193

Анонимен

преди 6 години

до *** Не всички наши турци са били потурчени, но голяма част от тях са си българи и аз познавам няколко семейства които сами признават това! Много от тях дори не си върнаха турските имена! Не си измислям, те са ми комший!

192

ГУРБЕТЧИЯТА

преди 6 години

До *** работаИ АЗ СЕ ЧУДЯ ЗАЩО ПЪК ГЪРЦИТЕ ТРЯБВА ДА ОПРЕДЕЛЯТ КАК ЩЕ СЕ КАЗВА ДЪРЖАВАТА НА МАКЕДОНЦИТЕ ?! МНОГО ИНТЕРЕСЕН КАЗУЗ !

191

Хепимено

преди 6 години

Едно е ясно гърците не си дават историята !Така че българите могат само да се дупят на ЕС за всичко .Надявам се Гърция да направиомен проблем на ЕС и македонците да го издухаат групово .

190

шибана работа

преди 6 години

Защо пък севът ще се съобразява с Гърция за името на Макединия ?! Кои са гърците ,че ще имат глас за името на Македония ! Това трябва да се реши от самите македонци ,ако искат ще си кръстят държавата Македония ,ако исат Лакедония и н.!

189

Анонимен

преди 6 години

До Анонименda se probva samo....posle dupeto mu da e qko

188

истината

преди 6 години

Пред "бахура" и армията, и измислената история са безсилни.До 25-30 години Македония ще е албанска, а българия - ромска. Който прави деца, той ще държи територията.

187

ГУРБЕТЧИЯТА

преди 6 години

ТЕ И БЪЛГАРИТЕ ОТИВАТ ТВЪРДЕ ДАЛЕЧ В СЪЧИНЯВАНЕТО НА ИСТОРИЯ ,НО НЕ СЕ УСЕЩАТ ,А МОЖЕ БИ СЕ УСЕЩАТ ,НО СЕ ПРАВЯТ НА ЛУДИ !ЕТО И ЕДИН ПРИМЕР ОТ БЪЛГАРСКИТЕ СЪЧИНЕНИЯ -В БЪЛГАРИЯ ВСИЧКИ ТУРЦИ СА НАСИЛСТВЕНО ПОТУРЧЕНИ БЪЛГАРИ ОТ ВРЕМЕТО НА ОСМАНСКОТО ВЛАДИЧЕСТВО !

186

mnenie

преди 6 години

Аз съм от Пиринска Македония и никой не може да ме убеди, че съм дошъл от Азия. Имам зелени очи и светла коса. Със сигурност не съм и от потомците на Александър Македонски. Според мен днешните българи и македонци народ с един произход. Моята баба беше необразована жена. Тя казваше така, когато не я слушах: "Ти от български не разбираш ле?" А хората ги делеше на българи и ц.г.н.. Думата македонски и македонец никога не я е ползвала. "Абе не е ц.г.нн. Българин е." - така описваше хората.

185

Анонимен

преди 6 години

Браво на гърците, никаква Македония! Може да се казват Голямо Скопие или някаква друга глупост , но не и македония! Тия смешници се бяха взели много да сериозно!

184

Ян Хус

преди 6 години

Що българска кръв се проля за тази пуста Македония,и накрая да я вземат албанците. Жалко за героите,и хвала навеки.

183

Анонимен

преди 6 години

Ердоган ще ви объедини

182

Българин

преди 6 години

До АйшеЕй *** знаеш ли как ще те напоя гнусна ***.Вие сте най-долния народ на земята.

181

Pomakohoria_Thermes

преди 6 години

Нова Македония ще е името на ФИРОМ от есента. Договорено е. Има и още нещо. Гърците протестират за името Macedonia, а ФИРОМ е Makedonia. Напълно излишен шовинистичен спор толкова години. В крайна сметка всичко щеше да приключи още 1992 г., ако ФИРОМ се бяха сетили да се изписват на латиница като Republic of Makedonija.

180

Moromu

преди 6 години

Айше майше и про, мисля че македония не пренадлежи на турция или българия гърция или албания, мисля че пренадлежи единствено на сърбия както и босна както и черна гора но това си е мое виждане а за това че сме живяли най добре под робство мисля че и вие доста добре сте живели при нащите ханове, доста години при това

179

чърчил-фърчил

преди 6 години

До Я па я...!"Кога работят тези гърци?" също като българите работят. P/I/G/S/

178

боклци

преди 6 години

До Тинев баси грешката изтребил хиляди българи за да направи македонска нация *** червени

177

Айше

преди 6 години

До ДядоКой ви е крив че не правите деца? Ердоган ни каза да правим много деца! Скоро ще станем 100 милиона! Македония не е нито българска нито гръцка! Тя е наша! Отоманска турска! 500 години ви стопанисвахме, поихме, развъждахме и пак сте недоволни! Току виж ако дойдем да ви научим на честност и труд ще прокопсате! Българите най-добре живяхте в златната епоха на Султаните! Иншаллах!

176

Тинев

преди 6 години

Независимо, че съм с леви убеждения смятам, че една от ГРАНДИОЗНИТЕ грешки на др. Георги Димитров е създаването на македонската нация. Една грешка и един народ разделен на две. А най-лошото е, че днешните Бг политици водят нацията ни към изчезване.

175

Мнение

преди 6 години

До дани 189 Много си прав Дани. Но я го кажи това на Путин.Те освем ВСВ друго историческо събитие не признават.

174

Анонимен

преди 6 години

Тиквата се провали и за Македония.