87

D

преди 6 години

До 87Ако малко ви се отдава математиката можете да направите една елементарна сметка за съотношението между насилие : население и тогава пак да коментирате. Шепа народ сме и скоро сами ще се избием, няма да ни трябва Запада и който се сетите там...

86

Бай Тошо

преди 6 години

Какво очаквате от тези деца .... Насилие от телевизията от игрите от интернет..... Децата облъчвани с евроталатически престъпни ценности.... кави ще станат. Отделно евроталантиците унищожиха всичките заводи итн. иродителите вместо да гледат децата си се скитат немили недраги по света да изкарат пари.

85

До 85

преди 6 години

Да бе не са такива Я вижте насилието в САЩ. .... Освен това запада свърши това което трябваше за да унищожи държавата. Разруши всичките ценности на обществото,културата и ги замини с сатанизъм.......

84

D

преди 6 години

"По думите на психолога доц. Маргарита Бакрачева подрастващите живеят в динамичен свят...."Какъв свят, г-жо, държава е, не е свят. Защо децата в чужбина не са такива. Аз живея в чужбина и в училище правилата са много строги. няма такова своеволие нито от страна на децата, нито от родители, които поощряват децата си за грешките си, като се опитват да ги оправдаят, вместо да вземат мерки. България е единствения абсурд, разберете го! не замесвайте целия свят!!

83

Анонимен

преди 6 години

Решението за тия е бой и две седмици обществено полезен труд. Ама имам пред вид наистина труд - метене на улици и събиране на *** от сутрин до вечер!

82

Гунчо

преди 6 години

До Стар наборСъс сигурност,момчето което е повалено и бито,е от добро семейство,и какво от това?Ето така, ако видя да бият без причина моето дете,Ще хвърчат глави!

81

Анонимен

преди 6 години

време е жалката *** да се закрие

80

Анонимен

преди 6 години

единственото решение е провинените ученици да бъдат отстраняване от училище и да преминат на самостоятелно обучение,като учителите вкъщи да им бъдат учители...така като напуснат работа и обучават сами децата си,ще настъпи вразумяване в отрочетата ...и това да важи от детската градина до университета...всичко друго,което го има до сега не действа...

79

аз-ът

преди 6 години

после се чудим що синдикатите предупреждават, че след 10-15 години реално няма да има учители. Ми... вижте ги !!!! Кой да ги учи тия... мен са ми противни да ги гледам по интернет, камо в клас да вляза с тях.... ПЛЮЙ И БЕГАЙ !!!

78

аз-ът

преди 6 години

праим се на две и половина...Вижте възрастните и тогава обяснявайте тинейджърите. У нас успяват: агресивните, наглите и незачитащите нищо и никого. Хлапетата какви очаквате да бъдат? Като бащите си /за тези които си ги познават, че гледам вече доста изпльокани има../ПРОПАДНАЛА ДЪРЖАВА, АЗ РАБОТЯ ПО ВЪПРОСА ДА СЕ МАХАМ, ВИЕ СИ СТОЙТЕ В ***

77

БАБА БУНА

преди 6 години

СПРЕТЕ ФИЛМИТЕ С НАСИЛИЯ,СПРЕТЕ НАСИЛИЕТО ПО ТЕЛЕВИИТЕ,НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ ЧЕ ВСИЧКО СЕ КОПИРА ОТ МЛАДИТЕ.

76

hm

преди 6 години

osven narkomani sa i kikboksiori dokolkoto vizdam. horata da i3bqgvat mesta, kudeto tie utre_pki se subirat

75

Анонимен

преди 6 години

в училище лостовете за възпитание са отнети от учителите и по-скоро учениците превъзпитават учителите....и обществото ни се разпада,тъй като често и родителите "скачат" на учителите.Въобще всеки си прави каквото си иска.На тези ученици не им е за пръв път т.е. те са разбрали,че щом няма наказание нищо не пречи да продължат... Толкова ли е трудно да се се измислят по-крути мерки срещу такива гадчета.Що за държава сме ,че го позволяваме.Ако нещо не се промени животът у нас ще става все по-опасен..

74

Анонимен

преди 6 години

Айде понамалете малко. Винаги си е имало такива работи и по комунизма и всякога. Просто сега гласността е по-голяма. Малко се поуспокойте.

73

Анонимен

преди 6 години

кАквито са хората и държавата такива са и децата.Всичко е пропаднало .

72

Анонимен

преди 6 години

До СодомМного си категоричен, ще се окажеш някой професор. 20 човека около теб самият не съставлявят българското общество. Има адски много свестни хора стоящи на щрек заради подобни гамени, но да, има много приятни, добри, усложливи, забавни и миролюбиви хора. Стига с тези проценти, звучи ,малко размито

71

ц

преди 6 години

Аз на тези години бях 90-те и такива неща се случваха редовно. Сега просто всичко се снима и тръгва по медиите. Не казвам, че е нормално, грозно е рзбира се, но не правете радикални изводи за състоянието на обществото. Винаги е имало агресивни младежи.

70

Какво значение има,

преди 6 години

че накъдето се обърнеш и погледнеш е от зле,по-зле,че от ден на ден по-лошо става-образование,здравеопазване,икономика,изкуство,култура,вътрешен ред и сигурност,и други области на живота,нали сме "ПЪРВЕНЦИТЕ" на Европа,а сега и Европредседатели/на голият ни *** "германско здрасти"?!?!?!По-кое,не разбрах???Това ли е прехвалената демокрация и нейната ценностна система???И най-лошото което е,че злият дух от бутилката е изпуснат и младото поколение е негов заложник!!!

69

Анонимен

преди 6 години

След като в едно общество се разпадне семейството като ценностна система,тогава в сила влиза закона на джунглата-изяж за да не си изяден!

68

Ема

преди 6 години

Грегъри е велик :) Жалко, че такива учители вече са рядкост