76

Анонимен

преди 6 години

Някои много удобно пропускат един факт-кой,как финансира създаването на една партия,която управлява държавата ни вече трети мандат??Не е ли една германска фондацийка "Ханс Зайдел"??Да говориш за слугинаж,слуги на Русия е пълна глупост!!Значи,германци финансират и продължават да финансират проект си,който е пряко свързан в Русия!!Вие наред ли сте??

75

до Циник

преди 6 години

Ти си направил всичко да избягаш в Германия, но и тя стана ***.Днес Меркел отново стана канцлер и open door policy продължава с пълна сила.Пак ще трябва да бягаш някъде,ама то вече няма къде.

74

Анонимен

преди 6 години

Истината е една - че имахме нещастието да сме между две дивашки империи,Руската и Османската.От тях прихванахме всичко лошо,и манталитетът ни е от тях наследство.Когато ЕС се разпадне, защото няма вечни съюзи,отново една от тях ще ни прилапа,неизбежно е . По - принцип никой не може да подчини един народ,ако няма предатели отвътре.В България обаче политиците са всичко друго, но не и българофили.

73

Циник до 88

преди 6 години

Колкото носорог усеща впилия се в него кърлеж - толкова и Европа - твоите теории за конспирация срещу българите!Друг въпрос е, че не ни забелязват!Не ни вярват - с нашето слугинажно съвеЦко минало - и са прави!Таралеж в ***!

72

Анонимен

преди 6 години

Ами то в Щатите ,,Централната банка ,,е частна .

71

Циник до 86

преди 6 години

Колега - никога не съм писал, че харесвам САЩ!Моля прави разлика между Европа и САЩ!Убеден съм, че ако Меркел и Оланд имаха тоnkи да водят независима от САЩ политика - Европа нямаше да е алахогъзната *** , в която се превръща!

70

Анонимен

преди 6 години

До *** до 74Каква ти конспирация ? То си е реалност . Очеизвадно е .Правят го открито ,с благи думи за демокрация и свободата .А Салвадор Дали каза ,,Свободата се оказа едно голямо ла..но ,,.

69

ба знам си аз

преди 6 години

Русия си беше и си остана една бавно развиваща се държава.Те затова рускините бягат като от чума. Лятото си говорех с една рускиня. Тя каза:Тук е много лошо, но в Русия е много по-лошо.

68

Анонимен

преди 6 години

До *** до 74В Русия цели държави са "собственост" на еднофамилни алахогъзни клановеА в Америка не са ли частна собственост? Избиха индианците и си създадоха тяхна си цивилизация и кланове. Цяла Америка е една частна корпорация. Нали уж обичаш да четеш, или само това което е анти Руско ти харесваш?

67

Vouxhall

преди 6 години

Чемодан - вокзал - Масква

66

Пак

преди 6 години

Пак се оказахме от губещата страна. Време е да излезем от ЕС и НАТО и да се присъединим към Русия. Изобщо цяла източна Европа трябва да направи отделен съюз със Русия. Запада вече започна да се разпада. Америка е на прага на гражданска война.

65

Циник до 75

преди 6 години

Ще повторя!За неразбралите!Аз направих всичко възможно да живея и работя в Германия!Вече съм и гражданин...натрупах трудов стаж!А тези лиготии с джендърите - вече ме уморяват!Никой не ви спира - Купете си билет за Русия!Територия огромна - предполагам и да останете "нелегално" - никой няма даже и да си направи труда - да ви потърси!Станете олигарси!

64

Анонимен

преди 6 години

До *** до 74 Откого ,Казахстан ,Узбекистан са в Русия? Голям си *** .

63

Анонимен

преди 6 години

И КАК СЕ ,,ИЗТРЪГВА ,,НЕЩО ,КОЕТО НИЩО НЕ ГО ДЪРЖИ ? Русия се е оттеглила и ни гледа агонията в обятията на ,, демокрацията ,,

62

Циник до 74

преди 6 години

В Русия цели държави са "собственост" на еднофамилни алахогъзни кланове - Дагестан...Казахстан...Узбекистан...повечето "станове" ... а и биографията на който и олигарх да разгледаш - ще ти се стори, че четеш за Косьо Самоковеца или за шофьора милиардер от село Гълъбник Спас Добрев....Едва ли на Германия , Франция, Швеция ,Дания, Норвегия им "пука" за България...имат достатъчно собствени проблеми за решаване!Обвиняваш мен в "поръчково" писане - а ми излизаш с "конспирации за затриването на бълг

61

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен69 И 12 министри вкарани в затвора И още 64 от Окръжен мащаб и над 120 директора и зам.директори на заводи,институти . За 20 години .

60

Анонимен

преди 6 години

До *** до 61Еха а! Друго си е да попаднем в ръцете на джендърите ,третополивите ,транссексуалните ,на гей парадите ,на демократичвите ценнсти и ***.до.филиятя . Кеф ,котьо!

59

Анонимен

преди 6 години

До *** до 68Зависи какво четеш. Ако постоянно търсиш анти Руски писания, тези дни не е трудно да ги намериш те са ни затрупали с тях. Въпроса обаче е да пресееш истината от лъжата. Не казвам че Руски мутри няма, и олигарси имат и корупция имат огромна, но те са на път да решат тези проблеми. Моят проблем със евроатлантика е че те работят по план и този план е да ни унищожат като нация. Те унищожиха нашата икономика и армия, защо питаш ли се? Русия колкото и да плюват по нея, няма такъв план.

58

Мен

преди 6 години

До 62 а в момента не смели крепостни в фабриката за инсталации на коли в Сливен искат разрешение за тоалетна.Производства които бяха в Африка ги докараха тук няма мита нали сме част от цивилизацията но първо онеграмотиха народа а ти си късметлия че си учил преди 89г

57

Мен

преди 6 години

До 69 наистина ли мислиш че сега корупцията е по малко от преди сега е за милиони а преди за уреждане на всевъзможни неща или работа но не е било за милиони