63

Ddd

преди 6 години

Сега вече знам как Джули Гани се е сдобила с три висши образования.

62

просто човек

преди 6 години

Социализмът е идеология на корупцията. Аз си спомням учителката по история която ни учеше в шести клас че някои били богати защото са крадяри от труда на хората.Този начин на мислене на тези които обираха мандрите доведе до корумпиране на съзнанието на българина. Преди 1944 хората не са имали ключалки. Отрадите са били за да не влезе някоя овца в двора.

61

Анонимен

преди 6 години

Ха, ха ... открили топлата вода...Ами да се разходят из ненужно многото университети и ще видят какъв бизнес е това. Отделно, да проверят каква част от бългаските студенти изобщо са учили медицина и колко от тях са си купили диплома.Наскоро ми казаха за една жена, която работеше на пълно работно време в един офис и в един момент го напуснала. Питали я защо, а тя казала, че се е дипломирала за лекар през последните 5 години и отива да си търси подходяща работа.Да проверят за такива случаи.

60

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 60Корупцията не е от социализЪма. Корупцията избуя СЕГА. Всеки е отворил голямата си уста и е гладен за пари. Готов е на всичко, само и само да ***, да му сипват, да се угоява.Некадърниците се научиха да пробиват с пари- няма знания, няма способности, простата му кратуна не възприема нищо, щото е природно тъпо, но бута пари- купува диплома, купува хубава служба на държавна хранилка и избутва до пенсия с връзки и рушвети. В цяла Бг е така. Кадърният без връзки стои безработен.

59

Анонимен

преди 6 години

Чуждестранни студенти винаги са се приемали в Бг. Чак сега ли станаха подозрителни тия студенти?

58

Иван Златев

преди 6 години

А какви марсоли, беловласи старци мижитурки бяха пред прокуратурата в репортажите...Ако е вярно и зад заплахата стои реална заплаха тези дъртаци мазни следва да бъдат влачени по чакъл до полусмърт, после мляно с винкели само по останалите здрави места.

57

Анонимен

преди 6 години

До Северна АмерикаТакива изпити няма да издържи нито еди дипломиран студент. Даже да е приет по нормалния начин, да се е явявал на изпити, практики и пр.Това твоето няма да го издържи и нито едно джипи в Бг. Съмнявам се и университетските преподаватели дали ще се справят с теста.В Бг лекарите са кота нула. От 10 доктора 1, ако е читав пак добре.

56

sofeto

преди 6 години

То и селяка Славчо се дипломира в Музикалната академия с тези си способности. Преди 1989г. само щяха да го пуснат да разгледа какви "консерви" се предлагат в Консерваторията. Сега ТУК е така!

55

Анонимен

преди 6 години

Държавата е кофти, защото Народа и е кофти !

54

Анонимен

преди 6 години

Виждате ли, корупцията е в целия народ!Така ни научи социализЪма - всичко става с подкупи ;)Лекари, полицаи, преподаватели, политици, чиновници ... целия народ е корумпиран.А после се сърдите на другите :))))

53

Ujo

преди 6 години

Жалкарска държава с схеми за кражби във всички сфери на скапания ни живот

52

Ujo

преди 6 години

...*** държава!!!!

51

Анонимен

преди 6 години

В Германия си влизат в Уни без фирма , директно с Док.със статут на Судент примерно Мароканеца има право на 2 г. престой с Право на Работа ама никаде няма по Медиите че е нещо Незаконно просто всичко е наред......хаха а у нас подивяха , значе ние сме по коректни от Германия

50

Стеф

преди 6 години

До АнонименКупи си читанка,научи се а пишеш и след това прави *** коментари.

49

TOP SECRET

преди 6 години

В Германия чуждестрани студенти които не са в ЕС отдавна използват пролуката или Схемата Подготвителни курсове (Studienkolleg) към Иниверситета но никой не се занимава с това , незнам за какво се занимат в България със Схема която работи безотказно в Германия от 20 години , някой се е оплакал най вероятно иначе няма как

48

Анонимен

преди 6 години

Абе ходи си купи Диплома нема файда от Университета

47

Анонимен

преди 6 години

Бой и ..я не се връща.Кой намазал намазал.Вече свърши хубавото време

46

Анонимен

преди 6 години

Как няма да го плаши, като знае на кого е плащал от плячката, на Бачо Буби от Б. И затова не му дреме.

45

PD

преди 6 години

99% първосигнални коментари.Не става въпрос за образование, а за документи, на база на които се придобива статут на временно пребиваващ. Тука са замесени агентури, тайни служби, и вероятно терористи. Така че, да ги пазят яко, и да копат надълбоко. И преди съм писал, че парите за такива намаляха, и ето разкритията почнаха.

44

шматка

преди 6 години

Ха на бас че накрая никой няма да посети затвора.