370

Анонимен

преди 6 години

САЩ ИМАТ КОСМИЧЕСКИ НЕПОГАСИМ ДЪЛГ И СА В ПРАКТИЧЕСКИ ФАЛИТ ЕДИНСТВЕНО ГИ КРЕПЕШЕ ПЕЧАТНИЦАТА НА % КОИТО ВЪПРЕКИ ,ЧЕ СА БЕЗ ПОКРИТИЕ ВСЕ ПШАК ВЪРВЯХА ,ЗАЩОТО ТЪРГОВИЯТА НА НЕФТ СЕ ИЗВЪРШВАШЕ В ДОЛАРИ.СЕГА СЛЕД СТАРТА НА КИТАЙСКАТА ПЕТРОЛНА БОРСА КЪДЕТО НЕФТА СЕ ТЪРГУВА САМО В ЮАНИ САЩ И ВЕЧЕ НЯМАТ НИКАКВА ДРУГА ОПЦИЯ ОСВЕН ДА ЗАПАЛЯТ СВЕТОВНА ВОЙНА И РАЗБИРА СЕ ДАЛЕЧ ОТ САЩ В ЕВРОПА ,НО ТОЗИ ПЪТ НЯМА ДА ИМ СЕ РАЗМИНЕ ,ЗАЩОТО РАКЕТИТЕ НА КИТАЙ И РАША СПОКОЙНО ДОСТИГАТ КРАВАРНИКА

369

Анонимен

преди 6 години

На такива форуми може най добре да се види дълновидният мироглед на българина. България била бедна, защо ли? Елате, чете те и повече няма да питате защо.

368

Анонимен

преди 6 години

Какъв сблъсък бе ,нали до вчера пишехте,че едва ли не руснаците са измрели от глад,или сигурно са останали 2-3 и са докопали ядренето куфарче.

367

слава на НАТО

преди 6 години

Щом трябва пак ще ритаме руснаци както ген Колев преди 100г.

366

Анонимен

преди 6 години

Палячовците отЕС знаят ли ,че руските руските ракети ще пристигнат за около 10 минути,за това време даже няма да смогнат да се качат на самолетите си и да избягат при господарите си отвъд океана.

365

Анонимен

преди 6 години

В тази война, няма да има самолети, ще влезнат в действие-"Сармат," "Булава", "Статус-6", "Ярс-24" и "Циркон".Това ще е краят на Света

364

Анонимен

преди 6 години

Краят на "Антихриста" наречен САЩ е близо.Това го пише в Библията и отново Православна Русия ще бъде победител.

363

цецо

преди 6 години

Съгласен.

362

Така де

преди 6 години

С две думи на САЩ май ще им трябва война скоро, да закрепят икономиката, че Доу Джоунс нещо се срива. Затова ще драснат клечката на Европа и Русия, че да дойдат да спасяват Европа отново. Този сценарий сме го гледали вече през 20 в.

361

до 404

преди 6 години

Прощавай, имах предвид 405.

360

до 404

преди 6 години

Те в Сирия им свалиха на руснаците половината самолети някакви диваци, та срещу НАТО?------До момента в Сирия са свалени Два руски самолета:- пръвия Су 24 от турски Ф 16 - през ноември 2015 г.- втория Су 25 от ПЗРК - февруари 2018 г.

359

Джендър

преди 6 години

Здравейте,другари и приятели комунисти- днес имаме партийно събрание в Столипиново а утре във Филиповци,нали не сте забравили?

358

Анонимен

преди 6 години

не само Путин не знае , кризата е в целия им състав. От вътре Русия ври , а се правят че не виждат.Отлагат всякакви реформи

357

Анонимен

преди 6 години

Санкциите на Запада срещу Русия заради кражбата на Крим са довели Путин до нервна криза и той вече не знае какво прави

356

До 404

преди 6 години

Абе кой ти дава и 5 пари за Русия? Неприятно им било, че Русия била силна.. та колко силна е Русия? Те в Сирия им свалиха на руснаците половината самолети някакви диваци, та срещу НАТО?

355

Анонимен

преди 6 години

Тука наште рушофилчета се размечтали, как *** щели да завземат Еропа хааахахаха колко са жалки от страни :)

354

РККА

преди 6 години

МОЛЯ ВЕЧЕ ДА ГО ХОСПИТАЛИЗИРАТ ТОЗИ ЗОМБ ДЕ ДРАСКА ТЕЗ НЕБИВАЛИЦИ...

353

Анонимен

преди 6 години

Какъв сблъсък какви пет лева бе, руснаците само ако врътнат кранчето на газта остават на тъмно,после улицата ще ги линчува а за руснаците остава само да се насладят на шоуто,ама то на смешниците военни сблъсъци им се присънили и то с Русия.

352

V

преди 6 години

Исторически е доказано че военен сблъсък в Европа може да бъде започнат само от Германия . А тя сега е слаба ,но американците са базирали ядрени оръжия с което провокират Русия . Това е най-голямата заплаха за Европа . ПАК ОТ ГЕРМАНИЯ

351

Нормален, осъзнал се

преди 6 години

Пълни глупости! Докога ще търпим тези измислици? Ако Русия е искала, щеше да си влезе в Украйна още преди много време.Всичко идва от Щатите и тяхното неистово желание да се правят на световен жандарм.Усетиха колко силен става ЕС икономически и се почна:имигранти, цветни революции, лошата Русия и т. н. А и с тази модерна еврогейска политика нищо добро не ни чака! Даже си мисля, че до 20-30 години, Русия ще остане единствената нормална, християнска държава в Европа!