10

Гошу

преди 6 години

Винаги съм казвал, че жените са най-голямата мистерия в познатата ни Вселена :)))

9

Анонимен

преди 6 години

До предаването: Как точно да им помогнем? Никой не е оставил банкова сметка или открито помолил за пари.Някой питал ли е собствениците в този вход дали са съгласни с изграждането на такова съоръжение?Парапетът на стълбите в техният вход не изглежда достатъчно солиден да издържи съоръжението.

8

Иво

преди 6 години

Прочетох коментарите.Вие сте гадни същества.

7

Ok

преди 6 години

Съгласен съм с повечето коментари по долу, но има и още нещо.За жените е важно да срещнат и човека който ги разбира и ги кара да се чустват добре чисто емоционално, което не е лесна работа.Повечето жени никога не го срещат.

6

икономист

преди 6 години

До Анонимен 3 Това е най-голямата заблуда на тази система, защото нищо от това не е вярно!Тези неограничени възможности, които прокламира капитализма, са само за някои хора, които играят ролята на аристокрацията при феодализма. Всички останали хора, са роби на системата, и трябва да се съобразяват с нейните капризи(кризи), и постоянно изменящи се условия. Дори и милиардерите, в някаква степен робуват на системата, защото въпреки, че са безбожно богати, те не могат да се откажат... от играта

5

Анонимен

преди 6 години

За какъв бизнес говори тази тази мацка?! LM е пирамидка. Един умник е дал 2-300лв някому и после търси други по-умни от него да му дадат по още 2-300 и после те да се оправят. Мацката изглежда доста напориста и безкомпромисна.Иначе успех на младото семейство.

4

Анонимен

преди 6 години

Видяхте ли видеото? Преди да седнете да пишете лоши неща, помислете за инвалидите като това момче.

3

Анонимен

преди 6 години

Щом може и човек с недъг да си хване готина мацка, значи никой здрав мъж няма извинение.

2

Анонимен

преди 6 години

тая ако го зареже с психиката на тва момче е свършено, не трябва толкова да се вкопчваш в любовта още на 22

1

Селтака

преди 6 години

Браво,Успех момче!