21

Анонимен

преди 6 години

Каква е следващата стъпка- глоби? Съдене в Страсбург ако не изпълняваш директивата? От брюкселската диктатура може да се очаква подобно нещо.

20

Тъпанар

преди 6 години

Тия нещо взеха да ни казват и какво да пием...Едно време се носеха легенди, че в казармите слагали бром в чая на войниците, за са по-кротки и сговорчиви, като им се потисне сексуалната функция. Сега да не са решили да хвърлят бром в язовирите ни, че да си прокарват по-лесно решенията си, свързани с конвенции, бежанци...

19

Анонимен

преди 6 години

А дано да им хареса ДА ОСТАНАТ. Руснаците като дойдеха да ни "освобождават" на три пъти пият вода и тука остават. Забравят да се върнат.

18

Анонимен

преди 6 години

Тези в Брюксел вече толкова са се самозабравили, че започнаха да заповядват и каква вода да пием.

17

Анонимен

преди 6 години

От Брюксел да заповядат вкъщи, да си налеят хлорна вода или пък да си наточат малко кална водица след поредната ВиК авария.

16

анонимен

преди 6 години

ама бутилираната не е ли чешмяна вода

15

Анонимен

преди 6 години

До Крайами и видеото отначало като са го пуснали не се е продавало. Представяли са го като машина с която може да запишеш нещо което гледаш по телевизията и да го гледаш после пак. Чак когато се сетили че можат да отдават филми под наем, тогава настъпил истинския му бум. Така че няма значение толко е добра идеата/продукта ти. Ако не го предтавиш привлекателно, няма да се продава

14

Край

преди 6 години

Рекламата научи хората да пият минерални води от пек бутилки. Когато купувате вода за 50 ст. имайте предвид че вие всъщност си купувате най-малко вода - стойността на 0.5л. вода е под 0.0001 лв. Доста порочен бизнес. 90 те години опитах да вкарам в големите супермаркети големи съдове /4 хил. литра/ с минерална вода за НАЛИВНА продажба с монети. Познайте какво стана.

13

Даниел

преди 6 години

В Сърбия това е масова практика

12

ами

преди 6 години

Прави краставици,щастливи кокошки...сега да пием от чешмата...работят хората за благото ни...брюкселските зелки изобщо не са в час!!!

11

Сп??нс

преди 6 години

Оня ден гледам едно от тези предавания за ремонти на къщи из щатите и като разбутаха, видяха че тръбите са от тези "българските" и се започна едно вайкане , "чупене на китки" , "стойки и чалъми", въй - "Колко трябва да мразиш семейството си , че да ги караш да пият от тези тръби" .

10

Жо

преди 6 години

НАЛИВАЙТЕ си вода за пиене след като продължително време е източвана тръбата за студена вода- например след къпане или след няколко пускания на казанчето.Така ще получите вода директно от уличния водопровод и няма да пиете ръждата и другите нечистотии от вътрешносградната инсталация. Например, в квартала имаше една улична чешма, която течеше денонощно. Хората си наливаха вода и казваха че тя е Витошка. Всъщност тя беше от уличния водопровод, но течеше непрекъснато и затова беше чиста и студена.

9

Анонимен

преди 6 години

вудътъ има вкус на тръбъ

8

man

преди 6 години

Чешмяна вода от етернитови тръби е много полезна

7

Анонимен

преди 6 години

Тези пак изостанали. При нас и тока е безплатен за определени глупи. Соц. ни система е ном.1

6

Жо

преди 6 години

КАЧЕСТВАТА на питейната вода зависят от много компоненти.От най-важните са нейната чистота и примесите. Най-приятната за пиене е вода с ниско съдържание на варовик.Такава вода е,например,софийската.Тя идва от гранитните планини Витоша и Рила.Тръбопроводите,по които се доставя водата,променят нейните първоначални качества.Когато те са ръждясали и най-добрата вода става негодна за пиене.За разлика от уличните водопроводи,по тръбите в сградите водата не се движи непрекъснато и те често са ръждясали

5

до моряк

преди 6 години

Много ясно е написано - нарицателно,което идва от "групата на Маргините", това са хора които са над закона или върху които е не възможно да приложиш закона.

4

Анонимен

преди 6 години

Елате в Гасково да опитате чешмяната. Всеки бюрократ най-мрази да плаща от джоба си, така че ще бъде безплатно!

3

Моряк и половина

преди 6 години

Маргинализирана група какво означава?

2

Анонимен

преди 6 години

Бруксел да дойде да пие от българската чешмяна вода и да се усерът.