70

валери

преди 6 години

Пази ни ГОСПОДИ , от китайски "инвеститори"

69

Съвет

преди 6 години

Всеизвестно е че Лас Вегас е построен от американската мафия.Що българския Лас Вегас да не бъде построен от социалистическата мафия?Да има някаква полза и от тях.Ето една идея за Корделия.

68

Врачанин

преди 6 години

Такъв огромен 5 звезден хотел има изграден във Врацо на мястото на бившия дом на туриста. Работеха го турска фирма с един врачански богат гламак. Щял да бъде балконски център за покер. Турците се отказаха и връчиха всички загуби на врачанина. Всички врачани знаят за кой става въпрос.Сего хотела е паметник на глупостта.Червената боя с която беше боядисан вече избеля.

67

Анонимен

преди 6 години

навремето една японка щеше да прави голф игрище до Бистрица и паветата полудяха. Да сте чули увеселителен парк до някоя нормална столица. Да го направят в Северозападна България, истинските шопи са в Елин Пелин, тия сигурно искат по 1000евро на квадрат и тоя се видял в чудо.

66

Анонимен

преди 6 години

Китайците един пирон не са забили до сега на Балканите, та е малко рано да им се радваме, а и вместо заводи да отварят бардаци не е връх на сладоледа

65

Електроавтомобили

преди 6 години

Откъде ще дойдат толкова туристи, за да е рентабилен този обект ?Явно само със българи и съседи от Балканските страни няма да стане.А инфраструктурата ? В Дубай има 2 интернационални летища с капацитет 120 мил. пасажери на година, Софийското летище едва гони 6 милиона пътници.Не е ли по-добре да се построи завод за електроавтомобили и да снабдяваме ЕС ? Понеже VW, BMW, Daimler още се мотат, Китай ги изпревари с пройзводството на електроавтомобили - да използваме този шанс.

64

Я па ти...

преди 6 години

До Анонимен 66 Това за криптоборсата е сложно нещо. Не е за празни соц. глави.

63

Да добавя

преди 6 години

До До 13 27 Искам завод за преработка на глуп..ци като теб.

62

Анонимен

преди 6 години

Реално в момента от китаец можеш да вземеш пари по един единствен начин. На китайските криптоборси да направиш успешна врътка. Например на борсата Binance да продадеш биткойни по 15 хилаяди долара и след това с парите да купиш по 10 хиляди. Китайците масово играят по криптоборсите.

61

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 62А ти искаш да си "бУгат" като хвърлиш една торба с пари през балкона........ХА-ХАБалък!!!

60

Ха-ха-ха

преди 6 години

В китай има цели градове от пустеещи строежи които няма кой да купи, обаче мишлетата вярват че някакъв китаец милардер ще строи 30 етажни хотели за милиарди у нас и ще чака инвестицията му да се върне три живота. А колкото до Митал не ме интересува колко пари и заводи има извън България , питам какво остана от кремиковци сега. Га стане АЕЦ Белене, ще стане и този комплекс.

59

Анонимен

преди 6 години

Ние искаме да сме бедни и изостанали - това се набива на очи от коментарите и действията по случая.

58

Анонимен

преди 6 години

Този проект е мошенически по своя замисъл. Лас Вегас на земите на МО в Мусачево. От космоса се вижда че това е блъф и мисия невъзможна.Що се отнася до китайските инвестиции, трябва да знаете че обектите се строят само с китайски материали с китайски работници и всичко до последната гайка е китайско. Накрая обекта се експлоатира от китайски персонал. Реално страната домакин няма да види и един долар, освен данък сгради. За данък печалба забравете.

57

Анонимен

преди 6 години

То не беше газ от Катар, Аърбейджан, Израел и къде ли не.То не бяха агнета за арабските страни, инвестиции от Китай в земеделието.То не бяха съвместни проекти с целият свят.И накрая КАКВО???Н.И.Щ.О!!!Н.У.Л.А!!!Празни приказки на Боко-тиквата и Ко.Въздух под налягане..*** е пълно олицетворение на средностатистическият ***.Нискообразован провинциалист с качество на кръчмарски "експерт".

56

Анонимен

преди 6 години

Българина много обича теорията на конспирацията и слуховете, китаеца искал да вземе безплатно земята, ама според кой, според някакви лелки, дето разтягат локуми по цял ден.

55

Курти

преди 6 години

Този проект го отпишете... жалко че го изтървахме. Ще видите, че ще го направи я в Сърбия, я в Румъния.

54

Анонимен

преди 6 години

Българина отива в Дубай и цъка с език, ей тези какво са построили в тази пустиня, българина отива в Ню Йорк и цъка с език, ей тези какви небостъргачи са построили, българина се връща в България и псува колко сме изостанали. След известно време идва някой и предлага да построй небостъргачи като в Ню Йорк и хотели като в Дубай - българина е твърдо против. Бг комплексарска шизофрания се нарича това заболяване, ако някой се чуди.

53

Анонимен

преди 6 години

До До 46Я по добре си продължавай с броенето на джендерите, това най-добре го умееш. Ще получиш и потупване по рамото от Москва.

52

Анонимен

преди 6 години

...На частниците било платено само капаро от 10%......По неофициална информация от два източника милиардерът Стивън Ло е искал да придобие земите навоенните, без да плаща...___Ето това са така исканите от политиците ни чужди инвестиции.Всички които идват иска с малко вложения големи печалби.А пък нашите "бизнесмени"инвестират само в луксозни имоти,коли и леки жени.

51

Анонимен

преди 6 години

До бравоТака е прав си, не мога да не съглася с теб, китайците ходят само в Хонгконг и Макао, по-далеч никога, и да те на самолети не се качват и за това пътуваните ще им отнеме не 2 дни, а поне 2 месеца. Голям *** значи е този Стивън, защо не му се обадиш на човека да му дадеш един два бизнес съвета?