231

Оръжеец

преди 6 години

Бизнеса е над всички.Ако не сме ние друг ще го прави и имайте на предвид че България не продава пряко оръжието на Терористите а продаваме оръжие на чужди частни търговци на оръжие основно Американци и Руснаци които го препродават на Терористите .Освен това обществото не гледа с добро Око ако тръгнеш да унищожаваш Не въоръжен противник .Както казват Руснаците и Американците ако искаш да унищожиш законно и обществено приемливо противник ,Въоръжи го!!!!

230

Jon

преди 6 години

Ми ако не ги снабдяваме ние то ще ги снабдявате с оръжие вие и САЩ. Но има разлика в цената на оръжията ние в България ги произвеждаме много по- евтино от Русия и САЩ.

229

Жиб.

преди 6 години

А Русия е главен доставчик на оръжие за всички реакционни режими по света.

228

Анонимен

преди 6 години

Руснаците така обедняха, че и нашето море не им е по джоба, но тръгнали да се заяждат

227

Анонимен

преди 6 години

Ем комплект да кажа - хубави парички се вадят :)

226

Ментора бай Иван

преди 6 години

Много му се събра на Бойко Борисов !Провали всички руски проекти , а сега и руска кръв пролива безбожника!Руския шамар за Борисов ще бъде жесток!

225

Анонимен

преди 6 години

Ислямистите-терористи явно имат привърженици и в България.Пишат се русофоби, а подкрепят главорезите-убийци в Сирия.Цацаратурата да не спи, а да се самосезира?Или пропагандата на тероризма вече е разрешена на тая територия?

224

Анонимен

преди 6 години

Истинските българи сме заедно с братята си-славяни-руснаци до окончателната победа над терористите и бандитите в Сирия.

223

за Сирия

преди 6 години

Скоро ще бъдат унищожени следните организации в Сирия:1. ислямска държава - ИДИЛ (ДАЕШ)2. свободна сирийска армия3. фронта Ал-Нусра4. самосиндикални бандити и терористи в СирияДобре че са братята-руснаци, те си знаят работата.

222

Анонимен

преди 6 години

Само много бой и бомби по опозицията на законнто сирийско правителство(на Асад ) докато и последният терорист и бандит умрат и идат в ада при Аллах и девиците.

221

Анонимен

преди 6 години

Украйна вече я има само на хартия.Украйна е само една територия, провалена "държава".

220

слава на Украйна

преди 6 години

България трябва да доставя оръжие на сирийските и украинските опълченци борещи се против руско иго и руската окупация.

219

Анонимен

преди 6 години

229,ДА ТОВА СЕ НАРИЧА ПРОПАГАНДА. ЗАДАВАТ СЕ ОПОРНИ ТОЧКИ ОТ ЦЕНТАРАЛАТА И СЕ ЗАПОЧВА.

218

Анонимен

преди 6 години

До АнонименДГД,тя столицата Фанагория е била точно там в него район,той ще ми пише,че Стара България не владяла Крим,хахаааа!Слаб 2(две),седни си!А най-стария син на Кубрат - Бат Баян,остава там,дори и когато нхлуват хазарите.Киевска Рус превзема Хазария,заедно с хазарите,българите,печенегите,руснаците и ги християнизира,като в християнизирането участват и дунавски българи.И чааааааак няколко века по късно се появяват монголите на сцената.

217

1

преди 6 години

Този "Експерт", знае ли че нашата военна промишленост е срината от около повече от 25г?Смешно е, най- големите "терористи" САЩ И Русия, които гледат да спрятат конфликти, за да си продават оръжието да сочат други с пръст и да ги обвиняват за това!

216

Анонимен

преди 6 години

Крим никога не е бил български. Някога е имало Волжка България, която даже не е докосвала Крим. От там Златната орда избива волжките българите и завзема територии, принадлежащи на днешна украйна, всред които и Крим. Руснациуте спират златната орда и завземат териториите и. Руснаците са завоювали Крим от златната орда. Малко образование не пречи, русофобчета. Колкото и да е странно, поне няма да изглеждате смешни ако четете повечко ;)

215

доло окупаторите!

преди 6 години

Що за предателство в Български сайт да казват че Крим е Руски?Крим е на исконното българско население което руснаците преименуват на Татари за да заличат общия ни корен. Въпреки изселническите кампании спрямо изконното население, той си е и остава на този клон от българския народ.Земята не може да се открадне. Русия ще отстъпи.

214

Анонимен

преди 6 години

Може ли някой да ми даде пример за по голямо мекотело от българина или по точно нашето вече 70 годинишно комунистическо правителство? Не се шегувам всъщност направих грешка те не са комунисти, те не са никакви. През комунизма те бяха комунисти, сега същите потомци са демократи или евроатлантици или ге.йо.ве или грабливо жалко създание на тази земя. Ако може да си представите какво е нищожество, това са те, българският политик на 21ви век. Ако знаете държава с по големи безгръбначни напишете моля

213

Анонимен

преди 6 години

До Рок енд ролТи не се ли усети, че този Руский с едно "с" е провокатор,?

212

Анонимен

преди 6 години

Търговията с оръжие се контролира от правителството на герберите, те са първи приятелчета с американците, които имат полза от хаоса и войната в Сирия. TO4NO KAZANO