди 6 години

ЗАЩО НЕ СЕ СПОМЕНАВА И БЪЛГАРИЯ , НАРЕД С УНГАРИЯ И ........... ? ДА НЕ БИ БЪЛГАРИТЕ ДА РИТАТ ОТ ЩАСТИЕ ,ЧЕ СА В ЕС И НАТО ?ИЛИ , ОТ ХОРСКА СРАМА ,ЗАЩОТО СМЕ ПРЕДСЕДАТЕЛСТВУВАЩИ В МОМЕНТА.ИЛИ СМЕ ПРЕКАЛЕНО ГОЛЕМИ *** / НАЧАЛНИЦИТЕ НИ ДЕ /.

30

Тъпанар

преди 6 години

До *** до ТъпанарКак да го разбирам това? Може би си мислиш, че си кръгъл "умник"? Ограничавай се, моля с епитетите, че очЕвадно си личи, кой какъв е! Бъди достоен, въпреки че живееш по недостоен начин! Капиш! Или да ти го обясна с твоя подход?

29

Тъпанар

преди 6 години

До *** 38...Бе кой храниш ти бе? Ние българите нас си не можем да изхраним, та германците ли? Ако работиш там - желая развитие - храни ги! Повече ако можеш!

28

Анонимен

преди 6 години

Опти спринт ако ще се кодираме утре звънчевата ви система да е освободена от звънеца ми

27

Анонимен

преди 6 години

Не и върви на Германия с лидери и всеки път води Европа до крах! На нас пък все не ни идва акъла!

26

Стамат

преди 6 години

До РептилНе я карам само на коментари. Наздраве!

25

Анонимен

преди 6 години

Прави ли ви впечатление, че през 5-те месеца политическа криза в Германия, в ЕС е спокойно- няма агресивна брюкселска тирания, потокът от мигранти намаля.

24

Анонимен

преди 6 години

защото политиката в Германия вече не се диктува от върховете DA NE OT VARHUVETE A OT VARHAT KOITO E NA PIRAMIDATA NARISUVANA NA DOLARA NA CHIST BALGARSKI ZNACHI OT KHAZARITE BANKERI

23

Анонимен

преди 6 години

Спорът между двамата трябва да бъде решен от Ван Хелсинг.

22

Тъпанар

преди 6 години

Една натрапена вина до това води...Не знам колко години ще я изплащат, но някой клати устоите на ЕС! И май му се получава! Милата България - дано оцелее в тия катаклизми, че ми се струва, че ни чака 4-та национална катастрофа...

21

Рептил

преди 6 години

Стаматее Стамате ... с коментари в dnes.bg ще изгониш и рептили, и ***, и катили ... ама друг път! ;)

20

Анонимен

преди 6 години

Почти не ни устройва. Искаме я изцяло. Под земята, на два метра с дървено сакенце и букетче в атртритните старчески пръстчета.

19

Анонимен

преди 6 години

Горбачов и Меркел ще бъдат запомнени,като разрушители и унищожители.Нареждат се след номер 1Хитлер.

18

Анонимен

преди 6 години

Знамето на СЕЩ (ЕСССР) ще е с кръстосани полумесец и гей дъга.