91

бай хой

преди 6 години

Само с топлофикация си женен без договор, ама не можеш да се махнеш

90

Анонимен

преди 6 години

Конституционният съд щял да решава - поредната смешка. Йесмен до йесмен! Всички са там за услуги и заслуги. Та решението на този съд е предварително ясно и за това се разчита на него. Същата безнадеждна история е и референдумът - условията предварително обричат на неуспех всяка воля. Капанът е добре обмислен, но... Господ разполага, защото силата е в нас! Винаги има изход!

89

Въпрос

преди 6 години

Абе в ЕГН-то предпоследната цифра е за пол - четна за мъж, а нечетна за жена. А за джендърите ква ша бъде?

88

11

преди 6 години

До Анонимен 82Анцък - ша ти изчезне стажа кат мъж и ша почнеш да работиш наново кат жена. Наште чиновници не пасат патки.

87

Анонимен

преди 6 години

Тази конвенция май ще се окаже,че има и добрата си страна.Както е тръгнало ще ни отърве веднъж завинаги от проклятието ГЕРБ и неговия падишах.

86

Анонимен

преди 6 години

Т.е. коментира се, не коментира, накрая все трябва да я приемем. Освен това - "States that have ratified the Convention are legally bound by its provisions once it enters into force."

85

джендър норми

преди 6 години

Над 1 млн. български граждани, 99 % от които не подкрепят конвенцията са гласували за ГЕРБ. Медиите, правителствени чиновници от Б. Борисов до Цецка Цачева, депутати от ГЕРБ избягват този въпрос и анализ!ГЕРБ се интересува повече от мнението на 20 протестъра НПО- маскирани като " активисти срещу домашното насилие", отколкото от мнението на над 1 млн. свои избиратели относно конвенцията, която е 90 % налагане на *** норми и пропаганда сред децата ви, 10 % защита правата на жените!

84

Анонимен

преди 6 години

Герб като им харесва да са.... няма проблем , но да не говорят от името на народа .

83

Анонимен

преди 6 години

Управляващите са се оплели като пиле в кълчища.Не са очаквали такъв масов отпор,надявали са се и това да мине между капките и да ни натресат извратените "ценности" на господарите си.Но този път няма да им мине номера.Няма да позволим да объркват и извращават децата ни от най-малка детска възраст.Борбата с престъпността и домашното насилие е залегнала в закон,който само трябва да се спазва.За съжаление това не пречи на едни *** да пребиват и убиват,тях закони и конвенции не ги хващат.

82

Анонимен

преди 6 години

Боко се уплаши и за да си върже гащите, ще рече на господарите си.Конституционния съд я забрани, АЗ съм невинен.

81

1

преди 6 години

КС кой документ точно ще разглежда ?Ако е българският превод, безмислено е !Ако е английският, кой ще им го превежда и може ли и ние да го видим ?

80

Анонимен

преди 6 години

На вниманието на всички мъже, ако на 60-годишна възраст си смените пола, ще се пенсионирате по-рано. И това ако не е плюс, здраве му кажи :)

79

диктат на малцинство

преди 6 години

Хитро маскирана пропаганда за мнозинство:"Макар че на фона на силно негативните нагласи на част от НПО-тата, ГЕРБ вече заявиха, че преди Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие да стане окончателно факт, ще се организира широк дебат, реално МНОЗИНСТВОТО не се отказа от ратификацията."20 души с чуждестранно финансирано НПО " експерти по всичко- икономика до биологична генетика" МНОЗИНСТВО ли са в сравнение с над 6 млн. български граждани?

78

Анонимен

преди 6 години

Конституционния съд са ясни - от любимата на всички гилдия юристи. Да видим от кого повече ги е страх - от нас или от господарите.

77

Анонимен

преди 6 години

Упреавляващите са в поза "партер" пред Брюксел и това може да им изяде главите.

76

Анонимен

преди 6 години

Какво чакаме и не изритаме безродниците от ГЕРБ, докато сме Европредседатели.Трети март е една чудесна дата за това начинание.

75

Хм

преди 6 години

Тоя проблем направо си плаче за референдум!И за да не се харчат само за него пари,може да бъде обединен с такъв за еврото,а и за други неща.

74

ББ дали чете

преди 6 години

"Баварският министър на вътрешните работи Йоахим Херман се обяви срещу приемането на България в Шенгенската зона, съобщи БНРСпоред него това е позицията и на неговия Християнсоциален съюз баварският партньор на управляващия Германия Християндемократически съюз на канцлера Ангела Меркел.""--------как ли би коментирал ББ , за нищо не ни имат , ама го държат , защото им играе пос вирката , не му ли омръзна дружките му да го унижават така

73

повтаряща се история

преди 6 години

1939-45 нацистките ценности по социално- идеологичен- расов критерий са били приемани и налагани в цяла Европа от съюзници в блока на Хитлер- обединил цяла Европа от 1939- 1941, къде с дипломация, къде с военна агресия( аналог с днешните военни агресии за налагане на ценности)!Жертвите на тези ценности са милионни от различни етноси намерили смъртта си по концлагерите и газовите камери!Единствено българите от цяла Европа с традиционните си ценности спасиха 48 хил. евреи от сигурна смърт!

72

П.Петров

преди 6 години

По-интересните въпроси са:Защитава ли Истанбулската конвенция лицата с мъжки биологичен пол и женски социален пол и идентичност? - Цачева каза -Да!Прокарва ли конвенцията чрез социален инженеринг сред децата безполовост и социална импотентност? - Да, Чл12.т1 и Чл.ч4.т Акцентират върху "изкореняването" на полово специфичните роли и характеристики!