120

Циник до 133

преди 6 години

Мисир ти не знаеш кой е баща ти...ама виж из махалите - може и да го познаеш по миризмата!

119

dmx

преди 6 години

Нека се сега не пишат, че нападателят е бял, а жертвите черни, защото е неполиткоректно и разпалва расова ненавист. Не всички бели са насилници.

118

до Анонимен

преди 6 години

Ми да си бяха пратили мафията да бори етиопците дето са ги победили с пръчки и камъни срещу пушките на официалната армия на Италия :D

117

Анонимен

преди 6 години

Не знам колко е слаба италианската армия ама това са хората които са измислили мафията. На испанските "конквистадори" или на български завоеватели, им дай да гърмят боси невъоръжени индианци с пушките уау каква армия какво невероятно военно дело и тактика :D

116

до Анонимен

преди 6 години

Да не говорим, че е пълен мит, че френската армия е най-слабата в историята. Най-слабата армия в историята е италианската. Потърси в нета ако не вярваш.

115

до Анонимен

преди 6 години

Ако си ходил в Северна и Южна Италия, би трябвало да знаеш, че това са две различни държави. Ако не са няколко града от Севера да крепят цялата икономика, тая държава загива. Юга още си го управлява мафията. За кои са циrаните на Европа даже не ми се започва. Няма по-*** манталитет от тоя на южните италианци. Испания също имат проблем с деление в момента, но там е малко по-различно.

114

Анонимен

преди 6 години

Ми ако ми кажеш една испанка която се доближава до Моника Белучи ще ти връча нобелова награда. Футболът им не е по-добър защото няма как да сравняваш една държава която стана световен шампион за първи път преди 8 години с такава която има четири световни титли. Държавата им вече не е уредена понеже на ЕС им писна да налива пари на такива мързели, по-зле са и от гърците.

113

до Анонимен

преди 6 години

Във всичко, което изброи. И футболът им е по-добър, и жените им са по-красиви, държавата им е по-уредена, айде на спортни коли италианците бият, но само на спортни. При нормалните коли са горе-долу наравно. И на двете нормалните коли са им пръдни. Единствените по-големи пръдни са френските.

112

Анонимен

преди 6 години

В кое са класи испанците над италианците? Испанците са най-големите джипcита на света! В кое отношение ще ги сравниш с италианците? Едните са произвели Ферари, Ламборгини, Мазерати и какво ли още не, другите са произвели Сеат ?!? Остави колите, в какво са добри ? По-зле са от нашите т. нар. "роми".

111

...

преди 6 години

Колониалните държави викаш. И кво, ако те са виновни заради сума ти години гавра с негpите, сега трябва да търпим как негpите си го връщат с вересиите ли? Айде нема нужда!

110

Анонимен

преди 6 години

Руснаците не са билзки до нас. Това че говорят език съставен от българската азбука не ги прави близки до нас. Разбираш думите, но не разбираш езика им. Освен ако не си го учил едно време в училище (аз слава богу не съм). Руснаците са татари, казаци, монголци.

109

Дрън дрън

преди 6 години

Испанците пък мога да ти кажа, че са класи над италианците във всичко. Но тук много се отклоняваме от темата вече.

108

Анонимен

преди 6 години

Въобще не са бoклyци италианците. Бoклyците ги знаем кои са - всички колониални държави като Англия, Франция, Белгия, Холандия и Испания. Италианците нямат слабо място - футбол, коли, архитектура, мода, музика, където и да ги барнеш са на световно ниво.

107

до Анонимен 116

преди 6 години

Не са най-близки до нас. Всички балкански народи + руснаците са много по-близки до нас.

106

до Кобзон

преди 6 години

Прав си, италианците като нация са големи ***. Този тук е изключение. Но ножът вече толкова е опрял до кокала, че няма място да се делим на различните европейски нации. Делението вече трябва да е белият човек срещу *** дето ни натрапиха насила.

105

Анонимен

преди 6 години

Могерини е италианска предателка! Същата като Сергей Станишев или Корни Нинова! Не можеш да си правиш извода за Италия спрямо няколко предатели. Италианците са може би най-близката държава до нас като манталитет от целия свят.

104

Кобзон

преди 6 години

До АнонименДа бе страшно се доближава!Знаеш ли че Италия взима паре от Европа и е единствената държава която си е отворила пристанищата за гемии на мигранти!Не не го знаеш тогава кво приказваш глупости!Знаеш ли че Могерини е италианка завършила в ислямският институт в Париж и тя ги пуска тия!Не го знаеш!Айде лягай и се завивай а не ми ги хвали тея италиански мърлячи!

103

Анонимен

преди 6 години

Андреш Брейвик за президент на Европа!!!!

102

БРАВО !!!!

преди 6 години

това е истински патриот !!!слава на иметоти и на делото ти - ти си пример за подражание и наш воевода !!!СМЪРТ на гнусните юдо-масони и на гнусната им толерастия и хомосексиализъм !!!

101

Брояча показва 209 м

преди 6 години

Мнения. А като влезеш само 111? Много триете бе това е цензура!