34

Анонимен

преди 6 години

Реално НЕМИСЛЕЩИЯ е ***!

33

Анонимен

преди 6 години

До Бахуро 28Тиквар, като ми даваш за пример Исландия демонстрираш тежката си неграмотност по темата.

32

Бахуро

преди 6 години

До Реално НЕмислещ: Моя "измислен свят" го видяхме 2008, понеже сега се случва точно същото. Такива алчни кре-те-ни като теб не си извадиха поука, сега ги чака пак това. Наслушал съм се на брокерски простотии - едно и също въртят всички, като разваен грамофон. да не говорим, че брокерската професия се нуждае от спешна и незабавна регулация

31

Бахуро

преди 6 години

До Реално НЕмислещ: И сега всичките тия - строители, брокери и баМки ще се наядът на х0й, като се спука балона. Защото вместо да правят печалби от висок оборот и нисък марж(т.е. да вършат реална работа и да бачкат сериозно и повече), те решиха да се излакомят и да печелят отвъд разумното. Само, че видовден идва и ще с?р***т гладни, като се сгромоляса пазара.

30

Реално мислещ

преди 6 години

До БахуроЖивееш в собствения си измислен свят.Бъди щастлив!

29

Бахуро

преди 6 години

До Реално НЕмислещ: Всички други оправдания - вдигнали се били доходите, алабализми са изсмукани от пръстите и са полюцията на банкери, алчни строители/предприемачи и най-гнусните в цялата схема - брокерите. Толкова. Един блок не го строят на 700-800?/кв.м., че да струва 1100...Те от ЕК направиха доклад и те установиха, че пазара е балонизиран - по посочените от мен причини.

28

Бахуро

преди 6 години

До реално НЕмислещ: Байно, личи ти, че си промит пр0ст брокер. Цената на един апартамент зависи от това, което е вкарано за производството им. Ако са се вдигнали заплатите на строителите - да, ще се вдигнат и на апартаментите. Ама труда там е една нищожна фракция в общата цена. Цените на апартаментите са нереално високи, понеже строителството стъпва на 300-350е/кв.м макс и то за луксозно такова.

27

Бахуро

преди 6 години

До Анонимен 26: Исландия не си спасиха банковата система с парите на данакъплатците, а вкараха банкерите по затворите. Сега в Исландия е бум, развиват се експлозивно и си живеят живота, не виждам да работят за парче хляб...

26

Реално мислещ

преди 6 години

До БайчоГоворим за едно и също.Разликата е, че "другарю" не е моето амплоа, за разлика от голяма част от тук присъстващите.

25

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 16АКО не бяха спасили банките си нямаше да има банкова система а плебса щеше да работи за парче хляб!!Жалкото е че подобни глупости чувам от много високопоставени индивиди които ОЧЕВАДНО мястото им не е ТАМ.

24

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 17Баце, при доларите отрицателна лихва НИКОГА не е имало.А като не можеш да си избереш банка ПИТАЙ!!

23

Анонимен

преди 6 години

Ако чакат в Германия заплатите да тръгнат нагоре, значи чакат от умрял писмо.

22

Анонимен

преди 6 години

"Засега късметът или стечението на обстоятелствата е, че централните банки държат лихвите на практика нулеви."Тоя разбира от икономика колкото свинкята разбира от ядрена физика.

21

Анонимен

преди 6 години

ей такива книжовници като вземат да дават съвети. Как един човек без да има реален опит, да каже на кои борси играе, колко милиона е спечелил и т.н. ще прочета статията много внимателно, както и някой ми завършил болшевишка икономика и дава съвети за финанси.

20

Простак Народников

преди 6 години

Драги приятели,Не приляга да хулим г-н Богданов.Не той е измислил Дау Джоунс.Не той насочи мафията у нас в строителния сектор.Не той държи 29 милиарда в депозити в банки с чужди капитали в Републиката ни!Не той създаде западния кредитен манталитет в местния сиропуч.Не той вкарва БГ биснеса в свръхзадлъжнялост-нови кредити,да покрие старите и да се гъзарее.Не той ипотекира и на баба си килотите в няколко банки,утре да няма нищо.Вие обрекохте децата си-като роби!Дано те спасят внуците ви!

19

Анонимен

преди 6 години

ГЕЙРБ мисли за вас !

18

Анонимен

преди 6 години

Ало кое не скочи та това ли а всички услуги са дигнати уж нямаше да е така къде с по лев къде с по два дори и с телефоните уж безплатен роминг мтел жулят 10 лева на разговор

17

Байчо

преди 6 години

До реално мислещДругарю, не е важно КОЛКО ти е заплатата, а КАКВО можеш да си купиш с нея. Имам предвид следното- през 2008 г. заплатата ми номинално беше по- ниска, отколкото е сега, но можех да си купя 15% повече повече неща, отколкото сега, когато заплатата ми, пак номинално, е 130% по- висока. Накратко не е важно дали взимаш 500 лв. или 1300 лв. Важно е какво можеш да си купиш с парите, които взимаш.

16

Анонимен

преди 6 години

Проценти, лихви, числа..... През дааалечната 2008г бях внесъл 2000щд в банка, за да не са в къщи-под юргана. Миналата година се принудих да ги потърся, правихме сватба, ремонти и се сетих че ги имам. От лихви в "добрите" години бяха станали 2200, но после с минусовите лихви ми бяха намаляли до ок. 2090 и ми взеха наказателна такса, че прекъсвам договор без да ги информирам. Накрая взех 2050 и затворих сметката- печалбата е за банката, аз -ПРЕЦАКАН

15

Анонимен

преди 6 години

виж тука съм съгласен: "правителствата спасигха до голяма степен банковите си системи с дълг, който данъкоплатците ще плащат"