17

Анонимен

преди 6 години

Кюрдистан ше има.Ще има, ще има. И тази вечер ще има, ти само си пий хапченцата редовно и си лягай рано. Курдистан всяка вечер ще го има заедно с просото.

16

да

преди 6 години

какво стана с голямата турска война в Сирия:-):-)Ерджолан нещо много тих..сигурно кюрдите вече са победени за хилядолетия и не съществуват:-):-):-):-):-):-)

15

Тато из Правец

преди 6 години

Ще го гали ли по главата ? Защото Бодигарда три папи са го галили по чутурата ...

14

Анонимен

преди 6 години

Ще приема християнството.:)

13

Юнал Джемилов

преди 6 години

РЕДЖЕЕЕП ТАЙЙЙЙП ЕРДОГААААААННН!!!

12

да

преди 6 години

Кюрдистан ше имаТурция никой не я пита

11

Анонимен

преди 6 години

Ердо пак разлая кьопеците в ***

10

Galipoly1915.....

преди 6 години

..SULTAN ERDOGAN...THE TURKUSH PRODIGY...MAY ALLAH SAVE THE SULTAN.

9

Pilot

преди 6 години

Този ненормалник трябва не с Папата ами с Аллаха да се срещне ! Горко им на турците , всичко градено от Ататюрк насам ще бъде сринато за няколко години !

8

OTOMAN LEGACY..

преди 6 години

..IN ISLAM...WE TRUST! TURKEY IS BACK...

7

Анонимен

преди 6 години

8, по-добре марксист-ленинист отколкото ислямист. Поне комунистите отричат исляма и религията като цяло. Няма по-лошо от исляма, НЯМА.

6

Анонимен

преди 6 години

Новини за животни...

5

Анонимен

преди 6 години

До КюрдХади джанъм, ти сам вярваш ли си на тези глупости?! Чувал ли си за кюрдската поговорка "Да бе мирно седяло, не би чудо видяло!" Последната бройка от Африн е около 1000 изтърбушени и натръшкани марскискто-ленинистки кюрдски лешове, на които по устните им все още има останки от американските ляйна, останали от дълбокото *** на хамриканските затници! Бой и ехпане на тази *** куманазка!

4

Анонимен

преди 6 години

Срам е за Православна държава, папата да се нарича ,,Светия отец"!!! Православното учение по-въпроса с католиците е,че те дори не са Църква след отпадането им през 1054г.,те са най-голямата еретическа общност в света! БГ медии не използват обръщението ,,Светия отец" към никой наш владика,но виж щом е западняк ,ганьовски се мазнят!

3

Кюрд

преди 6 години

Всеки който е против Ердо е обявен за гюленист, пребиван и обезглавяван. Стотици хиляди журналисти, учени, лекари, просветители, кемалисти, кюрди гният по турските лагери и затвори, бити и унижавани. Запада си затваря очите за ужасите и изключителната жестокост на Ердо. Папата и той ли ще си замълчи? Ако наистина е божии служител ще изрази безпокойството си за десетките хиляди мъже, жени и деца, изклани от Ердо. Иначе не е никакъв папа, а аржентински мошенник.

2

Анонимен

преди 6 години

Ердо религиозния фанатик, след като отвори религиозни училища и забули кадъните, следващата стъпка е да раздели мъжете и жените. После да върне ислямските наказания, удари с камшик и ампутации. Забрана на жените да ходят без забрадки.Сега ще ходи при Папата за благословия. Ердо мечтае да превърне Турция в Саудитска Арабия. Ердо иска да стане крал като саудитския си брат'чед. Исляма е средство за контрол. Военните се опитаха да предотвратят ислямизацията, но Ердо нареди да ги изколят..

1

Анонимен

преди 6 години

Ужким никой го не е еня за Туркия, но Ердуханчо е по новините - от ескимосите на Аляска до австралийските аборигени, от цивилизованите градове по света до диваците в балканския кенйефистан булгейристан всеки говори за Ердуханчо! Само за последните 2 седмици половината световни лидери се изредиха да обсъждат с него важни държавни дела от международно значение.