20

Край

преди 6 години

Съседа е с един крак и никой не ще да му продаде само лева обувка - пита дали е дискриминиран.Хората които са отклонение от НОРМАТА ще си носят кръста и няма да налагат на НОРМАЛНИТЕ техните виждания за живота.

19

Анонимен

преди 6 години

Ама ако стане леличка в детската градина на сина ми -ще му начупя кокалите и никаква конвенция не може да го спаси..После синът ти ще плаче.

18

Край

преди 6 години

Звучи като "много ми е хубаво да ми го подават - искам да държавата да го признае" Сбъркана работа. Ама ако стане леличка в детската градина на сина ми -ще му начупя кокалите и никаква конвенция не може да го спаси.

17

Анонимен

преди 6 години

Никога не съм предполагал, че ще стигнеме до такова морално и психологическо дъно! Даже не е и дъно.....това е вече дяволския ад!!!! Поздрави.....2000 години след Христа се дотъркаляхме до такова падение!!! Сега вече ми е ясно КАК СА ИЗЧЕЗВАЛИ ЦИВИЛИЗАЦИИТЕ! Или си мислите, че ние сме първата? Е, явно всичко в света се повтаря.....и отделните цивилизации възникват и се самоунищожават по един и същи начин! Мдддааааа.....жалко....Както го каза и Ален Делон! Вярвам му!

16

Анонимен

преди 6 години

Тези хора поставят в неудобно положение много политици и православната ни църква. Уж нямаше такива в природата ама ето че ги има.

15

A аз се чувствам ...

преди 6 години

..камион. Моля да бъда съдебно признат за такъв и да ми бъдат издадени регистрационни номера!

14

Дани

преди 6 години

Пробутват ни статията,за да приемем Истанбулската конвнция. Ама не е същото мъж на 28 години и жена на 45 да им признаят друг пол и да обучават децата ни в ***. А и съд нама как да задължи държавата да приеме мигрант само защото бил дискриминиран по пол. А конвенцията може.

13

джедай

преди 6 години

аз от малък харесвам междузвездни войни и се чувствам джедай искам съда да ме признае за извънземно за да не плащам данъци и да нямам общо с тая държава

12

(-_-)

преди 6 години

Чувствам, че нещо не е наред с тия ора, ама вече няма да мога да го докажа в съда, щото някаква нова практика узаконява болните чувства на някаква объркана душа...ами ако се почувствам, че съм едновременно и мъж и жена, чудно как ще се произнесе тоя съд?

11

Анонимен

преди 6 години

Аз пък се чувствам милионер -Към кой да се обърна та и мен да признаят?

10

Анонимен

преди 6 години

Аз плащам данъци на съда да се занимава с престъпление, за които виновните стоят ненаказани с години , заради влачещи се дела.Защо по дяволите се плащат заплати на прокурори, съдии и всякакви други да се занимават с такива неща !

9

Трол

преди 6 години

Аз едно не мога да разбера добре той се мисли за жена и иска да бъде признат за жена, но това означава че той трябва да изпползва тоалетната за жена, но това ще засегне нормалните жени. Направата на тоалетна за трети пол пък остава въпроса дали жена от трети пол ще иска да използва тоалетна с мъж от трети пол. Преди дни видях картинка със символи на различните трети полове тогава трябва да имаме 20-30 различни видове тоалетни.

8

Анонимен

преди 6 години

според конвенцията са длъжни да признаят всичко!

7

луд умора нема

преди 6 години

Аз пък днес се чувствам русалка.Искам това ми чувство да бъде признато в съда. Утре може да се почувствам кентавър,пак ще се наложи да ходя до съда.

6

Анонимен

преди 6 години

Съда е длъжен да се запознае с веществените доказателства. И съдебните заседатели също. Майтап!

5

Анонимен

преди 6 години

Странджа, ти ли си това бе откачалник?

4

Webley revolver

преди 6 години

Да отиде то Швейцария. Там активната евтаназия е легална, а и ще му излезе по-евтино, отколкото да си смени това, с което природата го е дарила. От такива няма смисъл. После ще иска да се омъжи, да осинови дете. Недопустимо. Нека яде шпека колкото иска, но да има претенции... Не става.

3

Анонимен

преди 6 години

А бе човек, защо не потрая още малко. Като се наложи Истанбулската конвенция, няма да има нужда от съд. Даже ще ти козируват. Така е по Европата.

2

Анонимен потребител

преди 6 години

Започва се !

1

Анонимен

преди 6 години

Бе да правят каквото си щат бе! Пощурихте народа заради няколко ненормалника!Един шемет от съседното село се мисли за петел, като се напие. И какви, трябва ли сега цяла България да се занимава с това - как щяло да се отрази на психиката на децата; как щели да се разрушат устоите на обществото; как юдео-масоните ще превърнат вдички ни в пернати...Егахти и гл-упостите!