9

Анонимен

преди 6 години

До ПустинякВие бюргерите работните усилено да направите германия далеч по-голяма *** от България ;) Поне у нас жените не са готени и изнасилвани по площадите за разлика от *** дойчо. В дойчо всеки ходи само за пари, тва е една голяма работилница и сбирщайн. Мюсюлматите ще ви видят сметката, не бой се!

8

Да,даа

преди 6 години

Има един сайт за замърсеността на въздуха в целия свят,в реално време. Виждат се въздушните маси,посоката им и т.н Та недейте писа глупости за въздуха в Германия защото е десетки пъти по чист от този в България!!! Факт! И в Германия, и във Франция,Белгия на картата са в синьо зелено, което показва най ниска степен на замърсяване. За Швеция,Норвегия ,Финландия пък е направо син... 0 замърсяване!

7

Факт!

преди 6 години

До ПустинякВъв Франция има 80% ток от АЕЦ и е пълно с туристи и няма никаква Фукушима тва че американо-япоонците са *** и не могат да направят АЕЦ си е техен проблем!Бо.лук не.оклатен ще строша ако те хвана!

6

Пустиняк

преди 6 години

Няма град в Германия, в който носа болезнено пари от купени от автоморги брички, като в София. От собствен опит го знам. Номер 2, много са *** немците, да. Хубаво е, че си загрижен за тях, но по-добре се информирай какво е положението във Фукушима до ден днешен. Но огромният ти интелект няма да го позволи. Номер 5, мюсюлманите ли замърсяват въздуха. Гений си, но забравяш, че в проценти в Бг има два пъти повече мюсюлмани отколкото там. Стой си в ***, Бог няма сила над невежеството.

5

анонимен

преди 6 години

Е, студ не се търпи, дори и в Германия и Франция! И техният въздух се оказа не по-малко замърсен от нашия! Така че да не ни заклеймяват! Като прибавим дошлите бежанци в Европа, които също трябва да се отопляват, картинката там ще се влоши още повече!

4

Анонимен

преди 6 години

Германия няма да прокопса с толкова много милиони мюсюлмани, помнете ми думата. Иначе има нещо във въздуха или в храната, което побърква хората. Жените все повече изжлеждат като мутaнти с мустаци, по два метра, грубести, чак с бицепси, а мъжете едни такива женствени, стеснителни, дребнички.. ужас. *** инженерсгчтвото си върви с пълна сила по един или друг начин.Бог да ни пази

3

Анонимен

преди 6 години

Фините прахови частици при тях са 50, при нас 500-1500, сега са 10 заради хубавият вятър, но какво се оплакват толкова... И как така ще ни съдят за мръсен въздух, вече и своеобразен данък въздух ли има. Да съдят не държавите и данъкоплатците, а замърсителите.

2

Факт!

преди 6 години

Нали не щете АЕЦ *** немци!

1

Анонимен

преди 6 години

Кьолн - един от градовете в Германия с най-лош въздух за дишане.............и с най- много изнасилвания по нова година...........сещате ли се защо там мирише лошо ?