143

Ба го в умника

преди 6 години

Бокови проблясъци : Всъщност когато не мога да заспя, особено когато нещо важно има да се случва, гледам тавана и си проигравам различни варианти. Случва се да стана в 3-4 ч. сутринта и звъня по телефона на колеги министри или шефове на агенции, ако имам да си изясня даден въпрос. Когато не мога да намеря някой, пращам патрулката да им каже да вдигнат телефона, защото има някои, точно семейните. Имам такъв случай, звъня неколкократно на колега, питам Спиш ли?, никой не

142

Ба го в умника

преди 6 години

Борисов разправя: По-много *** начин става: обръщат се контейнерите за *** по градовете и се събират празните кутии от цигари, така се разбира коя е с бандерол и коя без бандерол

141

Бъдещето

преди 6 години

след още 10 години управление на тиkвoний:-населението на България е 4 милиона от които българите са около 1 милион-Пеефски и Тиkвата вече догонва Бил Гейтс по богатство-официалния език вече е турски, защото "трябва да покажем толерантност"-вече и Конго ни изпреварва по заплати, стандарт на живот и инфраструктура

140

:)

преди 6 години

Този май наистина се е побъркал. Положението е сериозно. България е от малкото страни в ЕС, в които за минути можеш да си купиш цигари с фалшив или изобщо без бандерол. Контрабандата е на нивата от мутренските години и дори не може да става сравнение със Запада.

139

Анонимен

преди 6 години

за къв пример си бе ***, затри ни икономиката, затри малкия и среден бизнес, създаде пpaceта като пеефффски, бoko ти си един долен комyниcт!

138

www

преди 6 години

АМИ РАЗБИРА СЕ - ИМАМЕ НАЙ ДОБРИТЕ КОНТРАБАНДИСТИ....

137

Анонимен

преди 6 години

О контрабандисти арестувани има ли? Или просто от време на време правите театър, за да замажете очите на хората? Пример сме по едно...как не трябва да се правят нещата! Стигнахме дъното и изглежда още може да се пада. Държим първите места по всичко негативно! Корупция, бедност, смъртност, престъпност итн. И този диктатор, е взел абсолютният маниер на бившите политбюро, да обеждава заблуденият си електорат че живеем в рая! Той се е взел за велик лидер. Типично за онези години, които той критикува

136

Анонимен

преди 6 години

Атт Така Бате, питай ги що не са овладели контрабандата, питай ги Баце и защщЩо не ядат Суджжуци , Баце.Щот суджуците дават сила за борбата с кнтрабадата, Баце,Тва Е Факт!

135

реконтраадмирал

преди 6 години

Пожарникарят преборил корупцията? Точно обратното! На 500 метра от Женския пазар в София, ви посрещат първите контрабандисти и ви предлагат цигари. На 20 метра от тях дремят контра-контрабандистите, сиреч полицаите, и нищо не предприемат.

134

seira

преди 6 години

"ДРУГАРЮ" БОРИСОВ, "ВЕРВАШ" ЛИ СИ ?!

133

Анонимен

преди 6 години

Много сме добре! Икономиката ни е супер! С контрабандата се борим като тигри! А къде са парите? И защо продължаваме да сме най-бедни? Кой да ни каже?

132

хахах

преди 6 години

Напразно се хабите ***... ...най-много себе си да заблудите още повече, народа едва ли..

131

Naco

преди 6 години

А,с КОРУПЦИЯТА,другарю Борисов????

130

Софиянец

преди 6 години

В София един познат стана милионер с контрабанда на цигари! Хващаха го няколко пъти в 1во районно, и не знам какво стана, но и до ден днешен си е навън! А имайте предвид, че тоя е разпространител по магазините, а ония със склада дето му дават цигарите не са и заключвани! Този канал работи от 7-8 години нон стоп !

129

петро

преди 6 години

Баа,баа,ба,както казват гърците на онзи койтое търчи-лъжи и сам не си вярва на онова коетоговори.Бойко...Бойко! Ти си кажи за паричките! Откъдеги имаш и как ги събра,че никак не са малко иникой друг още не е успял да те изпревари. Кажи си и недей да бягаш по тъч линията с темата за цигарите. Тези четири милиарда не трябваше ли да са в бюджета? Как така станахатвои?Ето това ни кажи!!!

128

Анонимен

преди 6 години

БЪЛГАРИЯ Е ПРИМЕР ЗА КОРУПЦИЯ, БЕДНОСТ, ОБЕЗЛЮДЯВАНЕ И МРЪСОТИЯ. ТОВА Е МНОГО ЖАЛКО, НО МИСЛЯ ЧЕ Е ИСТИНА И МОЖЕ ДА БЛАГОДАРИМ НА ТИКВАТА И МАФИЯ. ЗА ТОЛКОВА ГОДИНИ НЕ СЕ СПРАВИХА СЪС ТЕЗИ ПРОБЛЕМИ-ИЛИ СА НЕКАДЪРНИ ИЛИ Е НАРОЧНО. МИСЛЯ ЧЕ Е ВТОРОТО.

127

Анонимен

преди 6 години

Колко е сладък ?

126

Анонимен

преди 6 години

СРАМ МЕ Е ЧЕ ТИКВАТА Е БЪЛГАРИН.

125

народа

преди 6 години

е озверял

124

Анонимен

преди 6 години

НАЛИ ТИКВАТА ДЪРЖИ ВСИЧКИ КАНАЛИ СЪС НАРКОТИЦИ, САМО ТРЯБВА ДА КАЖЕ НА ПЛАСЬОРИТЕ ДА НАМАЛЯТ МАЛКО ТЕМПОТО.