69

юрист

преди 6 години

Добре, а аз ако ям и пия с лявата ръка ще трябва да ме обявят за демон, след това няма да плащам данъци (щото няма да съм субект вече), нали?

68

Анонимен

преди 6 години

tasak, tasak, tasak!

67

68

преди 6 години

Слушах новината по Канал 1, там беше по-различно казано, че е обявено официално, че който яде или пие с лявата ръка ще бъде обявен за ДЕМОН! Това защо го спестявате?

66

Иво

преди 6 години

Ше стана готвач в турция и ще им цвръкам сос Юнак във всяка манджда и ще го правя с лявата ръка да им е още по вкусно....

65

st.anger

преди 6 години

ислям-модерна религия, в крак с времето,зачитаща правото на свобода на всички хора...блях

64

Анонимен

преди 6 години

Мюслитата имат по много жени щото ролята на мъжа в семейството свършва с правенето на деца, за другото се занимават жените. И в същото време нямат право на глас (в повечето държави).

63

Анонимен

преди 6 години

Луди.

62

По принцип

преди 6 години

До Анонимен 58Ти това го пишеш, понеже имаш комплекс, нали. Жена ти хем е хубава, хем е по-умна и по-оправна от тебе.Слушай, дьонме, жената е човек и никой човек не служи на друг, освен ако го уважава и обича. Ако твойта не те бръсне за слива, значи че ти си *** и скоро ще си намери истински мъж!

61

Отвратена съм

преди 6 години

Отвратена съм от порядките в средновековна Турция .Още от времето на султаните тея аборигени са нямали канализация и свестни тоалетни и санитарни възли ,а венециански хроникьори пишат как са пикали и *** из целият дворец къде сварят и до днес тази Анадолска черкезко Тюркска сверновековна орда продължава да живее в 17 век и да издава фетви как по усърдно да си мият с лява ръка задниците.Повръщам !!!

60

анонимен

преди 6 години

Това е всеизвестно за мюслимите , като че ли не го знаехте - с лявата ръка си мият г.за и затова не се хранят с нея !

59

Кенеф чорба хайде де

преди 6 години

Дианета е пълен с Диванета ,които седят диван чапраз и мислят за норода ,който няма топла вода и салфетки да си обърше гъзът даже Харти,Мокри Салфетки....Айдеде.....

58

Анонимен

преди 6 години

До Турция още не са стигнали влажните тоалетни кърпички ( с алое ) друго си е когато от собствените ти фе...лии остане нещо под ноктите...и около тяхФетвата е важна!

57

Анонимен

преди 6 години

Жената е създадена да служи на мъжа и да е негова спътница. Ако жената се държи зле и не е добра съпруга естествено, че ще се разведеш! Освен това как мислите че мюсюлманите имат толкова деца? С многоженство! Като имаш три съпруги и всяка роди по две, това са шест деца. Затуй Арабия от 5 милиона стана на 40. А вие в Европа си бръмчете за феминизъм. Някакви лелки са яхнали Европката и ви стрижат кат рая

56

Халим Мутлу Дианетин

преди 6 години

Блякуотър и кюрдите в Африн пращат всеки ден по 10 трупа обратно в Анклра на фанатизираният ибрик ,който се е разпищолил и си мисли ,че с армията си въоражена с пръчки от 1982г може да води модерна война.Като изтрепят още 3000 самите търци ще организират втори преврат ама истински,а не като оня измисленият.

55

Анонимен

преди 6 години

Религията им ги е увредила ментално до така степен, че те никога нямат да станат разумни същества!

54

...

преди 6 години

Баце колко т...пи са жените се доказва именно в мюсулманството! Това да могат да те пребият с камъни да могат да те он..ждат където и както им е добре! И това да могат напълно законно да го правят с още 3 от твоя вид и ти само и единствено да можеш да гледаш и да помагаш! Това да могат да се разведат с тебе по телефона ей така! И ти да търпиш и да настояваш, че това е правилно да е така! И най-*** е, че ти като жена обучаваш децата и позволяваш това да става! Еми ко повече може да се каже????

53

Анонимен

преди 6 години

Тук пишещите турци вместо да умрат от срам - пишат ли пишат.Човек започва да си мисли наистина - дали не са генетично увредениЕдин такъв щеше да умре от масивна кръвозагуба - качил се на клекалото ... то се счупило и си нарязал зaдника на стърчащите остри парчета.

52

scbg

преди 6 години

До АнонименЯ пак на византийската..империя били наследници..Като сте наследници признавайте геноцида над народите който сте правили и си отплащайте затова. Като ви отърва сте наследници на османската империя, като не ви отърва сте светска държава искаща в Европа.. марж

51

До 47

преди 6 години

Историята показва, че фанатизма и аграсивната конфронтация спрямо по-голямата част от света, винаги водят до тотален фалит на всеки един подобен режим. Но нищо ти поскачай сега, защото после ще ревеш.

50

Анонимен

преди 6 години

Когато някой посмее да размаха пръст на САЩ, като Ердоган Гази, тогава се обаждайте! Защото вашия Бойко незнам как не си е счупил кръста още от навеждане! Всички уважават и се съобразяват с Турция на Ердо! Велик лидер, меч на исляма