17

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 5Русия е заплаха и за България. Интересното е че нашите политици не изтъкват за това, колко е опасна Русия.

16

Анонимен

преди 6 години

Америка е фалирала,както казват тук доларът е в срив, Европа е в срив, затова спряха мигрантите, новият път на миграцията е към Комунистически Китай, богата Индия. евразия е новата спирка на миграцията, само да знаете колко кораби с мигранти тръгват от фалирала Америка към Евразия. Сега се чака дълго за визи за Далечният Изток, не към еврото да се вържем, а към евразийската златна валута.

15

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 7Eмиграцията в Америка е трудна. Има хиляда процедури и не всеки може да получи право да живее там. В Америка има гето но навсякъде по цял свят има гета.

14

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 9Как да нямат култура. Те имат издадени хиляди книги а ние българите почти нямаме свястна литература.

13

До 11

преди 6 години

Дали унищожаването на Ислямска държава веднага след напускането на Обама е случайно?

12

До 10

преди 6 години

Дори след вторият мандат на Тръмп, всичко хубаво което ще се случи за хората в Америка, ще се дължи на Обама. Щом така казват от АзБ, значи е вярно.

11

вергил

преди 6 години

До 7 Точно големите европейски градове все повече приличат на гета.В Лондон и Париж белите са малцинство.Пълно е с всякакви танганайци.И това че някои държави нямат визи за САЩ, не означава, че могат свободно да работят и емигрират в САЩ.Мераклии от Европа за американско гражданство има достатъчно. Само от България стотици хиляди подават молба за участие в лотарията Зелена карта.

10

До 3

преди 6 години

Човеко, не пий повече тези хапчета! Първо тоя е президент от 1 година и второ - още е рано да плямпаш, че не е започнал война, но факт е, че продължава старите войни.

9

Анонимен

преди 6 години

Да започнем със заглавието на статията. Изговарянето на подобни думи е определено признак от който трябва да се заинтересуват психиатрите. Но като оставим празнодумието, Тръмп се хвали най-много с намаляването на безработицата, който процес в действителност води началото си от президентството на Обама. Пожелавам му успех, но силно се съмнявам, че ще постигне нещо значително.

8

Анонимен

преди 6 години

Бивша колония сте, без собствен език, култура или ценности. Световен сбирщайн - навремето империите са си пращали затворниците при вас. Затова сега имате толкова луди. Ген. Облажихте се от двете световни войни и от самоунищожението на Европа. От тогава се държите нсе едно света ви е бащиния. Какво ми се самохвалствате и самоизтъквате? Китай ще ви отнесе като куцо пиле домат. Запалихте света. Нагъл, по-нагъл, кравар.

7

Анонимен

преди 6 години

може би за него и семейството му е напълно вярно, че никога не е имало по-добро време... другите, кучета ги яли

6

Анонимен

преди 6 години

Нищо лично, но Америка е едно голямо гето. Европейците от Западна Европа вече не емигрират там. Чехите също, а дори нямат визови ограничения. Емигрират предимно бангладешци, индийци, китайци, африканци. Просто Европа е номер едно. По-хуманна, по-цивилизована, по-социално справедлива, по-красива. Тези комплексари не могат да го преглътнат и всячески се опитват да дестабилизират Европа. Неслучайно Перчема подкрепи Брекзит. Гнусен мошенник, ***, пр0стак и д3бил. Време е да се сдобрим с Русия.

5

Моряк и половина

преди 6 години

Няколко пъти съм бил в щатите - така и не успяха да ме грабнат с нищо! За мен най-доброто място за живеене в момента на света са Австралия и Нова Зеландия. Тия американци са пълни перкота. И храната им една такава- никакъв вкус няма. Ако ти завържат очите и опиташ краставица и пиперка - ъпсурт да познаеш кое какво е!

4

Анонимен

преди 6 години

Няма ли да подпомогнете опозициата в Мексико и да дадете достъп на евентуалните бежанци от последващите военни действия на американска земя? Нали сте все демократи и помагате на целия свят. Също и на Латинска Америка - кога ще бабете ужежище на всички тях?

3

Анонимен

преди 6 години

Доларът не е бил по-евтин от 4 години насам. Дали ще се живее по-добре, не знам, но за целия свят в момента е по-приятно за живеене. Тръмп е първият президент на САЩ, който НЕ Е СТАРТИРАЛ война и може би жовеем в най-миролюбивите 4 години от съществуването на света.

2

Анонимен

преди 6 години

Тая лъже повече от Путин. Не случайно му се натискаше преди изборите и говореше за делене на световната баница с Путин.

1

Циник

преди 6 години

Тръмп е прав, че не иска алахогъзници от цял свят ... но за разбойниците е ударил греда - няма по-разбойнически режим от този в САЩ!