29

пазарджиклия

преди 6 години

За пореден път група *** се подиграха с жителите на една стохилядна община и с десетките хиляди посетители на зоопарка в Пазарджик.Надали някой от тях изобщо си е дал труда да отиде до Пазарджик и да види какви са условията в зоопарка.В този зопарк се отглеждат два амурски тигъра, чийто клетки са поне 200 кв.м.Има изкуствено езерце, шубраци, дървета.Тези тигри се сдобиха с 4 тигърчета, които бяха успешно отгледани и дарени на други зоопаркове.

28

Анонимен

преди 6 години

Тези няма ли кой да ги упои, нахлузи риза без ръкави и въдвори в лудницата? Събрали се 50 деграднати на заплата и вече има протест, евала на фотографчето, че създало някакво усеща за протест.

27

Lora

преди 6 години

До Анонимен 25Спести си елементарните расистки изказвания. В Африка има резервати, в които животните са защитени и живеят в естествената си среда. Някак си не-гри-те, както ги наричаш, са успели да ги запазят векове наред, но от както белите хора са погазили черия континент, лъвовете са на изчезване. Айде да сме реалисти.

26

Анонимен

преди 6 години

Ха,ха,хаа,Държава на която Гербът й е Лъв, не може ,да отгледа две лъвчета!Браво ГЕРБ!

25

Анонимен

преди 6 години

Що какво ще им стане на лъвовете в Пазарджик,ще ги изядат котките.какви са тия ненормалници бе да занимават политиците пък макар били и смешници с такива глупости??Борисов веднага се изказа как сме немали условия за двата дзвера,той па се чуди и на кой не му е поискал как да се поклони...

24

Анонимен

преди 6 години

До Кръстьо Костов Защото нашите зоопаркове приличат на Аушвиц и не отговарят на никакви стандарти за живеене. В софийския зоопарк се наливат пари от нашите данъци, а децата ми не искат да ходят там.Представете си мизерията там.

23

шматка

преди 6 години

Къде са службите.Кой им плаща на тези да викат.Само не ми обяснявайте че е спонтанно .Като бабите които викаха срещу лифта в Банско във Варна!!!

22

Анонимен

преди 6 години

Пак ли скандал около Нено? Оставката кога?

21

Анонимен

преди 6 години

Само във Венецуела не ги пращайте, защото ще станат на кюфтета.

20

Анонимен

преди 6 години

Рязград дали лъвчетата, които едва спасиха едни хора поради немарливото им отношение на Пазарджик?!? С какво право се разпореждат?!? Трябваше да бъдат веднага отнети тия животни от тях! Престъпници! Киро Гела ли ви каза така да направите?!? Абсолютно неморална постъпка! Едва не ги убиха тия животни там, сега тръгнали да се разпореждат с тях!!! Абе, какви сте вие бе!!!! Всички зоопаркове в България да бъдат затворени до един заради неадекватните условия и грижи!!!

19

Анонимен

преди 6 години

Аха, спасете лъвчетата, не ги изпращайте в Пазарджик! А че в Пазарджик има 70 хиляди жители човеци, тях някой ще ги спаси ли от немотията? За тях е идеално там, нали?

18

Анонимен

преди 6 години

Тиквата отново ще вземе отношение по "важен" въпрос ... Иначе при среща с нормални политици си е пълрн Бай *** ;)

17

Lora

преди 6 години

Защо в Холандия? Да ги пратят обратно в Африка. Където им е мястото. В Масаи Мара наример. Резерват, в естественият им хабитат. Какъв Пазарджик, каква Холандия.

16

Кръстьо Костов

преди 6 години

Защо ИЗВЪН БЪЛГАРИЯ ???

15

Мен

преди 6 години

До АнонименАз мисля, че трябва да се закрият всички зоопаркове в света. Това са затвори за животни.Даже и децата, когато ходиме, им е жал за животните. Какво развлечение е това, какво показваме на децата, не знам.

14

Анонимен

преди 6 години

Горките животни в зоопарковете плюскат по-добре от няколкостотин хиляди пенсионери, деца и безпризорни.

13

Анонимен

преди 6 години

зоопарковете в България трябва да се забранят до един! само измъчват горките животни! Като няма адекватни условия какво да направим?!?

12

Анонимен

преди 6 години

Лъвчета на терминал 2 , като много млади хора. В България няма живот за тях. Тук и хората и животните сме обречени на геноцид. А на политиците и кметове не им пука за хората, а за животните да не говорим.Дано излетят по бързо от тук. Успех

11

Масудка и Терезчо

преди 6 години

Сакън, не ги давайте на холанците. Тия на момента ще им сменят пола, а после ще кажат, че са се самоопределили по собствена, лъвска воля

10

Анонимен

преди 6 години

бедни старци и деца бол, но лъвовете са на изчезване, така че са доста по ценни. Деца има достатъчно...