124

Тя

преди 6 години

Просто нямам думи, Да трагичен инцидент, но кой разсъждаващ родител ще качи четиригодишното си дете на моторна шейна,имало ли е каска детето, било ли е обезапасено??? Направо си е убиец на собственото си дете,жалко за един погубен живот....Това не се преживява, а за една майка това е най-ужасното нещо,трябва да бъде подведен под отговорност независимо кой е и какъв е!Лично аз ако съм жена му ще го пратя в затвора!!!!

123

Агент Гибс

преди 6 години

Жалко за детето , защото е невинно ! Но министърът дали не е бил на няколко уискита никой на казва ! Ако случката е с обикновен човек , щеше да има задължителна проба ....

122

Дядо Радой

преди 6 години

Няма да се изненадам,ако Ушевите и тези от ПрОкОратурата изкарат криво, пияно и виновно дървото,в което се е светнал Московски,познавайки част от "специалистите",оглавяващи разследващите институции.

121

следовател

преди 6 години

през работно време на боровец,много са заети министрите с това евро председателство

120

бг

преди 6 години

Жалко за детето!Всичко друго няма смисъл.

119

Анонимен

преди 6 години

Не мога да скрия...,,но в моята дългогодишна практика в болниците съм видяла много мъки и нещастия скрити под фасадата на неразумните забавления.

118

Сп??нс !?

преди 6 години

Що така ? За прстосмъртните - "Несъобразена с пътната обстановка скорост , а за министъра - неравност ...

117

Анонимен

преди 6 години

Защо не се провери, ако е възможно, колко деца са загинали от тези на които министерството на транспорта е придавали книжки? И придължава да продава на неграмотни, непознаващи знаците, опасност за всеки един участник в движението. За тези деца нищо, защото не са министерски. Съдбата му даде ужасен урок на самозабравилият се министър, жесток урок, защото богатството, лукса, самозабравата, че е недосегаем. И как искате да бъдат съпричастни българите, като 75% едвам оцеляват, лъгани и грабени?

116

Бойко

преди 6 години

Скоро отваряме магистрала "Рила"!

115

Бай Иван

преди 6 години

Да почива в мир детето.И пак питаме ,няма ли вазратова граница за возене на деца на моторрни щейни? И това важи ли за децата на министрите? Жалко з а младият погубен живот!

114

Анонимен

преди 6 години

До До българина - ти в Хитрино ли беше като минава злощастния влак, че определи скоростта му. Хайде стига глупости.

113

СатаНАТО

преди 6 години

Кога ще е тоя трибунал?Утре или вдругиден?

112

Анонимен

преди 6 години

Вярно ли в планината сред горите има неравности бе?

111

Анонимен

преди 6 години

Не е ли арестуван?

110

Дрегер

преди 6 години

Светъл път на ангелчето,но ако татко му е пил по добре да се гръмне.при произшествия със смърт алкохолната проба е задължителна.

109

СатаНАТО

преди 6 години

Иво щом е внук на Сталин да ме намери по айпито и да дойде да се пробва.А ако се намери някой да го очисти, ще подпомагам семейството му, докато го лежи.

108

Анонимен

преди 6 години

Агенцията за защита на детето, трябва на мига да се самосезира, явно Московски е безотговорен баща и не може да се грижи за децата си. ОСТАВКА!

107

Анонимен

преди 6 години

Не е за патешкия ти мозък! За подобно нещо в *** държави падат правителства. Тоя министър не е ли на работа, или е в отпуска, дето сега му я разписват? А?

106

СатаНАТО

преди 6 години

Просташките и злобни коментари ги пишат 20% интелигентни симпатизанти на доцента-русофил Иво Христов.

105

...

преди 6 години

Вие сте за психиатрия, дребни душици, нямам думи за безумните ви злобни коментари...