10

Анонимен

преди 6 години

Фините прахови частици се разлетяха и вече ще е само чист въздух!

9

Анонимен

преди 6 години

Когато няма нищо, ни плашат с код ,,Ужастно''! Сега е такъв ураган и никой не предупреди свястно! Сутринта Николчето синоптичката с една поличка педя без два пръста хич не подсказваше за лош вятър! А на Емо Ч. вятъра е повече само в главата му!

8

Бойколизец Храбър

преди 6 години

И природата клати стабилността на негово величество генерал Борисов. Хвала на такива способни държавници.

7

Щерев

преди 6 години

Вятърът ще поиздуха софийските мръсотии, но кално-гресираните ни улици, така ще си ги търпим поне първото полугодие.

6

Анонимен

преди 6 години

Кръглия суджук от Банкя е виновен

5

681

преди 6 години

За паднали клони - нещата са ясни!Обаче светофарите - това си е наша простотия.Точно вчера ми направи впечатление, как конзолно на един носещ стълб е монтирана хоризонтална тръба и на нея, който както е съумял е накичил светофарните уредби. Много ме съмнява някой нещо да е изчислявал... (че то съпромат вече никой не учи по нашите земи). Картинката можете сами да видите на кръстовището на "Цар Борис III" и "Никола Петков" (околовръстното).

4

Неам нерви

преди 6 години

Лошото е, че и този вятър не може да издуха герберастията от тая територия!Къщичките на прасенцата са по-укрепени от всякога... да им го...

3

Храбрият шивач

преди 6 години

Браво,нека да издуа ГРОБ през девет планини в десета.

2

Анонимен

преди 6 години

На 80 години съм такъв вятър не си спомням да е имало в София! Какво ли още ще видите бедна ми е фантазията да си го представя. Доброто в случаят е че съм към краят на живота си и няма да видя бъдещето ви! Жал мие за децата които ще страдат от лакомията на капиталистите! А вие младите дано предприемете мерки срещу капиталистите щото нищо добро не ви очаква.

1

Анонимен

преди 6 години

Направо ураган си е