45

Анонимен

преди 6 години

ЦРУ са най големите наркотрафиканти в света, но къде са парите им?---------------------Гледал си много евтини видео екшънчета

44

Крим не е руски

преди 6 години

И ние трябва да национализираме руските пари и имоти в България. Те са спечелени чрез престъпна дейност и експлоатация на човек от човека.

43

Анонимен

преди 6 години

Ами само за Руските ли? Олигарси са всички на върховете във всяка държава, но тук има двоен стандарт. ЦРУ са най големите наркотрафиканти в света, но къде са парите им?

42

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

"Впрочем Путин още от самото начало предупреди олигарсите да върнат парите в Русия,ама кой да слуша."На Путин парите са му на сигурно в Дойче банк, той за това зове да си върнат олигарсите парите.

41

Анонимен

преди 6 години

Тези са най-безпринципните мишоци в целия свят! Много, ама много добре знаят кой какво купува, откъде е, какъв номер *** носи! Знаят, че руснаците са най-активните купувачи на ултраскъпи недвижимости в Лондон. Пардон, рускоговорящите, защото трудно ще наречеш руснак Абрамович, Ходорковский, Гусинский, Блаватник, Дерипаска и десетките татари (прабългари от Казан и Москва) Та как участват мръсните им пари в британската икономика? Над 1/5 от недвижимостите в Лондон с цена над 5 млн паунда са руски

40

Анонимен

преди 6 години

Грабеж със средствата на държавата.. запада винаги е постъпвал така .. Още от падането на Византия на запад, избягалите богаташи били ограбени после убити , или убити после ограбени..

39

Берлин

преди 6 години

Е, какво му е неясното?! Путин неясен ли е?

38

Факт

преди 6 години

До До ИвчоКрахът на банките от 96-та година бе тясно свързан с цветната революция от тогава-тя го направи 100% успешен,като на практика занули дълговете чрез хиперинфлацията.Т.е. тия,които дръпнаха парите са били наясно как ще се развият нещата.После ги вкараха в Костовата приватизация и...всичко е точно!За народа остана само подскачането по мегданите и празните надежди.

37

А бе

преди 6 години

Доскоро британците охотно приемаха всякакви мръсни пари,сега се сетиха,че има такива...Английското лицемерие е N1 в света!Впрочем Путин още от самото начало предупреди олигарсите да върнат парите в Русия,ама кой да слуша.Сега да си носят последствията от непатриотичните действия.То от богаташи патриотизъм не може и да се очаква,не само в Русия,а и на Запад.Нашите също не са изключение-при данък от само 10% укриват доходи!Че то прането на пари излиза 5%!

36

До Ивчо

преди 6 години

Ивчо не е ясно на колко години си ,но явно не помниш краха на 16те банки през 96-97ма.Милионите с които избягаха сума ти ,,банкери" и колко милиарда общо изнесоха и до ден днешен всички знаят кои са виновните,но те си живуркат в ,,лошите страни"Попрочети за фалита към края на 90те,че да видиш че ,,крушката си има опашка" и къде са ни парите. А преди това имаше и куфарчета с пари през границата за ,,наши другари"

35

Ивчо

преди 6 години

абе 4 милиарда хвъкнаха от КТБ и се заметоха, а сте взелу да ми коментиратв рускитв олигарси. те и сега от нула да почнат скед 10 годин пак ще са с милиарди, а ние ще сме същите гкадни джавкащи по кво ли не *** с ове балкански.

34

:):)

преди 6 години

тези пари не седят в едно каси в банките.те се въртят в британската икономика. Мн се ежат и с брекзита и сега с това но ще си кютат щото ще ги гази валяка

33

Анонимен

преди 6 години

А какво ще правят със заподозрените в корупция британски олигарси? Или такива може би няма?

32

Анонимен

преди 6 години

Нека британците ги вземат от "руските олигарси" и ги върнат на народа на Русия. А те смятат да платят вноската си за излизане от ЕС с откраднати от Русия пари.

31

Анонимен

преди 6 години

Всички руски олигарси трябва да им се вземат всички пари. Това са крадени пари.Същото важи и за българските олигарси.

30

Анонимен

преди 6 години

Национализация като във Венецуела. А какво ще стане, ако се национализират британски авоари в чужди банки? Сигурно война като Фолклендската. Ще ги обявят за крадци и престъпници и ще пратят единствения си самолетоносач.

29

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

"добре ама , ако Путин не ги желае и ги нарочи за предатели. Какво става, а ?"*** той Путин най-големият мафиоз! Die 50 reichsten menschen der welt- made my day тубата. На 7-мо място с 70-сет МИЛИАРДА! Всичко катюша, реве като вдовица на милиардер за крадените милиарди на руските олигарси от измъченият руски народ. Ама иначе Путин 97%, а?

28

До 24

преди 6 години

Прав си ! Друго си е руския ,,Варяг".Само гдето не можаха да го довършат и го шитнаха на Китай.Те си го довършиха.Ами ,,Уляновск, щеше да е страшилище но.........го нарязаха недовършен на скрап.Та това със самолетоносачите не е идиалният пример.

27

123

преди 6 години

Произходът на парите на всички руски олигарси е един и същ. Англичаните да не се правят на паднали от небето, какъв е този фарс! И децата знаят как икономиката на цяла една държава от ръцете на държавата премина в ръцете на една шепа хора! Какво точно ще търсят англичаните е много любопитно.

26

анонимен

преди 6 години

Само така !! Бой по руските блядухи ! Едно време имаха по един чифт долни *** и валенки , а сега се правят на олигарси ! Като идваха в България , лапаха пликчетата с чая и пиеха гореща вода !