64

Млад Българин

преди 6 години

Ето нагледно първит опити за промиване на мозъци отностна това дали децата ни да правят разлика между мъж и жена или не.Поздрави на всички български политици и общественици. Стигнахте дъното.Макар да обичам родината си, все по-трудно се живее сред ***, особенно когато те лъжат по толкова очеваден начин

63

Да ви подскажа

преди 6 години

Тази Ана Джумалиева е доцентКа във Варненския свободен университет. Това трябва да ви говори достатъчно.Не се знае, чела ли е нещо, за да вземе диплома. Не се знае кой е вдигнал телефона, за да каже да я направят доцент.По-пишман доценти от тази можеш да намериш само в БАН, защото за БАН са нужни по-дебели връзки, което ще рече, че там се влиза с още по-кухи дипломи и се става доцент още по-лесно, ако имаш нужния покровител.Та да не се чудите на това, че тази се държи неадекватно!

62

Анонимен

преди 6 години

Какъв език на омразата?Нали има демокрация и свобода на словото?Не мога да обичам продажниците и предателите на майка-България.

61

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 52Не, ти не си етнически българин и това създава у теб тежки комплекси.Стегни се и се научи поне малко да уважаваш твоя етнос. Не всеки е имал късмета да се роди хубав и находчив етнически българин, с много чувство за хумор, творчески заложби и издръжливост. Но и твоят етнос може би има някоя и друга положителна черта.

60

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 51Своето племе ли имаш предвид?Е, не плачи чак толкова. Възможно е по линията на някоя от прабабите си да имаш малко етническа българска кръв, това оправя нещата!

59

Анонимен

преди 6 години

Я СИ ВИЖТЕ ПОРЪЧКОВИТЕ СТАТИИ ИЗРО..ДИ ,УС..ХТЕ СЕ ТУКА ПОСЛЕДНИЯ МЕСЕЦ ДА ПЛАЩАТЕ НА НЕМСКИ ВЕСТНИЦИ ДА НИ ПЛЮЯТ И ДА ИМАТ НЕДОПУСТИМ ЗА КЛОШАР НЕ ЗА ЖУРНАЛИСТ ИЛИ ПОЛИТИК ИЗКАЗ ЗА БЪЛГАРИЯ!!БОРИСОВ ТАКЪВ,ОНАКЪВ МИСЛЯ ЧЕ В КРАЙНА СМЕТКА ТАЯ ДИВОТИЯ НЯМА ДА БЪДЕ ПОДПИСАНА,КОЙ ЗНАЕ С КАКВО ГО ДЪРЖАТ,АМА И КОЙ ЗНАЕ КАК ГО ПРИТИСКАТ БРЮКСЕЛСКИТЕ ЗЕЛКИ!!ЗАДАВИХТЕ СЕ ОТ ЗЛОБА,Е ДНЕСКА ЧЕРВЕНИТЕ И СИНИТЕ ШАМАНИ ВИЛНЕЯТ КАТО ПОБЕСНЕЛИ ПО ФОРУМИТЕ!!"ЕЗИК НА ОМРАЗАТА"-ЛИБЕРАЛНИ БОЛШЕВИКИ СКАП,,НИ...

58

Анонимен

преди 6 години

Нулева толерантност към тези, които на практика се борят за привилегии, за сметка на моите права!!!

57

Анонимен

преди 6 години

До АнонименЗадай си въпросът, дали омразата ти към тях не е поради пропадането и загниването на нас, бъларите.Не ми отговаряй, просто себе си попитай.

56

Един

преди 6 години

И какъв точно ви е проблемът с езика на омразата? Не е противозаконно да мразиш и не е противозаконно да кажеш, че мразиш. Къде е филмът тогава?

55

Анонимен

преди 6 години

Когато едно нещо се повтаря по 1 000 пъти то втръсва на хората и те започват да вършат точно обратното на това което им втълпяват. Защо не оставят хората на мира а се намесват с *** приказки за ненасилие и омраза. От както създадоха ДПС омразата към Ромите и Турците стана хиляди пъти по силна. Докато го нямаше ДПС към Ромите и към Турците всички се отнасяха по човешки. Това кога ли ще го разберат селските управници нямам идея. Най омразни в момента са Ромите защото за 20 лева гласуват за герб!

54

опааааа

преди 6 години

Смешен психо-десен *** плач

53

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 60,успокой се, ти не принадлежиш към нас,така като ти чета коменарите, май принадлежиш към племето на сатаната.

52

Анонимен

преди 6 години

До АнонименНяма нищо по-гнусно от фалшивият християнин. 99% от нас са точно такива.Жестоки, безсърдечни, грешни...Ходите на църква, но Христос не е в сърцата ви.Затова българите сме псевдо-християни.Покръстен, но нехристиянски народ.Срам ме е, че принадлежа към такова гнусно племе.

51

Анонимен

преди 6 години

До 681това си е лично твое мнение. аз не познавам фашисти, а интелигенти хора, които си търсят правата. сега е модерно всеки критик на властта и на ционисткото лоби да се нарича фашист и нацист, но това само показва, че българина не отговаря на интереса на елита, т.е. не се подчинява и е труден за контрол и за промивка на мозъка.

50

681

преди 6 години

Mислим се за много смели и силни, бием се в гърдите като бай *** в банята "булгaар, булгааааааар",повтаряме разни патриотарски мастурбации като "по пет на нож", "на три морета"... особено след втората ракия и салата.Но истината е, че сме едни страхливци, и от там - фашисти.Българите СМЕ ФАШИСТИ. Казвам го с пълна отговорност и увереност.

49

ПРОЗРЕНИЕ

преди 6 години

КОМУНИСТИТЕ И КОМУНИЗМА---РАЖДАТ САМО НАСИЛИЕ И КРЪВ!!!ЗАТОВА ---БЪЛГАРИЯ Е МЯСТО ЗА УБИЙЦИ , ИЗНАСИЛВАЧИ , НАСИЛНИЦИ И ОМРАЗА!!!ОГЛЕДАЙТЕ СЕ ----ВСЕКИ ДЕН Е ТАКА!!!

48

Анонимен

преди 6 години

Зависи в случая ако причината е в родата като в моя случаи зависи

47

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 52,щом те е срам, си ходи в израел.

46

В ЕВРОПА Е ИСТИНАТА

преди 6 години

НЕ ИСКАМ ДА СЪМ ПАК СОЦ-РОБ И РУСКИ КРЕПОСТНИК , ЗАД ТЕЛЕНА ОГРАДА НА ПОРЕДНИЯ "ЕВРАЗИЙСКИ СОЦ-ЛАГЕР" НА ПУТИН!ЩЕ ВОЮВАМ С УБИЙЦИТЕ НА КГБ , ДО ПОСЛЕДНИЯ СИ ДЪХ!НИКОГА ВЕЧЕ --РУСКИ КОМУНИЗЪМ И "БРАТСКА РОБИЯ" В БЪЛГАРИЯ!

45

Анонимен

преди 6 години

Светът се променя, според мен в момента върви социална криза, еволюционна криза на ценностите. Аз съм с две ръце за обединена Европа, но не в сегашния й вид, а в такъв, отчитащ естествените, цивилизационни нагласи на общностите! НЯМЯМ ПРЕВИД РУСКИТЕ!!!, а по скоро НИЕ, ЕВРОПЕЙЦИТЕ да се съобразим не само с ***-интересите, а с тези на Вишеградската четворка, България, Румъния, Сърбия, Македония, Русия, Хърватска, Гърция и т.н., има още...