35

Анонимен

преди 6 години

До Логично 35"Чвор и горделивец", преведено от съвременен чалга-български ще рече интелектуалец. Много мразите тази изчезваща категория хора, нали? Да почива в мир, беше ярък ерудит.

34

Анонимен

преди 6 години

Сега искам да ми пуснат пак рекламата на американското посолство с Пимпирев, дето обяснява, че сме много велики, защото той ходил на държавни разноски до Антарктида ... И да не забравите случайно - Русия е виновна за всичко. Слушайте Бг "журналистите" по БНТ, бТВ и Нова - хрантутниците на Америка за България и Сорос :) За протестите в Гърция за името на Македония, Истанбулската конвенция, намесата на Франция в Либия, нахлуването в Ирак, опитите с газове в/у хора в Германия - знаете кой е виновен

33

Логично

преди 6 години

Привърженик на Истанбулската конвенция и мрази народа си, голям чвор - горделивец като подобните си. Да си ври в ада при господаря, на когото е служил.

32

толерастията

преди 6 години

Те ромовете колко полицай, доктори, мед. сестри и друг народ пребиха и изколиха, та някакъв професор няма да утрепат.

31

Анонимен

преди 6 години

Убиват човека за удоволствие, всеки ден подобни случаи. А сега няма да се учудя ако се окаже, че се е "самоубил". Убийства, обири, изнудване и всичко това го знаем, гласност! Няма спасение!

30

Анонимен

преди 6 години

Пред палатите на доган и пеевски патрулки през 20 метра а за обикновенните хора няма. Така ще е. Лош матриал. 80% де...

29

срам и позор

преди 6 години

От СДВР съобщили че няма постъпила жалба за побоя!!!хората са загубили тотално вяра в полицията и не подават вече жалби,това е катастрофа.

28

пак ли

преди 6 години

До УсведоменЛъжи ...

27

до кога така

преди 6 години

Така става когато даваш пари на наработеща и некадърна полиция вместо да я накараш да работи,доверието в полицията е катастрофално ниско и за награда им повишаваш заплатите!?няма такава държава....

26

Усведомен

преди 6 години

До О ВРЕМЕНА О НРАВИПич, вземи се образовай. Наскоро публикуваха секретни доклади на тогавашната милиция за множество зверства, убийства, изнасилвания, кражби и други, които умишлено са били заглушавани от великата за теб партия. Отвори си очите и спри да тролваш за едни 300 лв., че сте жалки вече...

25

Анонимен

преди 6 години

С премиер супер-полицай Бойко Борисов (от школата на ИПОН и СИК), така ще е.Убийства, пребивания, отвличания и то СТАБИЛНО.За пътищата (предишната му дъвка) даже няма какво да се говори. Един два главни пътя калпаво направени и цяла България е като след бомбандировки.

24

ужас

преди 6 години

И това е центъра на София,а полицията дори не знае за побоя!

23

Анонимен

преди 6 години

До АнонименДо О ВРЕМЕНА О НРАВИE, и ти какво предлагаш?Той си го каза, какво искаш да предлага? Виновниците са ясни но като търпим робството си по добре няма да стане.

22

факт

преди 6 години

До Анонимен 22Стана ужасно когато хуните от провинцията нахлуха в София,куцо и сакато дойде в София и вече не може да се диша от изкривени физиономии.

21

Анонимен

преди 6 години

Софийските полицаи освен да събират подкупи и да протестират за ниски заплати за друго бива ли ги. Но защо ли се оплаквам като цялата ни държава не е вече държава барабар с тези ***?

20

Анонимен

преди 6 години

До О ВРЕМЕНА О НРАВИE, и ти какво предлагаш?

19

Анонимен

преди 6 години

Какво ужасно място за живеене е София!

18

О ВРЕМЕНА О НРАВИ

преди 6 години

ПРИ ТОДОР ЖИВКОВ(ЛОШО) БИЛО А?!..САМО ДЕТО ПО НЕГОВО ВРЕМЕ ПРЕЗ ЛЯТОТО СИ ПУСКАХМЕ ДЕЦАТА ДО КЪСНО ДА ИГРАЯТ В ПАРКА НА СВОБОДАТА ДНЕШНАТА БОРИСОВА ГРАДИНА И НА НИКОЙ НИЩО ЛОШО НЕ СЕ Е СЛУЧВАЛО,А СЕГА В ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКАТА *** БГ ДОРИ В СОБСТВЕНИТЕ ИМ ДОМОВЕ БЪЛГАРСКИ ПЕНСИОНЕРИ ,*** БЕЗНАКАЗАНО ГИ ОГРАБВАТ,ИЗНАСИЛВАТ И УБИВАТ,А ЕВРОАТЛАНТИЦИТЕ НИ УПРАВНИЦИ И ДУПЕТАТИ ВМЕСТО ДА СЕ ЗАЕМАТ С ТАЗИ ПРЕСТЪПНОСТ СЕ ЗАНИМАВАТ С ПРИЕМАНЕТО ТРАВЕСТИТСКАТА ИСТАНБУЛСКА КОНВЕНЦИЯ

17

Анонимен

преди 6 години

Разложението в Обществото е пълно ...Но естествено управляващите нямат вина.Те само усвояват, усвояват, обвинявта другите ... и така вече три манадта.Като гледам какъв *** народ населява Територията, може и още триста.

16

Анонимен

преди 6 години

Може би , се е заяждал прекалено много и грубо .Имаше един професор в университета където учех и тормозеше колежките . И така - убиха го , приятелят на една студентка .Така че , господа внимавайте с властта която имате , тя не ви прави безсмъртни .