140

Цуци

преди 6 години

Ти си млад меринджендър

139

Анонимен

преди 6 години

Няма президент. Скрил се е някъде.

138

Бай Иван

преди 6 години

Аз само не мога да разбера, като толкова са се загрижили за насилието в семейството, защо не са извадили частта за третият пол в отделна конвенция (да видим кой би я приел)? Или май отново крайната цел е пълна противоположност на лъскавата обвивка, защото третият пол истински семейства няма да могат да създадат, още по-малко пък да отглеждат психично здрави деца!

137

Коко

преди 6 години

Пак ли тва нещо ръси мозък, ве, пак ли??? Айде скрийте го вече, че наистина е единственият, успял да обедини ВСИЧКИ българи срещу себе си! Колкото и да се пъне, мижитууурка без грам акъл и достойнство няма как да се хареса на друг, освен на господарите си.

136

Роси

преди 6 години

Ууу тъкмо ти бях позабравил джендърската физиономия ,сега гей кошмари ще имам.

135

Анонимен

преди 6 години

До Василев_98Васильов, напиши поне едно смислено изречение бе човек, ще си помисля че си някакъв недоучил пелтек, току що излязъл от психиатрията!

134

Анонимен

преди 6 години

Тая Банова трябва бая да го е закъсала..., че да се занимава с тоя!!!

133

До Д Б

преди 6 години

При толкова оплют бивш президент Деси Банова не трябва да го допуска около себе си ...Тази мръсотия не се отмива роско. Съгласно прогнозата на времето скоро няма да вали и тъй ще си ходиш кирлив ...*** кирлив...

132

Анонимен

преди 6 години

Никога, ама никога няма да забравя снимката/кадъра как Бойко го пошляпва зад врата този ***... И той тръгнал да дава акъл на Радев!?! Радев, който го избираха дори и хора, които никога няма да гласуват за БСП!!!

131

Ярък представител

преди 6 години

на разделението и противопоставянето.

130

Анонимен

преди 6 години

Човек сложен за президент няма достойнство. Затова и коментарите по неговите излияния са негативни. Но нормално е след като е свален позорно от поста да не се показва повече пред хората и да си пази мнението за себе си.

129

Анонимен

преди 6 години

Къде бил президента. Президентът е при семейството си Роска. Твоето семейство къде е?

128

Pilot

преди 6 години

Няма друг така да обединява нациятя като този , но срещу него ;)

127

OMG_Lucker

преди 6 години

Напротив РОСКА! Президентът (а не преЦидентът) изрази становището си- доста дипломатично между другото- като каза, че не е сега моментът за тази конвенция. А ти любителю на авганистански и прочее трансджендъри се скрий отново в дупката, от която изпълзя.

126

Анонимен

преди 6 години

Я нашичкия пак гръмки слова изговаря,добре че вече съскаш само зад кулисите дребна душицо.

125

Анонимен

преди 6 години

Роска, чети: "Не на "третия пол"! 63% от българите не искат Истанбулската конвенция"Достатъчно ясен ли бях, "европеецо"?

124

Анонимен

преди 6 години

Най-емблематичните лица в пламенна защита на третополовата конвенция - чех,льо плазмодия, цачев травестита, захариева - очиларката, и башбакана на третополовите - банкянския тЪпир!Как да не им се,реш в устата!

123

Разделяш

преди 6 години

продължаваш да разделяш. Не си ли взе поука?

122

ЕСХАЧ

преди 6 години

БАНОВА ВЗЕМИ СИ КАРАЩИЯТ КРИЗА НА СРЕДНАТА ВЪЗРАСТ ПЛЕВЕЛ. ДАЙ МУ Б.О.ЗКА ДА СУЧЕ И ДА НЕ ПРИКАЗВА ГЛУПОСТИ. ЯВНО И ОГЛУШАВА ЗАЩОТО ПРЕЗИДЕНТА КАЗА ЧЕ Е ПРОТИВ.ГОСПОД ГО НАКАЗА, А ТОЙ ПРОДЪЛЖАВА ДА РАБОТИ СРЕЩУ СТРАНАТА МИ. ВЪВ ВСЯКА НОРМАЛНА ДЪРЖАВА ДОСЕГА ЩЯХА ДА ГО ОСВИДЕТЕЛСТВАТ.

121

SS

преди 6 години

тоа на снимкатане е ли баш-майстора Офорко? - точно заради такива като него страната ни ще се приравнява със страни като Йемен и Саудитска Арабия!И други "държави" с марионетни режими...