21

До ГЕРБ

преди 6 години

Как да имаме надежда за каквото и да е... поредният повишен престъпник.

20

Анонимен

преди 6 години

Бих се съгласил да го пратят в Русия, но в Сибир да сече дърва при минус 40-50 градуса.Така няма да се оправим! Така само показват на обикновеният човек, че те там горе могат да правят каквото си искат без никакви последствия.Толкова ли сме осkoтели, толкова ли ни е обхванало безразличието, че всеки се е свил в черупката си и най-многото, което правим е да драскаме по подобни сайтове?Себе си също не изключвам от казаното по-горе!

19

Анонимен

преди 6 години

Остава надежда че Радев ще го уволни без пенсия.

18

Анонимен

преди 6 години

Като се започне от Цвъки с неговите апартаменти и се стигне до тоя, има доказателства, че цялото държавно управление в България е напълно прогнило.Тайфа некадърници "управляват", занимавайки се по цял ден със злоупотреби. При това се изживяват като "лидери" и цвета на нацията.При бай Тошо 12 министри по различно време за подобни неща бяха съдени и отидоха в затвора. А тук нито един не се намери виновен. Сигурно, защото ни управляват ангели, целите в бяло, нали?

17

Анонимен

преди 6 години

Някакъв крадец и феодал, в стил Бай ***, вместо да го лишат от всички длъжности и звания заради нахалството му и просташкия начин да ограбва държавата, го правят бригаден генерал?Удостояването му със званието генерал също изглежда толкова гротескно, както и това ново звание, защото се говори, че няма качества.И сега, вместо да го осъдят и евентуално вкарат в затвора за далаверите, го пращат в Русия, за да може там отново да се занимава със същите далавери...Това е една голяма подигравка.

16

Анонимен

преди 6 години

Нашите го пускат, но руснаците ще го окошарят.

15

Анонимен

преди 6 години

Отива в затвор в Русия.

14

Анонимен

преди 6 години

Ами за прокурор е, затова трябва да се побърза с осигуряването на дипломатически имунитет. Май са варили компоти и на някой друг в ловните хижи, че да има кой да му спаси дебелата задница на този чичак.

13

The Ghost

преди 6 години

Ей на това му се вика номенклатура. Ама от оная, непоклатимата. До сега не е работил нищо, от сега нататък ще прави каквото до сега

12

Иван

преди 6 години

Нямат никакъв срам, как може престъпник да го пращат на работа в чужбина?! Тази страна е такова блато, че не безплатни апартаменти, ами аристократични титли да дават, пак няма да се върне никой.

11

Хахахахах

преди 6 години

Майко мила . Не , това не може да е истина , това го няма и в Банановите Републики , хахаха!

10

трафалгар

преди 6 години

безобразие !!!той за прокурор ,а те го пращат консул- е така е тука !!

9

стига бе

преди 6 години

Вярно няма такава държава!

8

ПАРОДИЯ

преди 6 години

ОСВОБОЖДАВАТ ГО, ЗАЩОТО ГО УЛИЧАВАТ В ЗЛОУПОТРЕБИ, НО ВМЕСТО ДА Е В АРЕСТА ГО ПРАЩАТ ЗА НАГРАДА В САНКТ ПЕТЕРБУРГ?!?!?!?!?!?! WTF?!?!?

7

Шопо

преди 6 години

Който слушка, ще папка...

6

Анонимен

преди 6 години

Президента набеди невинен човек!Фалшивия сигнал за злоупотреби е излязъл от президентството!Радев, как нямаш съвест бе!

5

(-_-)

преди 6 години

Пожарникари премиери, физкултурници зам. министри и консули охранители.. Айде някой да обясни що за олигoфрения е това?

4

Анонимен

преди 6 години

До ама как...В затвора ще вкарат дребните, които от вчера ловят с масирани акции из цялата страна. Големите отиват консули зад граница.Така се бори едрата престъпност и корупция в Бг.

3

Иван

преди 6 години

Няма такава държава, просто няма. От написаното става ясно, че всеки провинил се в България спокойно може да ни представлява пред останалата част от света. Просто без коментар.

2

????

преди 6 години

ПУСНА или си го ПРИБРАХА?!